LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)
Raspunsuri - Pagina 3
anca.b spune:

STOISOR
ELADEEA
CYNTHIA

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
rlc_sandor spune:
Buna dimineata!Ce buna e
in dimineata asta!
Eladea
stoisor
Cynthia

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Roxana bafta Adelei la vaccinare. Sper sa nu o doara tare si sa nu faca febra. ![]() Fetelor sunt ametita de cap si abia vorbesc... Sunt f racita de vreo 3 zile si vad ca inca nu am semne de insanatosire. Ma rog doar sa nu ia si Daria de la mine. Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |

Multa tarie sa treceti peste beleaua cu job-ul sotului - stiu exact prin ce treceti; v-am povestit, anul trecut in noiembrie, sotului meu i s-a desfacut contractul de munca (a fost o lucratura, ca era cel mai vechi in firma si stia multe) chiar dak eu eram insarcinata in 8 luni.
Cat despre raceala, off, pune-ti masca, ca astia micii "aduna" tot.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
anca.b spune:

Daria Mihaela, Iulia Maria, Mara, Nicole si Maia

ce zi festiva avem la Clopotzei!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Ramo, curios: eu vad doar comentariul tau - astia au camera infra-rosu si "ma vad" cand verific. Sper si eu sa nu se crizeze, dar a ramas cu o aversiune fata de medici; cum ii vede, cum incepe sa urle, inainte sa-i faca ceva. Tu esti mai bine, da?! Dana, Vanessa; off, tare greu ii este cu tusea; si, n-am prin, Albert are un cucui??? Off.Cat despre nume, sunt total impotriva acestui obicei; mai este si sa-i pui numele parintilor; mie si dak mi-ar placea nu i-as pune acelasi nume. Mi se pare ca-i ia din personalitate si unicitate! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Roxi, da tu unde te uiti la comentarii?
Uita-te dupa titlul, Trag un semnal de alarma! ca acolo apar mai multe comentarii.
Eu sunt mai bine, multumesc.Mai ametesc cate un pic,da nu foarte des.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 59.Ma bazez pe voi
stancutza spune:
Neata zuzici!
In primul rand, LA MULTI ANI! STOISOR, CYNTHIA, ELADEA

! Sa va aduca viata numai fericire alaturi de familiile voastre! Si multa sanatate!
Miri, de necajit ne necajim, dar nu pe tine...am vrea sa te cunoastem live, dar daca nu e acum, o sa fie altadata, sunt eu sigura
, sa treci cu bine perioada asta si sper sa-ti gasesti repede alt job!
Fetele care administreaza lista de pe prima pagina, sunt mult mai putine optiuni pt sala de conferinta, mai are rost sa lasam si lista cu optiunile sala / loc de joaca? Eu as prefera sa vad doar lista cu cine vine...asta daca nu s-a facut deja subiect separat si am ratat eu?
Si, please, ne puteti trece si pe noi pe listuta? Am zis de la inceput ca venim :-)
Am vizitat sapt trecuta un loc de joaca, Arlechino se numeste, pe langa Palatul Parlamentului, dar nu mi-a placut, era foarte labirintic, locul cu bile era mic...nepotrivit pt pici, parerea mea.
Eu si tati suntem azi si luni de serviciu, pe rand, la stat cu Sofiuta. Asta pentru ca ieri a murit mama bonei...si a trebuit sa fuga saraca la tara, unde locuia mama ei. A fost ceva neasteptat (desi batrana tot zicea ca ea nu mai are de ce sa traiasca, ca ea moare etc) dar nu era bolnava, cica... si deodata a facut atac de cord - asa se pare.
Deci, suntem din nou in trei, fara ajutoare, iar eu azi o sa ma duc dupa-amiaza la serviciu.
Mitsu, ce frumos e Conrad! E foarte dragut, expresiv si poznas. Am admirat si eu motul :-) Dar de ce nu ne spui mai multe despre tine? Unde stai, cu cine sta bebe?
Ceska, eu nu stiu germana, dar Benji chiar parea sa inteleaga ce i se spunea? Adica se pieptana "la comanda"? oau...
Vreau sa urez multa sanatate clopoteilor bolnaviori, cu febra sau cu probleme la burtice, precum si mamicilor racite 
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
anca.b spune:
Mitsu, bine ai revenit. am vazut pozicile cu bebe C. ce tare s-a schimbat! e un adeverat barbatel acum!
Miri, imi pare rau de job...e o perioada grea. sper din tot sufletul sa se rezolve si sa poti merge la petrecerea zuzelor.
Roxana, ii tinem pumnii Adelutzei la vaccin.
sa nu o doara deloc.
Dana, sanatate multa bebicilor. Iar cu numele, si eu zic sa alegeti un nume care sa va placa la amindoi si nu neaparat unul "mostenire"
Offf, Miki, si sotul tau e intr-o situatie nasoala. sper sa treceti repede peste asta si sa va puteti bucura de sarbatori.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Roxi, da tu unde te uiti la comentarii? Uita-te dupa titlul, Trag un semnal de alarma! ca acolo apar mai multe comentarii. Eu sunt mai bine, multumesc.Mai ametesc cate un pic,da nu foarte des. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 59.Ma bazez pe voi ![]() |
Ma uit... in spatele calculatorului
!Aiurea, ma uitam.
ca m-ai luminat.Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
kalosalina spune:
Multumim mult fetelor pentru urari!

Nu-mi vine sa cred ca mai avem o luna si facem si noi anul

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)