Gravidute prin FIV (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor!

Asa in viteza maxima vreau din suflet sa va multumesc pentru primire in trupa..nu scriu acum numele fiecareia,ca vin mai tarziu..am o intalnire si ca de obicei sunt in criza de timp..dar am vrut mult-mult de tot sa va multumesc..fara discriminare la toata lumea,cu unele fete ma stiu de la FIV..

OK,in alta ordine de idei,v-am citit si ca o concluzie,am curand,e un fel de a spune,dar imi bate la usa intalnirea cu doctorul meu pt primul eco..pareri pro si contra,asa ca am vorbit si cu sotul meu,chiar dc nu e dovedit stiintific ca un tuseu vaginal afecteaza sau nu..probabil ca nu,am decis sa astept mai bine-merg pt primul eco dar habar nu am cum il fac astia aici!-si vad ce spune doc ,meu..dar pt confortul meu moral dc nu au un aparat performant,ceea ce ma indoiesc astept pana se vede prin burtica,mai ales ca a fost si la mine o coincidenta tampita,sarcina s-a oprit din evoluite la fel ca la Miki dupa primul eco vaginal..
subliniez pt linistea mea sufleteasca,nu vreau sa imi reprosez nimic..

va pup,plec repede..
Multumesc inca o data pt urari si primire,nu cred ca va veti plictisi cu mine,sper sa raman aici 8 luni batute pe muchie,ca am podul plin de povesti..

Moni,buna dimineata ,Elenadavoi fetelor,cum ati facut primul eco?asa de curiozitate..
Ioanatugs,bravo din nou..
Dariaioana..avem aproape aceleasi valori

Scuze din nou voi raspunde si colorlalte fete noi pe rand..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Miki imi pare rau

[b]Ioanatugs, Muffinuta felicitari si sarcini usoare/b]

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NUSYC ma bucur ca sunteti bine
MIHA deci curand vom scoate majoretele pt tine,Micky ne-a scris ca pleaca intr-o vacanta parca

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Miki -imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat.Nu te da batuta si incepe de la capat .
Cine intreba de dunga neagra...eu nu am avut ,a inceput sa se vada slab pe la 30 de saptamani desi avea un burtoi destul de mare...nu-i lege sa apara la toate.

Fetelor,daca eu n-am avut probleme in sarcina,atunci nush' ce sa zic... asa ca,capul sus si indurati orice si oricat pana va vedeti comorile in brate.Va pup pe toate

Eu nu prea intru ca nu ma lasa galuscutele,noi suntem mari acum,avem 1 an deja...parca a zburat si toate necazurie s-au sters din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ioana Muffi bine ati venit fetelor si sedere placuta pana la nastere.
Muffinutza eu am facut ecografie la 6 saptamani de sarcina. Aveam o luna de la punctie. Am vazut bebele si inimioara lui care batea.
Nusy ma bucur ca sunteti bine. Bafta multa si sa fiti sanatosi.Luni merg si eu la doctorul tau de la Bucuresti.

Pe mine ma doare burta si spatele. Nu imi gasesc nici o pozitie comoda in care sa stau
Sper sa imi treaca si sa nu fie probleme.
Pupici pe burtici

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ioanatugs, Muffinuta, FELICITARI PT REUSITA SI SARCINI USOARE!.

Miki-miki, imi pare asa de rau! sa-ti dea DD putere sa mergi mai departe, sa reusesti data viitoare si sa fie pana la capat!
Nusy, felicitari pt rezultatele bune la eco, tine-o tot asa! asteptam urmatorul, poate cu vesti si despre sex..!

, Moni,Cami, Liana,Sima , si sarcini usoare si la termen tuturor Burticilor!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nusy, ma bucur ca totul e ok. Asa sa fie pana la capat.
Muffi, am facut prima eco la 7 saptamani si 1 zi si a fost intravaginala. Sper ca urmatoarea care va fi la 12 saptamani sa se faca abdominal.
Andicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MICKIimi pare tare rau,.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aurel_cris, Miha2004, Nusy, Sima_1, Elenada, Andicu va multumesc frumos de urari si de primire!
Moniland si eu voi face prima eco tot la 7s, am programare la Gynera la d-na dr. Dracea pe 06 ianunarie si atunci voi avea fix 7s. Ma rog sa fie totul bine pina atunci si sa ma bucur si eu de o inimioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Aurel_Cris, Elenada, Andicu, Moni: multumesc mult pentru urari!

Elenada: bafta multa luni,iti va placea de dr.meu cu siguranta!

Muffinuta: si din partea mea,un calduros "bun venit" si sa ai o sarcina usoara si la termen!

Ioana: abia astept sa faci ecografia si sa ne spui ce punctulet frumos si "inimos" ai!

Liana:

Rami: unde-ai disparut???? La fel si Flori si Mirelus!!! Eu,una,astept vesti de la voi!!!Si poze!

Va pe toate!!!

Nusy 12+

Mergi la inceput