Gravidute prin FIV (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Da Catalina , la 6 sapt si 2 zile avea activitate dar s-a oprit la 7 si 4 zile. Am fost la cea mai tare ecografista din orasul meu, am stat 45 min in cabinet, mi-a facut mai intai abdominal apoi vaginal si nimic. Dr ac s-a atasat de mine si am vazut pe fata ei tristetea, nu stia cum sa-mi spuna. Tot ea mi-a facut si la 6 sapt si 2 zile ecograf, deci dc a vazut at tb sa vada si acum.
Acum imi caut dr pt chiuretaj si am sa-l rog si pe el sa-mi faca eco inainte.
Nusy ai grija de tine, sa vii cu vesti bune de la Buc, nu vreau sa te intristeze ce am patit eu.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of Miki, , imi pare enorm de rau ca treci prin asa ceva. Nu e drept. Ai grija de tine scumpa fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Off MIKI, nu-mi vine sa cred...e atat de nedrept..

Ayda 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Draga Miki ma cutremur!
Sunt alaturi de tine!
Cea mai proasta veste din ultimele zile!

Bq 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Miki am intrat special sa vad ce ai facut la eco ... nu pot sa cred asa ceva! Te imbratisez si sunt alaturi de tine!

32+
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

MIKI-MIKI, DD sa-ti dea putere!

BB George-Ion 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Miki imi pare rau ca treci si tu prin asa ceva,din nefericire am avut nesansa aceasta cateva dintre noi.Ai grija de tine si multa putere sa mergi mai departe

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raloucoutza spune:

Miki imi pare rau pt ce s-a intamplat si stiu ca cea mai mare temere a noastra in primele sapt e ca s-a oprit in evolutie, dar stii bine ca nu avem ce face in astfel de situatii, nu avem cum sa ne impotrivim.
Fii tare ! Noi toate suntem alaturi de tine cu sufletul!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Miki-Miki, daca vrei: eu am azi la ora 18 programare la Tutunaru (Bucuresti). du-te tu in locul meu, el pare a fi un medic bun pt sarcini cu probleme. poate totusi se mai poate face ceva. Vrei? Ai cum sa ajungi? Iti trimit adresa?

Espe 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raloucoutza spune:

Fetelor, ce imi puteti spune despre celebra "linea nigra"?
Eu nu am deloc (am pielea mai deschisa ce-i drept) si nici sanii (mameloanele)nu mi s-au pigmentat. Sunt f. deschisi la culoare, nu s-au facut mai maronii asa cum se zice. La ce varsta a sarcinii v-au aparut voua toate astea?
E obligatoriu sa apara???
Dar burtica , cand a inceput sa creasca ? (ma refer la cele care au un singur bb) ca la mine ...nimic... si totusi am 15+.
Nu ar fi cazul sa apara aceste schimbari?

15+

Mergi la inceput