Gravidute prin FIV (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna ziua fete dragi!
Miki-Miki i-mi pare tare rau pentru ce-ai patit! Sa nu-ti pierzi speranta nici o clipa iubita. Din pacate stiu ce inseamna suferinta asta, am trecut si eu prin ea si nu doresc la nimeni. Dar te vei ridica si o vei lua de la capat, pentru ca o sa fie bine intr-o zi!

Ma primiti si pe mine?? Sunt o proaspata graviduta prin FIV, multe ma cunosc de la aspirante, pentru ca am activat ceva pina sa ajung aici. Am facut punctia pe 03 decembrie si ET-ul pe 06 decembrie cu trei embrioni. Iar in z10 de la ET aveam un beta HCG de 75 si un test de urina pozitiv. Azi sunt z12 de la ET si deja ma deranjeaza mirosurile de parfum, mi-e foame de lup si nu mai suport cafeaua. Mi-am facut si DPN-ul si e 26 august 2009. Nu mai sunt superstitioasa ca data trecuta, cand am intrat doar dupa eco, de frica ca nu e totul bine si m-am privat singura de sfaturile voastre. Acum am zis ce-o vrea Dumnezeu, daca e sa fie bine va fi, daca nu, oricum suntem prea mici pentru a face ceva noi!Doamne ajuta la toate sa ajungem la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Ioanatugs felicitari si bine ai venit. Sarcina usoara si la termen si bebe(i) sanatos(i).

raloucoutza la mine "linea nigra" a inceput sa apara pe la 18-19 saptamani, o sa apara sila tine nu-ti fa griji.

miki_miki imi pare rau pt ce ti s-a intamplat. Sa dea DD sa treci peste si sa nu-ti pierzi speranta ca intr-o zi va fi totul bine.

tuturor

Eni 28+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ioana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Raloucutza - draga mea - la fel ca tine ma intrebam si eu dar stai linistita, mie burta a inceput sa-mi creasca cat de cat vizibil la 20 de sapt., pe bebe l-am simtit cu adevarat la vreo 21-22 de sapt. cat despre linea nigra nici n-am asa ceva. Nimic nu e obligatoriu. Sanii ii am mariti dar nu ma mai dor de mult decat cu episoade scurte.
Fiecare corp reactioneaza altfel, nu este o regula, e posibil sa nu ai nici o linie toata sarcina.

Cami 29+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, ma bucur ca ai facut pasul acesta si inca sa de repede. O sa fie de bun augur!
Bq, pai voi deja il faceti pe bb intelectual? Cred ca e misto senzatia. Poti sa incerci si culorile sau gusturile. Oare cum va fi la mine? Poate unuia ii va place si celuilalt nu
miki, sa treci cu bine
nusy, sa vii cu vesti bune, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Enni, Catalina2307, Moniland va multumesc frumos de primire!
Nusy multa bafta azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ioana, welcome, ce ma bucur, de data asta va fi bine pana la capat cu siguranta.

Cami 29+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna ziua,fetelor!

Moniland mi-a dat link-ul asta ca ratacisem pe la alte teme ..merci,Moni,sper sa nu se supere numeni mai tarziu ca " a venit si guraliva asta aici"
Asadar,sa ma introduc:

42ani,Moni trebuie sa modific ca i-am tradus sotului meu chestia aia de o aveam prin Ro cu "nu-s frumoasa da-s batrana.."el cica sunt frumoasa ca doara nu se insura cu una care are atatea pretentii,basca batrana
Asa ca schimb fetelor,frumoasa,coptutza,o sarcina oprita in evolutie pe 1 aprilie anul asta..si acum dupa 3 IA si un FIV nereusit se pare ca am "pus-o"..

Va rog fetelor primiti-ma si pe mine in gasca..daca scriu prea mult va rog atantionati,nu ma supar!!!asta inseamna prietenie

Miki-mikiam vazut la prima ora -eram pe la aspirante >35 ani..ce ti s-a intamplat.

IMI PARE EXTREM EXTREM DE RAU!!!Inteleg mai bine decat crezi drama prin care treci..e sinistru pur si simplu,dar trebuie sa fii tare..eu nu am facut chiuretaj,am luat au astia aici niste tablete,le iei de 2 ori si daca suporti durerile se termina intr-o noapte..
Am citit cu mare atentie Miki,ziceai de eco la 6saptamani si cateva zile,tuseu rectal!!eu am facut la fel,bebeul era perfect,doctorita era atat de surprinsa ,mai alea ca era un miracol la situatia mea si a sotului meu sa concepem natural o sarcina..dupa eco-ul acela,exact ca tine..se pare ca s-a intrerupt evolutia sarcinii.
M-ai pus rau pe ganduri..chiar banuiesti ca se trage de la tuseul vaginal?

Moniland
Elenadava rog mult,spuneti-mi si mie voua cum v-a facut primul eco.Sunt chiar ingrijorata ca dupa FIV-ul asta am devenit si mai sensibila in interior si mi-e groaza sa ma gandesc mai ales daca Miki are dreptate..

Bomboniquela tine cum a fost?ai grija de tine..

Multumesc fetelor si sper ca nu am fost prea guraliva.la toate fetele..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Doamne am innebunit,de cand am citit despre tine Miki,

scuze fetelor tuseu vaginal,nu din celalalt..mi-am facut intrarea bine..dar am o scuza sunt niste calduri aici,mori,nu alta..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Ioanatugs FELICITARI si tine-o tot asa cu optimismul! Doamne ajuta! sarcina la termen si bebe sanatos sau bebici sanatosi Ce mai face prietena ta care se internase cu sangerari, la 20 sapt daca nu ma insel?
Raloucoutza la mine pana pe la 20 de sapt cei care nu ma cunosteau nici nu si-au dat seama ca sunt cu burtica. L-a 17 sapt mi-am cumparat prima pereche de pantaloni ptr gravi. In sapt 21 a crescut burtica foarte mult de se mira lumea cum de creste asa repede, apoi a continuat mai incet dar sigur Sapt trecuta iar a crescut mai mult de ma miram si io. Linia mea e foarte, foarte pronuntata, sanii sunt mariti (spre deliciul sotului ), grei cu aoreolele putin pigmentate, si-au schimbat si forma, sunt mai ... tuguiati vorba sotului si din fericire nu ma mai dor de pe la 20 sapt.
Muffinuta FELICITARI guralivo, bine ai venit sedere pana la termen si bebe sanatos

Bianca 31+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput