LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Rlcsandor,
ghici pe cine am facut si eu elf?

Aici http://good-times.webshots.com/album/568842729WLAgaj?start=48 sunt cateva poze de aseara, la restaurant de ziua lui tati. Benji a avut atata public si a inceput sa faca tot ce stie: sa arate cat de mare creste el, sa faca good-bye cu manuta, daca aveam perie se si pieptana , se plimba cu buni de manuta pe la celelalte mese si i-a facut o vizita patronului la bar pentru luminitele colorate ce atarnau pe acolo.

De doua nopti e f nelinistit, se trezeste plangand si a adormit doar la noi in pat. Eu sunt iar rupta de spate ca m-a bagat in perete! Nu stiu de la ce o fi plansul asta noaptea, pana acuma se trezea bodoganea ceva isi bea lapticul si adormea la loc in patut. Doar de ieri seara am inceput sa fac trecerea la aptamil 2 (am sarit peste 1 ca el e deja mare) deci nu cred ca e de la lapte, sau? In schimb mitraliaza cat poate (intelegeti la ce ma refer?) si ma tem sa nu fie ceva intestinal. Ca nu a mancat nici fasole nici varza inca (ramonab glumesc!) Ce ziceti?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 11

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare
Iar sunt in urma de tot cu cititul si nici nush daca am timp sa recuperez.
Stoisor Cynthia Eladea sa fiti fericite si sa aveti parte numai de bucurii de la cei dragi!
Cynthia am citit mesajul tau. Sper sa vina producele, ca erau tare dragute.
Roxana )Ginette) Thea nu are niciun semn la vaccinul facut in spital, nici nu i-a copt, nici nik Am intrebat-o pe dr ei si mi-a spus ca va trebui sa facem nush ce analiza ca sa vedem daca si-a facut efectul vaccinul. Daca nu are anticorpi, va trebui intepata iar dar dupa ce terminam cu vaccinurile de acum.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Buna ziua si de la mine!

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Am vazut ca vorbeati de ROR, si eu i l-am facut lui Tudor, dar acum nu mai sunt sigura ca a fost o idee asa buna... Cica nu confera imunitate definitiva, asa cum iti da boala, daca o faci. Si poate ca e mai bine sa faca bolile astea cand sunt mici, ca fac forme mai usoare, decat mai tarziu, cand cine stie in ce mai dau... Doamne-fereste, oreionul e mai grav la maturitate, decat in copilarie... ca si celelalte boli ale copilariei...

In alta ordine de idei, urez si eu la multi ani sarbatoritelor de azi, eladea, stoisor si cynthia.

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

ceska,am uitat sa iti zicpt sotul tau,am vazut pozele si toate filmuletele pe care le-ai pus de-alungul timpului

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Stoisor, Cynthia, Eladea LA MULTI ANI sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte de tot ce v-ati dorit alaturi de familie si cei dragi!!

La noi s-a incheiat misiunea doctor: e virusache asa ca asteptam sa treaca. Referitor la diaree e un pic nefericita suprapunerea peste antibiotic asa ca vom face tratament de refacere flora intestinala dupa ce terminam cu antibioticul, am primit un siropel ptr voma si continuam cu regimul.

Me rupta, franta, terminata si tot ce vreau e sa dorm. Da vezi sa nu ...ca motanul asta acum vomita si in secunda urmatoare tzopaie ca lacusta pe canapea...m-a ametit complet. Nene mie cand mi-e rau stau si zac sau oricum nu ma agit atata. Dar de..cand eram copil tot asa faceam...mi-a confirmat mama aseara ca sa nu ma stresez cumva pe cine a mostenit Clara.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ceska e posibil sa fie si de la schimbarea laptelui.Fata nasei a patit la fel. Explicatia (cred ca ti-am mai povestit asta) e ca e ca si cum ai trece de la salata usoara(PRE) la ciolan cu afumatura(2). Mai face urat si stomacelul pana se obisnuieste.
Poate sa le amesteci o perioada?!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna.

Urez si eu sarbatorilor de azi: ELADEA2005, STOISOR, CYNTHIA
SA FITI SANATOASE, FERICITE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!
Deasemenea si clopoteilor sarbatoriti azi:
MARA, DARIA, NICOLE, IULIA, MAIA
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI ALATURI DE PARINTII VOSTRI!

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 31 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Monicaa,
in prima noapte cand a plans bause seara PRE. De ieri seara ii inlocuiesc momentan o masura de PRE cu 2 si o sa cresc incet raportul de 2 pana ajungem sa bea doar 2. Apoi bem o vreme 2, trecem la 3 si mai incolo la lapte de vaca...asta ar cam fi strategia. Dar daca nu e de la lapte de la ce o fi... mitralierea la care ne supune Benji?

Maine pleaca mama urmeaza o saptamana in care sunt iar singura cu el acasa, apoi plecam se pare la soacra, revenim la anu... ca sa ne pregatim de mutare. Sper sa mai pot intra pe aici desi zilele astea fara mama eram rupta la cat poate sa ne alerge copilul.

Ginette,
deci cu ghetute prin casa? Eu stiam ca cel mai bine copiii invata sa mearga desculti, acuma la noi nu se poate din cauza sezonului friguros. Avem si noi 2-3h/pe zi in reprize ghetele in picioare cand bantuim pe aici...

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 11

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LauraI, se face IDR-ul pt a se vedea dak este imuna la TBC; e o crestatura mica; nu-i asa complicat; ii spuneam eu LaleiD sa vedem dak si Adela e de acord cu asta.
Oricum, se poate remedia (bineinteles, cu o alta intepatura).
Noua ne-a zis ca o sa facem asta la sfarsitul lui ianuarie (dupa PRIORIX - ror).

Ceska, da, e bine si descult, dar dak se ridica pe varfuri, musai ghetutze ca fortzeaza talpitza sa stea 'lipita' de pamant (sau le atarnam greutati , de calcai )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput