LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Roxana, ii tinem pumnii Adelutzei la vaccin. sa nu o doara deloc.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Sa nu uiti, sa ne-arati poze de lapetrecere.

Vad ca buburuza are concurenta serioasa: Little Fanny (de Natalia)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxi, pun poze daca primesc si eu...ca n-am luat aparatul. eu am fost singura cu stefan si oricum nu puteam face poze.
iar legat de concurenta, ne tinem lista deschisa, ca cine stie, gaseste buburuza vreun fat-frumos de bucuresti si ne lasa cu ochii in soare....hihihihi

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI mamicilor si mai ales puilor care au facut deja 1 an! Sa fie sanatosi si neastamparati cum le sta bine bebelusilor!

Va pup, nu am vreme de nimic... suntem bine cat de cat. Copiii se imbolnavesc pe rand, iau unul de la altul...

N-am apucat sa citesc nimic din urma, scrieti mereu cu aceeasi viteza... Va invidiez ca reusiti sa va faceti timp sa va scrieti, e mare lucru.

Sper ca nu ne-ati uitat si sper si eu sa revin curand cu poze cu Stefan.

LA MULTI ANI si celor care urmeaza sa se sarbatoreasca. Urmam si noi curand!

Pupici.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Gata, a intepat-o pe pitk - cica a 'bombanit' putin.
I-a zis mamei ca arata bine, ca i s-a inchis fontanela, dar nu intrerup vigantolul, sa-i dau Ca - 10 zile (eu am uitat complet ); Fe nu-i trebuie: nu e palida, nici la pleoape, nici la lobul urechii.

Peste 1 luna ii face PRIORIX-ul - a zis ca sa ma duc sa vorbesc cu ea, sa ma conving, inainte sa iau o decizie.

Partea mai neplacuta: la sfarsitul lui ianuarie, trebuie sa-i fac IDR-ul, sa vedem dak a prins vaccinul TBC; nu se mai vede, si a zis sa fim siguri; dak nu, o sa-i faca altul.
A uitat mama s-o intrebe unde sa ma duc sa-i fac IDR-ul .

Pt mers, mi-a zis sa n-o fortez; abia pe la 15 luni sa ma ingrijorez dak nu merge singura; dar a zis ca atata timp cat merge de mana, nu crede sa fie pb. Neaparat sa-i pun ghetutze, sa nu mai mearga pe varfuri.

Rezumat: Este foarte bine pt 1 an (la 9720 gr si 78 cm).

In rest, arata foarte bine.

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

bravo buburuza mica!! ce bine imi pare ca nu a chinuit-o pe pitica si ca a fost cumintica. si ce bine sta la 1 an, .

eu nu stiu ce sa fac cu ROR .. sa-i fac sa nu-i fac .. sora mea i l-a facut baiatelului acum 1 saptamana.

buburuza

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti si multa sanatate sarbatoritelor mamici si la multe lunute clopoteilor aniversati azi !

Roxana IDR eu am facut la CMT Babes , e o mica zgarietura cu un ac si in cateva zile apoi masoara cat a crescut zgarietura. In functie de rezultat stiu daca are sau nu anticorpi.

Dana graviduta noastra dulce, ieri la bulgarasi a nascut o mamica o fetita (iar baietelul ei abia a implinit un an ) si tot clubul scutecelor a facut galerie ca la odisee. A fost foarte emotionant. Ma gandeam chiar ca in curand iti vom face si tie

Noi suntem bine dar in criza de timp.
Andrei ieri s-a delectat cu un brad impodobit din care in 5 secunde a furat 3 globuri
Acum il pandeste sa il prinda nesupravegheat ca sa il mai cheleasca un pic

Pupam toate zuzicile si toti copilasii.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Helene, si eu sunt "in cumpana"; mai vedem (m-a si speriat ca rujeola poate avea faze mortale). Pana pe 9 ianuarie, mai am timp sa vorbesc cu un alt dr.

LalaD, 'Victor Babes' e cam departe de mine; poate face si la Cantacuzino?! Sau poate are vre-o pila sa ma trimita la un spital.
Stiu ca nu e mare lucru (vad eu dak si Adela va fi de acord cu asta), ca am fact su eu l ascoala (adik toate am facut, nu?!)

Off topic: si eu ma "agit" dupa "habarnam" si "Dr aumadoare".
Din pacate, HUMANITAS-ul nu rerediteaza prea curand "Aventurile lui Hbarnam" - am sunat si am vorbit. Iar librariile lor nu o mai au de 2 ani
Doar in anticariate.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Dragele mele,
va invit la un pahar de sampanie si o prajiturica,imi pare rau ca doar virtuala dar sper sa mearga ,va multumesc pentru urari ,va sarut si eu si va daruiesc

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana din pacate nici pe site-ul unde aparent era in stoc nu o au , am sunat azi sa verific comanda si din 5 carti ei aveau de fapt doar una

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Roxana din pacate nici pe site-ul unde aparent era in stoc nu o au , am sunat azi sa verific comanda si din 5 carti ei aveau de fapt doar una

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Poze

Cumva L I B R A R I E O N L I N E T I M E S E R V I C E S ???

La astai, eu am patit mai rau: din 4 n-aveau nici una

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput