Gravidute prin FIV (28)
Raspunsuri - Pagina 14
miki-miki spune:
Amzulica
merci de raspuns. Ce face bb? Tu tot fara simptome?
Luca-Luca
eu am votat de pe vre-o 3 adrese ale mele
, plus a sotului . Am trimis la prieteni/cunostinte dar am vazut ca nu s-au invrednicit sa voteze
. Incerc sa trimit petitia la toate adresele alea de vin buluc cu pps-ri pe mail
.
Raloucutza
si eu m-am trezit cu frisoane de 2 ori noaptea dar am luat inca o bluza pe mine si mi-a trecut. Eu sunt f friguroasa de felul meu si am dat vina ca nu au dat caldura mai multa in noaptea aia. E bine ca te trezesti sa te imbraci ca altfel racesti.
Ayda
iti tin pumnii pt eco, sa vii cu vesti bune.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+
amzulica spune:
Mikilina - bb Luca face bine, am fost la eco luni si avem deja 1250 g, nu ne-am aratat fata deoarece eram preocupati sa ne tinem mainile si picioarele in cap, in rest contorizam saptamanile, one by one si cu ajutorul lui Dumnezeu sa ajungem cu bine la 38 de sapt. AMR 9 sapt. de maine.
Simptome la mine - n-am avut deloc ce sa mai am acum cand intru in sapt. 30
. Mi-e frica doar de contractii, in rest intreb mereu de col cum e, cat e, si pana acum e bine adica inchis cu lungimea de 5 cm. Vedem acum cand se va intoarce bb ca deja este in pozitie intermediara si am inteles ca in urmatoarele 3 sapt. trebuie sa se intoarca cu capul in jos - adik sa faca lumanarea - sa inteleg ca voi primi picioarele direct in fata nu jos ca pana acum, vai de vezica, pasa ..ca si fundul meu. ![]()
Ma rog la Dumnezeu pentru noi toate fetelor sa ajungem cu bine la termen - fara peripetii si sa petrecem Craciunul cu fericirea asta mare in suflet ca nu vom mai fi singuri in 2 la brad. 
Cami
29+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
miki-miki spune:
Ayda
merci.
Amzulici
nu-mi vine sa cred ca te apropii de sfarsit, Parca ieri imi spuneai ca te cauti toata ziua in chilotei
.
Pai dc da din picioruse mult inseamna ca seamana cu tati, dansator
. Maine poimaine iti fac un program artistic amandoi
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+
amzulica spune:
Pai mai Mikilina deja la eco ta-su zicea ca el crede ca cele 50 g sunt de la p.... Vedem daca o fi asa sau nu - deocamdata ta-su a luat-o razna de atata abstinenta, si-a pus caciula rosie de Mos pe .... si a inceput sa danseze la bara pardon, la tocul usii precum bine stii. Bine macar ca nu ma plictisesc.![]()
Cami
29+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
zisaCami spune:
Miki-miki
ai retinut bine, eu nu mai iau utrogestan deloc din saptamana 16. Ar fi trebuit din sapt. 12, insa am avut o laringita urata dupa intoarcerea din Grecia si din cauza tusei incepusem sa am contractii, asa incat am mai continuat un timp.
Eu am luat asa:
- utrogestan 6/zi intravaginal, pana in sapt. 12. In sapt. 13 am redus la 4/zi; in sapt. 14 la 2/zi si in sapt. 15 - 1/zi;
- progesteron injectabil - 100 mg in ziua punctiei; apoi din ziua ET-ului cate 50 mg la 2 zile, pana in ziua 22 de la ET - adica sapt. 5 de sarcina. Cand am intrerupt progesteronul injectabil, am suplimentat cu inca 2 utrogestan, pe langa cele 6 - deci am luat 8/zi in sapt. 6, timp de o saptamana; in sapt. 7 - am redus la 7/zi si apoi cele 6/zi, pana in sapt. 12 de sarcina. Tot in saptamana 7 am facut 1 Gravibinon, intrucat am avut sangerari de la un hematom, care au durat pana in sapt. 12 aproape.
- Vitamine Elevit - 1 la 2 zile in primele 6 saptamani; apoi 1 Prenatale/zi ( din Canada ) - care au aceeasi compozitie ca Materna Centrum;
- 1 acid folic de 5 mg la 2 zile, pana in saptamana 16 de sarcina ( acidul folic in exces, se pare ca da malformatii la bb - desi eu am citit ca ce este in exces se elimina din organism );
- 1 aspirina de 81 mg la 4 zile; mai exact imparteam 1 in 4 si luam ~ 20 mg/zi, pana in saptamana 20 de sarcina; dupa nu mai este recomandat;
- 1 Omega 3/zi - super concentratie de AEP 400 - ADH 200 ( procurata tot din Canada );
- vitamina C - 2 x 200 mg/zi ( pt. protectie contra racelilor ) - nu am avut nici o raceala toata sarcina;
- Magne B6 - 3/zi pana in saptamana 20; apoi am redus la 2/zi pana in saptamana 24 si in continuare cate 1/zi. Nu am avut nici o contractie toata sarcina, nici o intarire de burtica, cu exceptia unei singure saptamani, cand am avut laringita si am avut vreo 3 episoade de contractii declansate din cauza tusei;
In prezent iau doar vitamine: cate 1 Prenatale, 1 Omega 3, 2 Vit. C si 1 Magne B6 zilnic.
Raloucoutza cred ca si eu am spus de frisoane ( parca mai era cineva ) ... am avut o viroza intestinala acum cca 1 luna de zile, care a debutat cu un frison cumplit pe la 1 noaptea, tremuram din toate incheieturile continuu, fara pauza, asa incat am chemat salvarea la 2 noaptea, intrucat imi era teama sa nu inceapa contractiile din cauza convulsiilor. Brusc am facut si febra 38,4 grade, apoi timp de 5 zile am avut o diaree crunta, de nu m-am dezlipit de langa
. A fost un virus, pe care l-a luat prima oara mama mea, apoi sotul si imediat si eu, numai ca doar la mine s-a manifestat cu frison si febra.
Luca-Luca
pentru tot ceea ce faci! 
Madutz Felicitari mamico, Eva e o frumusete de fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa in viata!

32+

Inimioara mea
Radu Costin
A.M.R. 8 SAPTAMANI
Espe spune:
Buna tuturor!
Ce parere aveti de urmatorii 2 doctori:
Dr Dinu Albu - Giulesti
Dr Tutunaru - Elias.
Care credeti ca r fi mai potrivit pt o sarcina obtinuta prin FIV+ICSI+hatching la 34 de ani?
Espe 5+
miki-miki spune:
Multumesc Cami
, mi-am salvat tot ce ai scris tu . Omega 3 a mea are 300 mg de DHA+EPA si o sa cresc doza de azi la 2/zi si o sa iami iau inca 1 acid folic de 1mg pt ca eu luam doar 1
. Mai iau o jum de elevit/zi (am obs ca se rupe usot tableta ), o vitamina C naturala de la Calivita si atat. Magne B6 nu mai iau pt ca am obs ca mi s-au marit 4pistrui care ii aveam pe fata si acum multi ani cand am facut tratam cu B6 si B12 injectabil mi-au aparut multi dar am ramas doar cu astea 4. Mi-e frica ca se maresc f mult si nu mai scap de ei. Nu am nici o durere ca sa zic ca am nev de magne B6.
Multumesc pt rasp inca odata 
Edit : mai iau 6 utrog/zi
Miki
9+
ayda_m spune:
LUCA LUCA, am votat cu toate adresele mele si am trimis la toate cunostintele...vad ca au semnat cateva
....mai insist si trimit...tb sa reusim sa strangem cat mai multe semnaturi
.Multumim Luca pt tot!
Pupici pe burtici 
Ayda
10+
miki-miki spune:
Amzu
sa-mi trimiti si mie poza aia lui Luca f sexoasa
. AMR 10 sapt pt tati
.
Miki
9+