Gravidute prin FIV (28)
Raspunsuri - Pagina 15
miki-miki spune:
Amzu
in cat timp trece starea asta de molesala? Il luai la 13:30 si dorm pe mine
Sper sa ma trezesc pana la ora 17 cand am eco.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+
nusy spune:
Madutz: Eva e o frumusete de fetita,sa fie sanatoasa!!!!
Miki:
multumesc, si eu iti tin pumnii tie in aceste momente,caci esti la eco acum.Asteptam cu nerabdare vestile bune!
Ayda: bafta multa si tie maine,la eco!
Mirelus: n-ai timp sa intri pe aici,sa ne povestesti despre Diana? Si o poza,ceva???
Flori: tu ce faci? Ce face Rares? O poza si de la tine??
Rami: mi-e dor de tine, mai da un semn,mai spune ceva...cum merge sarcina???
Nusy
12+
bombonique spune:
Dragelor,
nu am mai reusit sa va citesc in ultimele zile, asa ca va pup pe toate, asa de inceput!

Azi am avut o experienta f interesanta. Am citit cu voce tare vreo 45 minute. A fost revolutie in burtica mea. Sincer a fost experiment. Se pare ca bb aude! si imi rcunoaste vocea. De maine facem program de citit cu voce tare!
Va pup drag!

Bq
21+
miki-miki spune:
Eu am vesti proaste , va rog sa ma stergeti de pe lista, bebele meu s-a oprit din evolutie la 7 sapt si 4 zile deci acum aproape 2 sapt. La 7 sapt si 2 zile am fost la ginecolog si mi-a facut tuseu vaginal, cred ca de acolo mi se trage. M-a durut rau burta in ziua aceea dupa consultatie.Aveti mare grija de voi, nu lasati dr sa va faca tuseu vaginal. Maine tb sa fac chiuretajul.
Va pup si sarcina usoara.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
amzulica spune:
Mikilina - cum e ma posibil asa ceva? Nu mai inteleg nimic, du-te la alt medic, nu pot sa cred. 
Cami
29+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
elenada spune:
Miki-Miki

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Liana30 spune:
miki

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
nusy spune:
Miki: nu se poate,nu pot sa cred 
....te rog eu,mai mergi la inca un medic,sa mai ai o parere....of,draga mea...
Nusy
12+
catalina2307 spune:
Miki - fetele au dreptate. Incearca sa mai ceri parerea unui medic inainte de a face chiuretaj. Bebeul tau a avut activitate cardiaca, nu?! Mai cere o parere. 
Bianca B spune:
Miki_miki suntem alaturi de sufletelul tau

Bianca
30+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti