Gravidute prin FIV (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Ioana felicitari! sarcina super usoara si la termen!
Ralucoutza, eu sunt deja aproape de 22 si nu am linea nigra. Pe mameloane am usoare pigmentari, pe alocuri. Si eu sunt blonda si probabil de aceea nu a aparut inca asta!
Burta abia acum se vede asa un pic, daca stii. altfel zici ca-s balonata! depinde de haine. Daca sunt cu pulovere supermulate se vede. La camasa, singura pb e ca se ridica putin pe burta. Ai rabdare. Am pantaloni speciali si jeans super scurti in talie.
Mufi, eu am facut primele eco, vreo 4 cred, de inceput, intravag. Abia in sapt 10-12 s-a vazut pe burtica. Depinde cred de indemanarea doctorului.
Pupici tuturor!

Bq 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

muffinuta bine ai venit sa ai grija de burtica pana la 9 luni si sa faci bebe(i) sanatos(i).

tuturor

Eni 28+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

buna fetelor.ma scuzati ca intru asa in discutie dar nu am putut sa stau sa nu imi spun si eu parerea.
in primul rand ptr miki-imi pare f. rau si sa dea dumnezeu ca odata si odata visul sa ti se implineasca.
deci-si eu am fost gravida.si cu gemeni.in primul rand,doctorul care mia facut fiv ma chemat la 2 saptamani de cand am facut testul de sange.la doua saptamani de la test mie mi sa spus ca am doi bebelusi.dar nu cu ecografie vaginala.deci totul sa vazut cu eco pe burta.ba chiar mia dat si poza.erau doua punctulete in doi saculeti.si nu avea un eco performant.ceva normal cred ca era ca se vedea putin in purici.iar apoi gata,ma trimis sami urmareasca sarcina medicul ginecolog.niciodata pe toata perioada sarcinii nu ma controlat vaginal.deci totul pe burta.odata iam spus ca vreau si eu sA-mi controleze colul(cu toate ca nici nu stiam ce este)si mia zis ca atat timp cat analizele mele sunt ok,totul e ok.deci niciodata control vaginal.doar atat mia zis.doar de doua ori pe saptamana sex nu mai mult.si doar dupa ce inchid primele doua luni.si asa am duso pana in ultima zi de nastere.si erau si gemeni.si totul a fost ok si sa terminat cu bine
va urez multa sanatate,sarcini cat mai placute,si bebelusi frumosi si papaciosi
inca o data scuze.
muffinuta-si la cat mai multe luni.

http://www.flickr.com/photos/pedakui/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raloucoutza spune:

Multumesc pentru raspunsuri Bombonique, Enni, Amzulica, BiancaB, m-ati mai linistit. Asta e ! Cand stai acasa si nu ai mare lucru de facut...iti faci pb. degeaba si ganduri negre.
Bun venitnoilor gravidutze Ioanatugs si Muffinuta- sa aveti sarcini usoare si la termen!
Ce sfarsit de an prolific!!!O gramada de reusite!Doamne ajuta
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

muffinuta - bine ai venit. Sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Amzulica multumesc iubita!
Bianca B multumesc frumos de primire! Prietena mea Carmen, cea cu gemenele e foarte bine, i s-au oprit sangerarile si acum e acasa. Deabia acumse poate bucura si ea de sarcina, ca de la 17s si pina la 25 a stat numai in spital. Multumesc ca ai intrebat de ea.
Muffinuta bine ai venit iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Raloucutza, Bombonique va multumesc de primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna burtici
IOANA felicitari si aici,te asteptam la capatul celor 9 lunisoare la mamici prin fiv
MIFFINUTA la fel si pe tine te asteptam
Acum sa va spun cum a fost la mine cu echografiile,toate vaginale le-am facut chiar daca aveam cerclaj si col de 21mm.Mi-au spus aici ca asa pot masura colul cel mai bine,de altfel dupa echo pe trim 3 nici nu se mai uitat la bebe ci doar col si atat.Aici lucrurile sunt mai simpliste niciodata nu mi-au zis greutatea lui bebe,ir-uri sau alte chesti,totul se rezuma ca bebe e in parametri.Cand ma gandesc ca a 19 sapt am ajuns in spital cu col 1,9 si mi-au facut papanicolau ma apuca durerea de cap.Bine ca am scapat cu bine,aici sistemul e mult mai relaxat dar pt noi care obtinem sarcinile atat de greu e stresant.Nici in Romania nu e bine ca te duci la un dr. si habar nu are pe ce lume traieste,oricum important e sa ajungem cu bine pana la capat dupa atata chin.
Cat despre linia aceea inchisa pe burtica mie sincer mi-a aparut spre sfarsitul sarcini dar nu asa inchisa,am si un ten deschis.
Fiecare are corp diferit nu va inspaimantati daca nu aveti ceva,poate apare mai tarziu.
MIRELA feicitari caci eu nu am apucat sa iti zic,sa ne povestesti cum a decurs totul
Julia felicitari si tie draga mea,acum va asteptam la mamici prin fiv http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130340&whichpage=4
Pup burticile si sarcini cat mai usoare

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Miki-Miki imi pare rau pt pierderea ta, ma sa va dea DD puterea sa treceti peste aceasta grea incercare
Ioanatugs bine ai venit iubita, sedere lunga pana pe la 40 de sapt
Raloucutza imi amintesti de mine, eram obsedata de faptul ca nu am dunga maro pe abdomen, mi0-a aparut foarte tarziu dupa 25 de saptamani si a aparut mai intai pana la buric si abia pe la 28 de sapt a inceput sa urce in sus, acum imi fac griji ca ramane asa si nu se mai sterge, si burtica a inceput sa creasca dupa 18 sapt sanii nici acum nu mi-au crescut si nu imi curge nimic din ei (la multe fete le curge demult) asa ca nu te mai stresa
muffinuta bine ai venit, mie imi place ca scrii mult asa ca nu te abtine, inveseleste-ne
Miky2007 unde esti, ultimele 3 gravidute de pe lista au nascut, eu urmez
Julia75 te-am sunat, nu am insistat ca sa nu-l deranjez pe BB
Despre mine ce sa va spun. am schimbat ieri semnatura si spetr sa o mai schimb de 2 ori pana nasc, maine il sun pe nenea dr sa ii spun cum ma simt sa vedem daca mai mergem la control anul asta sau asteptam sa mergem direct sa nasc la anu. Am contractii din cand in cand si imi simt burtica tare dar nu tot timpul, am arsuri aproape tot timpul, burtica a coborat, si cam atat.
Fetelor mie nu mi-a facut niciodata control pe masa, cand mi-a verificat colul, destul de des pt ca am cerclaj, mi-a facut eco vaginal dar introducea sonda foarte putin si se uita de fir si masura colul. Ma intrebat daca am secretie ciudata si i-am zis ca nu altfel ce sa caute la mine in pasarica si chiar m-a avertizat ca daca cumva imi este rau si ma duc la spital sa nu las pe nimeni sa imi faca nimic pana nu vb el la telefon cu respectivul medic.
va pe toate

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki,Ioana,Moni: va dulce,imediat vin si vestile!

Mikishor, draga mea,cum sa nu ma intristez???? Stiu prea bine ce inseamna asta, cat de greu e....dureros si fizic si psihic...ma rog sa treci cat mai repede peste asta si s-o iei de la capat,sa nu te lasi,da??? Va fi bine in final,ai sa vezi!

Ioana: imi pare bine ca te-ai " incumetat" sa intri aici! Bine ai venit si sarcina usoara!

La mine totul e foarte bine,bebelul e mai mare cu 2 zile, nu statea o clipa,era tare vioi si agitat,abia putea sa-l masoare doctorita. Au iesit toate bune, pliul nucal 1.28 mm, CRL 5.73 mm. Are tot ce-i trebuie,membre,degetele,coloana vertebrala, os nazal,etc...iar inimioara bate regulat, 164 b.p.m. Placenta grd. zero, anterioara, lichid amniotic normal, col inchis 35 mm.
Am dat si sange pentru dublu test, rezultatul dupa Anul Nou,ca intra si ei in concediu.
Mi-a mai spus dr.meu, la care am fost dupa ce am facut morfologia, ca voi lua utrogestan, 6/zi,pana pe la 34-36 saptamani,caci e mai bine pentru contractii si,oricum,rau nu are ce sa faca. De la 16 sapt. opresc acidul folic simplu si iau Fier+acid folic(mi-a scris pe reteta cum se numeste,dar nu inteleg) 1/zi si Elevit sau Centrum Materna 1/zi.In rest,nimic.

Urmatoarea intalnire cu dr.meu e pe 29 ianuarie, la eco pentru TT. Bineinteles ca ,pana atunci,mai merg o data la mine in oras la o eco,poate aflu si sexul...acum doctorita mi-a zis ca "parca ar avea un ciot"(adica baietel),dar a mai vazut ea cazuri in care ,pana la urma, " a cazut ciotul"...si a fost fetita.

Va pe toate!

Nusy 12+

Mergi la inceput