LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ginette, LalaD,
chiar racuma Benji face ture in ghetute cu mama de mana. Schema e ca descult (in sosete) merge mai vioi si parca mai bine. Cu ghete in picioare parca a aselenizat, face niste pasi mari, se calca pe picioare. Uite macar Andrei merge singur chiar daca pe langa lucruri isi tine echilibrul, eu imi fac probleme ca Benji nu-si tine echilibrul sa o ia singur din loc. Cred ca are capul prea greu si tre sa contrabalanseze, poate il pun sa care greutati in fiecare mana sa vedem atunci.
Pe el din pacate nu am cum sa-l pun pe tocuri, Ginette!!!! Ajunge ca a primit cadou de la bunic papusa!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 11

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana mami de Daria nu-i de la premergator

La noi Bogdan a fost cel care a servit premergator la greu inca de la 6 luni, la 8 luni jumatate mergea singur nesustinut prin toata casa, la 9 luni alerga . A mers de la bun inceput pe toata talpa incaltat sau descult fara vreo deosebire.

Andrei s-a ridicat singur in picioare la 7 luni si a mers din prima zi pe varfuri . Premergatorul i l-am luat dupa ce el mergea , nu i-a placut si mai mult de 5 minute pe zi nu a stat in el si asta dupa ce mergea singur pe langa mobile iar dupa 2 saptamani a stat pe post de mobila si l-am sters de praf.
Deci el chiar nu a servit mers in el doar l-a experimentat si nu i-a placut a fost mai comod sa mearga pe langa mobile sau cu viteza luminii de'a busilea.

Si totusi desi merge pe langa mobile de la 7 luni maine poimaine face anul si abia acum a inceput sa puna talpa jos . Deci el mergea nesustinut dar pe varfuri si nu avea nicio jena. Acum cand distantele incep sa se lungeasca probabil a descoperit ca nu oboseste daca pune tot piciorul jos cand calca.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ceska, Andrei merge singur doar descult daca l-ai incaltat imediat cauta mobila de sprijin

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Doniro,
uite Benji a fost pus in premergator sa ii incalzeasca mama mancarea iar eu fug sa calc cum termin mesajul. Andrei al LaleiD nu cred ca a servit premergator si parca tot pe varfuri merge, nu? Cica toti merg intai asa ca balerinele pe varfuri, nu e musai sa fie o deprinderea rea in urma folosirii uneltei asteia. Mai degraba cred ca le afecteaza simtul echilibrului dandu-le falsa impresie ca sunt sustinuti cumva...

Baiatul meu are o problema cu legumele, cred: le uraste. Masa de pranz e mereu o tragedie la noi. Azi a avut spanac (congelat, semipreparat ca pt noi facut dar nu condimentat) cu un cartof fiert si galbenus. A fost f bun la gust jur dar el nu a vrut. Asa ca acuma in loc de iaurt, cereale, fructe ii dau iar spanac, daca o vrea. Problema e ca nici ieri nu a vrut spaghetele bolognese facute de mine! Sotul zice ca nu gatesc prost s-a gasit asta micul sa comenteze!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 11

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Inca servesc!

Citat:
citat din mesajul lui doniro
Fetelor, clopoteii vostri au "servit" premergator?

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetele, eu nu mai am net nu stiu pana cand.

Cine vrea Aventurile lui Habarnam sa-mi trimita PM si il trimit pe mail ;)

Noutati despre noi pe blog

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Fetelor va multumesc din suflet la toate, nu mai nominalize ca sunt suuuper obosita, nu va suparati , abia au plecat primii musafiri, si cred ca mai urmeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani si pentru baietelul mai maricel al lui Ven!

Miri of, sorry de vesti! Eh, santosi sa fim, asta e. Tin pumnii sa gasesti ceva mai bun!Imbratisez fata!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Uitati un site despre: Utilizarea argintului in medicina:
www.didactic.ro/files/5/utilizareaargintuluiinmedicina.pps , sper sa vi se para interesant.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 31 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetelor, copilasii nostri merg mai bine desculti, deoarece ei...simt.. cu talpa ce si unde calca.Cand ii incaltati, le este mult mai greu sa simta pe ce sau unde calca.

Stiti doar la maree cand mergeti desculte pe plaja, ca simtiti tot la picior... nisipul, vreo scoica, etc. Cand aveti slapi in picioare, nema. Same thing la tara, daca ati incercat, pe ulite...

Eu i-am luat ghetute, dar.... cu talpa usoara.Doar pentru a nu-i fi frig. Si sosonei de casa, caci avem gresie cam peste tot.

Soacra mea, cand l-a avut pe sotul meu, a mers la un pedatru de..moda veche. Si i-a spus sa nu ii ia incaltari cu talpa tare pana nu merge el singurel.Abia atunci sa-i puna ghetute. Sa va spun ca... le-a pastrat si mi le-a trimis si mie??? Amintire, nu ca sa le folosim pentru Andrew.

Va pup.
Eu acum m-am trezit.. e 12 ceasul... si ma pregatesc curand sa plec la munca.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput