Gravidutze si mamici de Cluj - 103

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

noi suntem tare harnicuti, facem mobila cu sotul meu si cu Drgaos, facem o masca la centrala , e complicat dra ne descurcam mai avem putin si gata

oana ns daca ea e deacord sa scriu nr ei de tel dar daac intri pe mess ti-l dau

andreea. daria gogosi nu ii dai la Daria???

tare mult ne-au placut, insa cred k trebuie mai multa faina pt k e prea moale aluatul, eu le-am facut cu lingura mare si au iesit mici dar daca le faceam cu lingurita mica ieseau k niste bombonele
Dragos nu a vrut la inceput apoi nu s-a mai saturat

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elena, spor la lucru. sigur faceti treaba buna, cu un asemenea ajutor!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VELENA cat pot de mult tzin la programul ei cu doua somnicuri ,imi convine de minune ca mi doarme de 2 ori pe zi(2 ore un somn) ,se mai intampla si "accidente"cu un somnic
iar legat de prajeli nici eu nu s de acord dar nici nu cad in cealalta extrema ,normal ca daca fac clatite ii dau si ei sau gogosi ,ii mai fac si snitel de pui in ulei de masline si ii dau sa pape
atata timp cat nu se exagereaza eu zic ca i ok

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna seara..
a papat Edi o clatita cu gem de caise facut de mama mea. a fost tare comic ptr ca prima data a cautat sa pape tot gemul si doar apoi clatita.

legat de prevenar...si noi am vrut sa-l facem , dar discutand cu mai multe persoane ( doctori si farmacisti) m-am convins ca poate e mai bine sa nu-l facem. din cate am inteles efectul vaccinului e doar de 2-3 ani ( asa m-ia spus un pediatru de incredere) si ar fi mai indicat doar la anumite grupe de copii cu risc de imbolnavire din cauza altor afectiuni de care sufera...sper sa se inteleaga ce scriu...nu ma pricep la medicina, dar incerc sa explic ce am inteles eu.
si asa sunt bombardati cu atea vaccinuri.asa ca am decis sa nu-l facem .e decizia mea...sper din tot sufletul sa nu o regret.

am fost la pizza..edi a papat un pic sunca si ciupercute plus coaja de la pizza..sper sa nu-l doara burtica.

Alex..daca tie iti convine programul e ok. Mie imi era greu cu 2 somnuri ptr ca adormea tare greu dupamasa...plus ca daca vrem sa plecam undeva ziua ne este prea fragmentata..ba e ora de papa..ba de somn.

noapte buna

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!!!!

Am scapat si eu pe ziua de azi! Am facut o tona de analize, teoretic sunt internata, practic sunt acasa. Mai merg maine pentru niste ecografii...et voila!!! Sa treaca si asta!

Elenamultumesc ca te-ai gandit la mine! Sa stii ca si Sara mai tipa cand nu obtien ceva sau cand e superfericita! Ba chiar se mai arcuieste si fce nazuri...Si noi am luat ferma animalelor si spre surprinderea mea, nu a avut mare succes!
Alex, Andreea, si eu ii dau Sarei clatite, gogosi, cate o bucatica de snitel...
Andreea, si noi facem dupa sarbatori Prevenar si Varilix.

Ma bucur ca Sara e santaosa, vesela si invata mereu lucruri noi. Mai nou adora poezia Pisicuta pis-pis, o recitam impreuna, ea insoteste gesturile, e tare dulce!
Azi a stat cu buni si s-a comportat f bine, s-a jucat frumos, a papat, doar ca peste tot a umblat cu poza in care suntem eu si tati. Asa m-a impresionat cum pupa ea poza...

Pup! Noapte buna!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

noi aproape am terminat de afcut dulapiorul , in timp ce faceam o pauza ne-am amuzat de Dragos cum zice el alfabetul , am ras cu hohote iar apoi m-am gandit ce frumos era sa il filmez si am mai facut o repetitie dupa ce a zis de vreo 3-4 ori alfabetul dupa mine
daca ii spun literele c adica ce el la toate le zice cu e asa k spuunem simplu doar

poftiit ls vizionat cine doreste

http://picasaweb.google.com/elenuta23/RepetamAlfabetul#

acuma se incarca

gaby bine k ai terminat, eu am o frica mare de injecii, tras sange....cu toate k as cam vrea sa imi fac si eu o serie de analize sa vedem cum stam .

va pupik , eu ma retrag incet
noapte buna

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Fetelor, acum sa nu intelegeti ca exagerez, cate o bucatica de clatita sau gogoasa sau snitel, pifteluta de pui ii dau si eu.

Dar totusi m-am gandit ca toata viata are timp sa manance nesanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Inca una si ma duc...

Elena,adorabil Dragosh. Ce frumos spune el alfabetul. Foarte istet, domnul!!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SAL
GABI cred ca nu mai poti cand o vezi ca va pupa poza Tiadris pupa telefonu cand vorbeste cu tati is niste figuri de d soare
sa ne spui rezultatul analizelor
ELENA e un scump Dragos si f inteligent ,bravo lui si bravo tzie mami
VELENA asa e ,timpul nostru e cam fragmentat ,dar asta e ,nu prea am de ales ,daca no culc de doua ori e f maraita :( asa ca astept sa mai creasca si sa vedem ce o fi cu somnicu ei
bine ca a papat puiu clatita

papa pt astazi :supa de curcan cu taitzei si legume(morcov,patrunjel ,tzelina,ceapa)
felul doi :ficat la cuptor cu cartofi coptzi
desert:orez cu lapte si f putzin zahar pt Tiadris ,altfel nu l papa ,daca l fac mai dulce adios

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Elena ce dragut e Dragos, si destept! cum ai incarcat filmuletul ca eu nu reusesc?

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput