Gravidute prin FIV (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am luat 8 si data trecuta iar de redus s-a redus treptat. Acum nu mai reduc nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor nu vreau sa va sperii dar referitor la tratamentul de sustinere eu de ex. iau acum la 29 de sapt. urmatoarele:
4 utrogestan, 3 no-spa (mi-a zis sa iau chiar 6), 1 aspenter, 6 magne B6 si 1 Pronatal. Sunt ca o babeta cu sacosa de medicamente. Si asta in conditiile in care cel putin pana acum nu am avut decat o singura contractie nedureroasa nemaipunand la socotela decolare si hematomul de la inceputul sarcinii care au fost rezolvate in primele 3-4 luni de sarcina. Deci parerea mea este clara ca utrogestanul este bun de luat pana la sf. sarcinii - am observat ca in general cine a lasat utrogestanul dupa sapt. 12 treptat a avut probleme. Mai ales la gemeni macar 4/zi ar trebui luat - intrebati-o pe Kittyke ca ea a luat si a avut o sarcina usoara si fara probleme.
Sa avem toate sarcini usoare si duse la termen.

Cami 28+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raloucoutza spune:

Ayda am citit ca esti impacientata in legatura cu starile pe care ar trebui sa le ai , dar nu le ai.
Crede-ma ca si eu am fost la fel ca tine : "ca e oprita -ca nu e oprita in evolutie". Nu aveam nicio stare de gravida

Toata lumea imi spunea ca sunt nebuna, ca imi fac probleme inutile si asa a fost, m-am chinuit degeaba cu gandurile negative

Asta pana cand m-am vaicarit si doctorului ,care m-a certat rau si de atunci m-am potolit(si eram si eu tot pe la 8 saptamani)

Nu aveam voma, nici dureri de burta , nici de sani , nimic.
Foarte mici stari de voma ( pe care ,culmea, le priveam cu cea mai mare bucurie, au aparut de pe la 10-11 sapt si au durat nu mai mult de 3 sapt, dar si astea din joi in pasti)

Singurele lucruri care m-au deranjat rau au fost de vreo 3 ori niste dureri cumplite de cap care au trecut si ele si sper sa nu mai apara.
Dar stai linistita caci atunci cand iti va trece "nebunia"(glumesc ) cu nonstarile astea or sa vina altele: de ce nu-mi creste burta, de ce mi-a iesit nu stiu ce la dublu test , sau la tritest , de ce etc.

Bucura-te de clipele astea si declara-te o graviduta fericita ca nu ai probleme.
Stai linistita ca bb-le tau e fericit acolo ca organismul tau l-a primit atat de bine si nu are stari rele din cauza lui.

Fetelor eu am 15+ si am luat cam 3 Kg . E mult? ce ziceti? Mananc f mult . De maine incerc s-o mai reduc (mai ales ca stau acasa. Sedentarismul e in floare!!!!!

Mie dr mi-a zis sa iau utrogestanul in continuare 6 / zi pana la 18 sapt.ca cica atunci se definitiveaza formarea placentei. E cam mult? am vazut ca unele fete au redus pe la 12 sapt. Ce e mult nu strica??

Pupici la toata lumea
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pe mine ma irita utrogestanul asta, stau toata ziua in fund la servici pe tamponelul ala plin de utrogestan. Deabia astept sa scap de el. Mie mi s-a spus sa iau tot trimestrul 1 apoi sa reduc din el. Acum ca Amzulica spune ca e bun si ca poti avea pb dc il intrerupi nu stiu ce sa fac , dar chiar nu-l mai suport. Am luat pe gura de cateva ori si nu m-am simtit f rau dar ma intreb dc e bine, dc nu cumva imi stric ficatul sau dc ii dauneaza lui bb dc e luat pe gura. Am vazut ca , contine dioxid de titan(E171) si ulei de arahide (poate asta ma irita pe mine). As reduce la 2 prin sapt 14 dar luate pe gura. Ce ziceti?
Cami tu parca mi-ai spus ca l-ai redus de tot, asa e?
Nusy iti tin pumnii sa vii cu vesti bune maine de la eco morfo.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Fetelor, eu am luat pana la sfarsit 2utro/zi (l-am intrerupt eu in sapt 36 ca nu mai aveam contractii si dr. nu vroia sa ma nasca, iar burtoiu meu statea sa explodeze). Ce-i drept la un moment dat pe la 25 sapt am crescut doza la 4/zi ca incepusera niste contr nedureroase ff dese. Am mai luat si de capul meu tratament.

Mai aveam 3 nospa forte de 80mg /zi, 1 +1/2 gynipral/zi, 3 scobutile, si elevitul +3 x magneb6!
In plus mereu aveam o branula in vena(am o vecina asistenta), si imi faceam cand ma apucau contractiile perfuzii acasa(tot de capul meu, dar asta imi faceau si ijn spital) cu 1 nospa+ 1 scobutil la 500ml ser, sau cu 1 fiola gynipral la 500ml ser. De multe ori m-a salvat de internare, alteori nu!Dar aveam experienta din Spital si am avut mare curaj, nu va spun ca venele mele sunt praf! Ultima data abia mi-a gasit sa-mi faca direct cu acu un antibiotic pe vena, ca de branule nu mai aveam!

Pupici, sper ca v-am fost de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Apropos, eu Utro l-am luat numai
Oral
din sapt 9 cand am avut oares'ce scurgeri roze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Multumesc Raloucutza....insa de cand am intrat in sapt 9...am aproape zilnic dureri de burtica, ce-i drept usoare pot spune...uneori mai am si dureri de Cm dar trec rpd...maine ajung la echo si sper sa aud vesti bune

Ayda 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Mikilina - baga utrogestanul ORAL. Eu asa l-am luat din sapt. 5-6 cand am avut usoare sangerari. Numai asa il iau de atunci ca nu suport sa pun jos mai nimic. Iti da stari de ameteala dar te obisnuiesti cu ele ca trec dupa max. o ora de cand isi fac efectul.

Cami 28+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Hello. :)

Felicitari noilor mamici si noilor gravidute. Sarcina fara probleme tuturor!

Eu iar am venit cu jalba. Caci gata. O trimitem. :)

Zilele astea vom printa lista de semnaturi si vom trimite coletul (ei da, sunt mai bine de 300 de pagini A4 de semnaturi!) catre:

- Parlamentul European, Comisia de Petitii;
- Parlamentul Romaniei, Comisia de Petitii.

Ce va rugam noi. Avem actualmente fix 2400 de semnaturi, iar gramada cere varf. :) Ar fi frumos sa depasim 2500 de semnaturi. Chiar daca ati semnat deja la lansarea petitiei, aveti adrese de mail secundare valide - semnati pentru sotii, parintii sau socrii vostri, care cu siguranta va sustin. Trimiteti linkul http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html prietenilor si colegilor.

Nu uitati sa validati semnatura ulterior, prin accesarea linkului din mail (atentie, uneori mesajul de validare ajunge in folderul de spam, recuperati-l de acolo).

Ajungem la o etapa importanta a campaniei, incepem sa culegem fructele pregatirilor astora care au durat luni de zile.

Anunt si aici ca in luna ianuarie avem confirmate doua intalniri: una cu toate parlamentarele PSD, reunite de dna europarlamentar Gabriela Cretu, si o alta cu dna Sulfina Barbu (PDL) (despre care vom afla in cateva ore daca va fi ministru).

De asemenea, au inceput investigatiile oficiale ale Consiliului National de Combatere a Discriminarii in dosarele noastre contra Ministerului Sanatatii, prin care reclamam discriminarea persoanelor afectate de infertilitate.

Blogul exista si ne ajuta la mediatizarea actiunilor, la prezentarea unui mesaj unitar si coerent: http://www..

Lucrurile incep sa se miste, avem mare nevoie de implicarea voastra! Pentru ca voi stiti ce inseamna lupta asta si sunteti dovada ca lupta merita toate eforturile! :)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raloucoutza spune:

Imi amintesc de cineva care a zis ca a avut frisoane noaptea. Si eu am avut de vreo 3 ori si fara a avea febra sau stari gripale. Imi poate spune cineva daca poate fi o explicatie?
Eu mi-am facut analizele de urina(sumar +urocultura) pe la sapt 7 si nu a iesit absolut nimic.
Va rog mult sa -mi raspundeti cele care stiti....

15+

Mergi la inceput