Gravidutze si mamici de Cluj - 103
Raspunsuri - Pagina 16
elenuta23 spune:
multumesc fetelor de lauda, ns daca se poate numi inca destept , poate istet
,multumim oricum 

pe zi ce trece vb tot mai clar si mai multe abia astept sa vb mai bine
gabi filmuletele se incarcalafel k si pozele ![]()
imediat il culk pe drgaos si o sa fac in pilaf de orez cu ciuperci sau o tocanita de cartofi, avem supika si diseara poate macarane cu pesmet![]()
alex oare mai gasesc jukaria aceea de care am vb????
adriana
pt mesaj , sti tu care, aseara am citit ![]()
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
ALEX29 spune:
ELENA mersi de idee ,maine cred ca fac si eu pilaf de orez cu ciuperci
n am avut mare succes la ficatul de pui cu cartofiorii la cuptor:(
ce jucarie ?
nu mai stiu
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
magdutza24 spune:
Elena pupic ptr istetz sa va traiasca si sa va bucurati de el si lui Victoras i a placut de el si a ras cand il auzea 

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
soanso spune:
salutare...
repede ca-s pe fuga...am programare la cosmetica de la ora 19...
oana ,ai dreptate am verificat reteta de unde dadusem copy-paste pe forum si lipsea si de acolo faina(asa am trimis-o unei prietena ,sa o anunt si pe ia)...
rescriu cantitatile: 3 galbenusuri;10 linguri zahar,10 linguri ulei,10 linguri faina,1 praf de copt,6 linguri apa clocotita,3 albusuri batute spuma!restuil sunt la fel...scuzeeee
alex tu ai pus faina in a ta????tb sa-ti fac cinste cu o tava de praji daca nu ti-a iesit din cauza asta.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
sara2007 spune:
Elena...ce m-am mai distrat de dragos...e un scump
am vazut si poze cu ioana si ionut a lui Gabi...la ce gradi este?ca parea f frumos sau asa sunt cam toate din ziua de azi?
ancab nu sti cumva pana cand a fost expo?pana in 14 sau e pana in 24?si daca nu unde mia pot dona jucarii?ca n-am reusit inca sa ajung pe-acolo..
gaby succes cu analizele..sanatatea este cel mai de pret lucru..
tu fetelor voi cum resusiti sa taiati unghiile picilor?mia demult nu era deloc o problema dar acum ade vreo 3 luni nu ma mai lasa deloc.ii tai cat pot noaptea cand doarme,dra nu reusesc calumea...si de la un timp si noaptea deja simte si nu ma lasa,mai ales la picioruse,ca se ghidila...![]()
ioana...mami de sara
anca.b spune:
Ioana, expo a fost pina in 14. cred ca mai poti dona jucarii la kaufland.
eu ii tai unghiile ziua, cind e treaz...asa am facut de la inceput. se ma gidila, dar, in general, ma lasa sa i le tai. ii pun desene animate, il iau in brate (ca altfel mi-ar fugi prin toata casa) si pina se uita el la tv, eu i le tai.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
ioana, mami de sara la inceput a fost ok cu taiatul unghiutelor apoi pe la 8 luni nu am mai putut decat in somn, nu a durat mult si nu ma mai lasa nici in somn, apoi nu aveam ce face si plangea pana ii taiam k nu reuseam altfel iar acum ii tai unghiile cu unghiera, inainte cu forfecuta i le taim, si nu mai avem probleme.
dupa baitza ii si tai unghiile ii dau betisoarele de urechi si tot le scoate si la pune inapoi in uctiuta pana termin![]()
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
mami_alexia spune:
Elena, bestial Dragos cu alfabetul!!!! Eu n-am timp sa va pun filmulete...Alexia spune ca are 4 ani si nu vrea si pace sa zica ca re 2.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
ADRIANA stie ea ce stie doar e o adevarata d soara 
IOANA(Sara)pe ultima suta de metri am reusit sa votam printesa
si eu ma chinui cu taiatul unghiilor ,ii tai vreo doua unghiute cand se uita la tv ,una cand are o cartica ,alta cand ii dau telefonu si uite tot asa
ANCA
PAI sa stii ca n am pus faina ,cum saracia nu mi am dat seama
?
o sa mai incerc oricum ![]()

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
nrl spune:
Alex
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj