Gravidute prin FIV (28)
Raspunsuri - Pagina 12
elenada spune:
Le-am scris si eu celor din Austria.
sa vad ce imi zic si ei.
Medicul din romania mi-a zis sa iau aceasi medicamentatie pana la 12 saptamani.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
miki-miki spune:
Moni
maine seara fac eco nu astazi. Am niste emotiiiii
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+
vally spune:
eu iau pe langa Utrogestan (4/zi),Aspenter (1pastila/zi),MagneB6 (4pastile/zi),acid folic (1pastila 5 mg/zi) si Pregnil (1 injectie/la 4 zile)
mai are cineva acest tratament de sustinere?
maine ma duc iar la eco!
nu se face in Bucuresti triplu test pt gemeni???
si pe mine ma intereseaza nasterea in apa;mi se pare suupppeeerrr!
va
pe toate!
5+

http://bd.lilypie.com/cD9Vp2.png
elenada spune:
Amatoarelor de nasteri in apa la clinica eva din brasov se fac nasteri in apa.
Conditiile sunt super.
Prietena mea a nascut acolo.
A vrut sa nasca in apa numai ca bebelina nu a vrut sa iasa sub nici o forma asa ca a ajuns la cezariana.
A dat 2500 ron in aprilie pe nastere. Nasterea in apa costa 2000 ron.
A facut vreo 3 sau 4 drumuri la brasov si a stat acolo cand era aproape sa nasca.
Au fost foarte multumiti.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Bianca B spune:
Madutz ce frumusete are mama si tata, ptiu, ptiu sa nu fie deochi! Sa va traiasca Eva si sa fiti cu totii sanatosi si voiosi.
Bianca
30+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Julia75 spune:
Fetelor, va multumesc pentru felicitari si ganduri bune, am ajuns acasa, fericirea noastra nu se poate exprima, mamicile stiu despre ce vorbesc, burticile o sa afle in curand cand vor tine puiutii in brate. Suntem bine amandoi, am un baietel care ar manca non stop, am iesit din spital cu 3800 gr, aproape de greutatea nasterii. Eu sunt tare obosita, nu m-am putut odihni deloc la spital, in zilele astea o sa va scriu si despre nastere.
Felicitari Madutz, si Mirela!!! Mirela, daca nu ma grabeam ma treceai si tu.![]()
Imi pare rau de pierderea Valeriei! Am citit printre randuri, nu reusesc sa citesc totul de oboseala.
Va pup pe toate si intru cum pot.
Miha, multumiri speciale pentru telefoane si anunt.
Esti o draguta, o sa fie bine in ianuarie ai sa vezi.
Ah, pentru lista: baietelul nostru se cheama Zsombor, nastere naturala fara epidurala, 3850 gr, apgar 10, nascut la +39 si 5 zile.
Julia
39+ 
kineta spune:
Apropos de Utrogestan,eu am luat pana azi 9 pe zi,azi am fost la eco,bebeii erau bine,unul avea 7,1 cm,iar unul 6,3cm,proful a spus ca este f bine,ca se tin unul dupa altul,si mi-a spus urmatoarele 2 sapt. sa iau 6/zi,apoi urmat.saptamana 4/zi,si urmat.2/zi.DE azi mi-a spus sa iau si Elevit,dar eu luam separat acid folic,MAGNE B6 4/zi,vit.E forte 1/zi,si acum nu stiu daca sa le mai iau sau nu,dar cred ca daca iau Elevit care le contine pe toate,nu trebuie sa le mai iau. NU mi-a dat sa mai fac analizele din grupul TORCH,pt ca le-am facut acum un an,ce as mai vrea sa fac niste culturi din col,si analiza pt virusul Epstein Barr.A,si mi-am facut setul de analize uzual care se face prin medicul de familie,care sunt cat decat ok. CATALINAspuneai ceva de utrogestan,ca ai avut o experienta neplacuta cu el ,in ce sens,poti sa-mi spui si mie
13+

catalina2307 spune:
Kineta - am derulat inapoi sa vad unde am spus asa ceva :). Ai inteles gresit. Am spus ca datorita experientei mele nu intentionez sa renunt la utrogestan.
Pentru mine sarcina trecuta a fost dificila de la inceput. In momentul in care am inceput sa scad doza de utrogestan am inceput sa am diverse scurgeri de diverse culori....asa ca am revenit la doza initiala. Asa ca acum nu intentionez sa mai scad nimic.
kineta spune:
AM inteles acum,poate atunci ai luat prea putin,si ti-a scazut brusc doza,cine stie,lasa ca va fi bine de data asta
13+