Gravidutze si mamici de Cluj - 103
Raspunsuri - Pagina 13
ALEX29 spune:
ANDREEA(Daria)de abea astept sa incerc maine retzeta ,sper sa nu dau gres 
ANCA data viitoare poate iasa mai bine ,sa stii ca am folosit tava mica
mai incerc
ELENA si Tiadris mai are momente cand zbiara ,atunci cand nu are voie la ceva "interzis "![]()
GABI cu ajutorul vostru trec si peste asta ..ma mai apuca si pe mine cateodata
mi s a parut tare ciudat ca nu mai ia deloc in greutate desi papa destul de bine
noapte buna 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
puisorul spune:
Ellenuta, si Stefana isi manifesta bucuria tot prin tipete. Si tipa mai ales cand vede alti copilasi care majoritatea se pun pe plans cand o aud. Dar noi ne-am obisnuit deja.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sa o ajutam pe Alexandra
ALEX29 spune:
NEATZA
FETELOR tineti mi pumnii ,astazi ma duc la retusul sprancenelor
ultima interventie
ANDREEA(Daria)numai la gogosi mi gandu asa ca astazi neaparat trebuie sa ma pun pe treaba 
anca.b spune:
neata tuturor.
Elena, si stefan tipa...asa cum zicea si ani, mai ales cind vede alti copii...pe care in general ii sperie si ii face sa plinga...
mai tipa cind vrea atentie...cind e fericit...mai putin cind e suparat...e o faza. asta e. o sa treaca atunci cind va putea sa se exprime si altfel decit asa...
Alex, bafta la cosmetica.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
neata fetelor!
multumim frumos de aprecieri...tortul a fost frumos dar mai ales deliciosssssssss....
i-am dat si lui Eric, caci era afcut cu piscoturi, mascarpone, fructe de padure si o crema delicioasa...![]()
lui Eric ii plac dulciurile si biscuitii, sticks-urile, saratelele...
dar cred ca va trebui sa nu-i mai dau, ca sa pape mai bine... o sa incerc si cu lamaie, dar sa ii pun in ceai? ca asa suc gol n-o sa vrea...si ma gandesc ca e prea acid asa....
fetelor, site-ul cu torturi e in lucru, dar aveti aici poze cu torturile facute de prietena mea:
http://picasaweb.google.com/giovanna77777/MyCakes#
ne mai auzim! o zi frumoasa!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elenuta23 spune:
salutare
ce zi minunata afara, cu mult soare parca vine primavara 
gaby iti tinem pumnii la analize si sa iasa ff bine 
alex bafta la ultima sedinta pt sprancene, o sa fi si mai frumoasa 

andreea superbe tortuletele
, tariful cat e???? m-ar interesa tortuletele pt la anu ![]()

andreea, dariaam vb de coenzima q 10 dar de care k sunt de diferite concentratii 10, 15, 30 mg sua uc ulei de catina sau simple
noi ne jukam cu animalele si intre timp sper sa reusesc sa fac si eu ceva prin casa![]()
o zi placuta va doresc
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
ploscariu spune:
Buna dimineata!
E foarte buna 
Ioana e la gradinita, iar eu cu Ionut suntem acasa, eu la calculator, el se plimba prin camera, e din ce in ce mai stabil pe piciorute, se joaca cu jucariile, iar cand aude muzica, danseaza si nu stiu daca v-am spus ca i-au mai iesit inca doi dintisori jos, se vad putin, dar nu a plans si nici febra nu a facut.
Elena in legatura cu strigatul, Ioana striga cand e fericita, Ionut nu striga, el plange cand vrea sa fie luat in brate.
POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
elenuta23 spune:
ce timp superb afara , acuma am ajuns acasa am stat 2 ore jumate afara yupiiiii ,l-am pus la somnik pe dragos iar eu merg sa incerc gogosile lui andreea
Elena si Dragos Stefan
elenuta23 spune:
mama mia ce bune au iesit gogosile

pt reteda andreei
Elena si Dragos Stefan
ALEX29 spune:
AM facut gogosii ,au gust destul de bun dar absorb f f mult ulei ,le am si pus intre servetzele sa mai traga din ulei ,altfel nu le putem papa
Andreea am gresit undeva oare ,sau asa is gogosii
dupa ce am facut compozita am luat cu lingura si le am pus un uleiul f bine incins
GATA si sprancenele ![]()
ELENA chiar ca i super afara ,de abea astept sa iesim si noi ,astazi avem modificare de planuri ,ca piciulica s a culcat aseara doar la 23 ,asa ca totul s a dat peste cap cu somnicu ei ![]()
ANDREEA(eladeea)f frumoase torturile ,ne dai un nr de telefon ?
eu ii dau lui Tiadris 3 lingurite de zeama de lamaie dupa ce papa sau inainte ,ii place f mult ![]()