Gravidutze si mamici de Cluj - 103

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici

eladeea mi-ai afcut pofta cu torturile alea...as vrea si eu un nr de telefon.

Alex..nu ai incercat sa o culci pe Tiadris doar o data pe zi..adica sa mai tragi de timp la primul somn..azi 10 minute..maine 15..eu asa am facut cu edi si acum doarme pe la ora 13 pana pe la 15.30-16. imi e mai bine asa...macar stiu ca nu sunt tot pe fuga daca trebuie sa plec cu el undeva.

Intrebare..oare pot sa-i dau clatite lui Edi? tare am pofta si nu pot sa-mi fac numai ptr mine..e un mare pofticios si sigur mi-ar cere sa pape si el.

si Edi striga...mai ales cand nu-l las sa faca ceva.

o zi buna.

mami si edi

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

alex..si eu am facut gogosii de care zici( nu acum) si mi se parea ca sunt uleiosi doar cat au fost calzi.

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Velena, eu zic ca poti sigur sa-i dai clatite puiului. are mai mult de un an si oricum nu contin nimic ce ar fi interzis. mai ales ca le faci in casa si stii ce bagi in ele...cu brinzica sau cu gem de casa...super pt pui...pofta mare

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

noi am fost afara...o ora jumate...asa cald si bine a fost! si soare mult! parca e primavara, nu mijlocul lui decembrie...poate totusi, de craciun o sa avem zapada.

l-am plimbat pe stefan pe jos...a facut o tura de parcare la expo, impingindu-si caruciorul...dupa care a fost rupt de oboseala...acum doarme. sper ca macar o ora...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Mie nu-mi absorb ulei, daca le prajesc in uleiul foarte bine incins.Mi se pare ca cele clasice sunt mult mai uleioase si mai grele la ficat ca au si aluat destul.Inca ceva, eu le pun in uleiul bine incins cu lingurita nu cu lingura cum e reteta (s-ar putea cu lingura sa absoarba mai mult ulei).

ELENA - Coenzima Q10 de 15 mg, ma intereseaza, simpla.

ANDREEA - La 1 an i-am facut Dariei Prevenar (impotriva a 7 tulpini de pneumococ) si Varilix si a fost 480 lei.La 1 an si 3 luni mergem pentru restul.E scump, dar pentru scumpeii nostri dragi merita oricat, mai ales cand e vorba de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

VELENA - Sincer, pana la 2 ani chiar nu vreau sa-i dau nimic prajit.Acuma, odata nu stiu cand se poate intampla...

ADRIANA - Ce face Alexia.Mai merge la cresa sau ati renuntat?

Mergi la inceput

neee...nici vorba de somn...a dormit 40 de minute...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

SOANSO - am incercat sa fac praji a ta dar mi-am dat seama ca lipseste faina!

are cineva adresa de mess sau nr de tel al ei??? multumesc!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor, pentru torturi va dau nr. de telefon al prietenei mele:
Ioana: 0740/176235.

N-o sa regretati! Sunt super delicioase!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaAlina

SOANSO - am incercat sa fac praji a ta dar mi-am dat seama ca lipseste faina!

are cineva adresa de mess sau nr de tel al ei??? multumesc!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

uite id meu si iti dau nr ei de tel , elenuta23

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput