LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)
Raspunsuri - Pagina 8
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette LauraI, se face IDR-ul pt a se vedea dak este imuna la TBC; e o crestatura mica; nu-i asa complicat; ii spuneam eu LaleiD sa vedem dak si Adela e de acord cu asta. Oricum, se poate remedia (bineinteles, cu o alta intepatura). Noua ne-a zis ca o sa facem asta la sfarsitul lui ianuarie (dupa PRIORIX - ror). Ceska, da, e bine si descult, dar dak se ridica pe varfuri, musai ghetutze ca fortzeaza talpitza sa stea 'lipita' de pamant (sau le atarnam greutati , de calcai )Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
M-ai facut sa rad in hohote Roxana

Lui Andrei cred ca si daca i-as pune clapari tot ar calca pe varfuri ( in ei ) .
Unii merg pe varfuri pana la 2 ani .
Andrei abia acum a inceput sa paseasca si pe toata talpa dar daca vrea sa "alerge" o ia imediat pe varfuri in ghete sau descult, fara nici-o deosebire .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Pai, dak pana la 2 ani merge pe varfuri, atunci ii pun tocuri, sa stea comod! ![]()
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
emabucuresti spune:
buna fetelor,
La multi ani mamicilor
CYNTHIA
ELADEA2005,
STOISOR
si clopoticilor
MARA,
DARIA,
NICOLE,
IULIA,
MAIA!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ginnette spune:
Am plecat, w/e nu prea friguros, va doresc!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
emabucuresti spune:
La multi ani si clopoteilor serbati ieri
La Multi Ani Ioana Ecaterina
David,
Maria,
David,
Mihnea,
Ioana,
Daria
Eduard
emabucuresti spune:
Sanatate multa clopoteilor bolnaviori, am retinut pe Clara si Dudu, pupicei si insanatosire grabnica tuturor!
Eva, Benji, succes cu noul tip de laptic, sa va adaptati usor la el,
Mitsu welcome back, pupicei lui bebe C!
emabucuresti spune:
felicitari clopoteilor care au mai facut zilele acestea primii pasi, am retinut-o pe Sofia de Mada si pe Stefan de Anca!
emabucuresti spune:
lala20 zici ca esti bine dar de ce nu ne mai scrii? In curand Bia ta face anisorul, cum mai sunteti? Sincer! Eu sper ca bine si optimiste! Va pupic dulcic!
emabucuresti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Pai, dak pana la 2 ani merge pe varfuri, atunci ii pun tocuri, sa stea comod! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
hihihi!
doniro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
M-ai facut sa rad in hohote Roxana ![]() Lui Andrei cred ca si daca i-as pune clapari tot ar calca pe varfuri ( in ei ) . Unii merg pe varfuri pana la 2 ani . Andrei abia acum a inceput sa paseasca si pe toata talpa dar daca vrea sa "alerge" o ia imediat pe varfuri in ghete sau descult, fara nici-o deosebire . O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Fetelor, clopoteii vostri au "servit" premergator?
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE