LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Si acu neata si de la mine.

Dana pupic lui Albert pe cucui.
Sper sa treceti repede de perioads asta nasoala si sa reveniti la zile mai bune.

Lavi bebe C e un simpatic mai ales in poza asta.

Irlandeza am aruncat un ochi si in pozele voastre ca am vazut ca scrie new.Foarte frumos!!!!!!!!Si in mall si acasa.Si ce bine ii sta Patriciei de Craciunita

Miri sory pt jobul tau Sunt sigura ca o sa iti gasesti repede altul si o sa poti veni la petrecerea clopoteilor.

Roxi un maaaare pt Adela sa nu o doara vaccinul.
A, a aparut comentariu tau pe blogul cretei.E chiar primul.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 59.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Ce parere aveti despre faptul ca unii parinti isi boteaza copiii cu prenumele bunicilor sau chiar cu prenumele lor?Toti cei cu care venim in contact ii sugereaza sotului sa ii puna puiutului din burtica un prenume cu semnificatie.Eu nu prea sunt de acord pt simplul motiv ca nu imi plac prenumele bunicilor si nici cel al sotului.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Nu imi place obiceiul.Mai ales daca nu-mi place nici numele...
Fiecare are dreptul sa puna ce nume vrea.

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

STOISOR
CYNTHIA
ELADEA
Sa ne traiti, sa fiti sanatoase, fericite si sa va dea Dumenzeu tot ce va doriti voi!!!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Ce parere aveti despre faptul ca unii parinti isi boteaza copiii cu prenumele bunicilor sau chiar cu prenumele lor?Toti cei cu care venim in contact ii sugereaza sotului sa ii puna puiutului din burtica un prenume cu semnificatie.Eu nu prea sunt de acord pt simplul motiv ca nu imi plac prenumele bunicilor si nici cel al sotului.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

sincer ... io nu sunt de acord. ar trebui sa-i puneti puiului un nume care va place amandurora. nu ce va sugereaza unul sau altul .. asa ca discutati si puneti-va de acord ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

La multe lunite printzesei mele Daria Mihaela si clopoteilor Iulia Maria, Mara, Nicole si Maia!!! Sa fiti sanatoase, voioase, norocoase si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!
ce frumos a fost aseara cu piticotii...multi-multi...destui pentru o gradinitza...a venit si mosu', l-a primit stefan pe goofy, da' el a fost interesat mai mult de punga, ca era rosie. oricum, era mort de oboseala si l-am culcat imediat ce am ajuns acasa, dupa ce i-am dat un pic de papa.

la petrecere a fost cel mai scandalagiu invitat, a tipat la toata lumea (de fericire si ca sa atraga atentia), a speriat toate fetitele si le-a facut sa plinga....si nu se dadea dus din piscina cu bile...si de la casutza umflata in care sareau copii mai marisori...el le facea galerie de pe margine. bine, a si fost cel mai micutz de acolo (cu execeptia unui bebe de 4 luni)...

le-am vazut si pe printesele frumoase Ana si Stefania de Natalia. Si cum a fost si taticu' prin preajma, ne-am insris pe lista de petitori...hihihi

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Miri imi pare f rau pt situatia in care te afli dar sunt sigura ca iti vei gasi repede un nou job! Despre venitul in Romania, stai linistita ca vor mai fi ocazii...
Mitsu am vazut pozele cu bb Conrad! Ce a crescut si ce frumos este Asteptam sa ne povestesti mai multe despre el.
Dana un pt Albert sa uite ca a facut buff! Oricum, cred ca mai mult s-a speriat...de asta a plans asa tare.
Roxana bafta Adelei la vaccinare. Sper sa nu o doara tare si sa nu faca febra.
Honey nu-mi vine sa cred ce ne-ai povestit despre doctorii de acolo Off saracutul AJ Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau
Miki imi pare rau ca si sotul tau este afectat de "marea" criza Se pare ca si al meu sot din ianuarie nu va mai avea de munca Sper doar sa fim sanatosi si sa ne descurcam cum putem...
Fetelor sunt ametita de cap si abia vorbesc... Sunt f racita de vreo 3 zile si vad ca inca nu am semne de insanatosire. Ma rog doar sa nu ia si Daria de la mine.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, curios: eu vad doar comentariul tau - astia au camera infra-rosu si "ma vad" cand verific.

Sper si eu sa nu se crizeze, dar a ramas cu o aversiune fata de medici; cum ii vede, cum incepe sa urle, inainte sa-i faca ceva.
Tu esti mai bine, da?!

Dana, Vanessa; off, tare greu ii este cu tusea; si, n-am prin, Albert are un cucui??? Off.

Cat despre nume, sunt total impotriva acestui obicei; mai este si sa-i pui numele parintilor; mie si dak mi-ar placea nu i-as pune acelasi nume. Mi se pare ca-i ia din personalitate si unicitate!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Mara Bianca (greta4you),Daria Mihaela (kalosalina), Nicole Ariana (neda), Iulia Maria (shose), Maia (theli), SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI SA CRESTEI MARI SI FRUMOSI!!!!

RAZVANICI LA 10 LUNI
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

STOISOR
ELADEEA
CYNTHIA

SA NE TRAIASCA SA FIE FERICITI SI SANATOSI
IULIA MARIA, MARA, NICOLE , MAIA

BEINAZ mami de RICHARD si BEATRICE
http://community.webshots.com/user/beinazutza?vhost=community

Mergi la inceput