Gravidutze si mamici de Cluj - 103
Raspunsuri - Pagina 17
anca.b spune:
neata!
Elena, super filmuletzu cu Dragos. ce multe stie...bravo!
Adriana, mai dai pe la noi? cam rarutz in ultima vree...cum e Alexia? la cresa?
Alex, Anca, ce ma distrati voi cu prajiturile voastre...hai ca ma mobilizez si eu de craciun sa fac vreo doua-trei feluri, de care am si eu voie sa maninc.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Anca, buna intrebare. Sa nu cerzi ca nu sunt aici..sunt, dar din umbra. Tot citesc si nu mai apuc sa scriu.Acum doarme Alexia deci am o secunda libera. Am o saptamana super incarcata, plina de proiecte (mai am unul de predat). Alexia nu merge la cresa de 2 saptamani, am zis ca nu are rost sa mi-o fac cu mana mea, sa o duc acolo ca sa stam de sarbatori prin spitale. Acum cateva zile dadea semne de refacere, tusea era pe duca, muci mai putini. Insa marti a inceput din nou sa tuseasca, tuse uscata, enervanta, non-stop. Am facut pe Superman si am imprumutat un aparat de aerosoli. Facem aerosoli cu Flixotide si ser fiziologic, rezultatele sunt uimitoare dar nu mai zic nimic pana nu vad ca i-a trecut de tot. Muceste putin, cu muci transparenti(ceea ce e super bine fata de cei galbeni - verzi anteriori), noaptea doarme neintoarsa, nici nu tuseste, nici nu ii trebuie tzitzi, deci...Doamne ajuta..
In seara asta sunt free-child, sta o prietena cu Alexia ca noi sa mergem la shopping ca n-am apucat sa luam cadouri. Iar marti plecam acasa si de-abia astept, am o nevoie stringenta de o vacanta , prelungita daca s-ar putea.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ploscariu spune:
Buna dimineata!
Ioana eu la amandoi copii le tai unghiile astfel:
ii i-au in brate, cu spatele la mine, cu mana stanga tin de manuta la care tai unghiile si cu mana dreapata tai. Bineinteles ca-si mai trage mana, dar nu renunt si pana la urma le tai toate unghiile.
POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
anca.b spune:
Offf, Adriana, ce rau imi pare ca e tot bolnava Alexia. bine macar ca aparatul ala o ajuta. poate ca e prea uscat aerul in camera si de asta face muci des...la noi asa se intimpla...acum i-am bagat umidificatorul in priza si e mai bine, nu mai e asa infundat dimineata.
si un prosop ud pus pe calorifer seara ajuta mult...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Gabriela, aceeasi "pozitie" o avem si noi pt taiat unghiile. doar ca eu ii pun si desene animate intre timp, ca sa nu se joace cu minutele pe la foarfeca
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
neatza
GABRIELA si ANCA ce super scapati voi cu taiatul unghiutzelor
sunteti norocoase
ADRIANA spor la cumparaturi si sanatate piticutzei ,bine ca si face efectul aparatul 
fetelor aseara mi am pierdut telefonul :( am acelasi numar ,maine sper sa primesc cartela
asa mi de ciuda ca cine l a gasit nu mi l a adus :((
aveam niste filmari super frumoase cu puiutzu si nu le am descarcat pe leptop :(
desigur ca am pierdut si o gramada de numere 
astazi am facut mazare cu carne de vita
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ploscariu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Gabriela, aceeasi "pozitie" o avem si noi pt taiat unghiile. doar ca eu ii pun si desene animate intre timp, ca sa nu se joace cu minutele pe la foarfeca Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Eu nu am reusit niciodata sa tai unghii cu foarfeca, doar cu unghiera.
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
ploscariu spune:
Alex29 i-mi pare rau ca ti-ai pierdut telefonul, stiu ce simti, mie mi-a facu sotu o farsa pe tema asta, nu a fost placut deloc. Nu ai incercat sa suni, sau sa trimiti un mesaj?
poze cu Ioana si Ionut
mami_alexia spune:
Anca, nici vorba de aer uscat. Avem o umezeala in casa de putem da si la altii, pe gratis! Nu intru in detalii ca nu e casa mea, stam in chirie..dar e foarte multa umezeala, deci nu e aerul uscat de vina.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
geanina-nica spune:
salut fetele mele
am aparur si eu,
Am avut probleme cu calculatorul,si dupa ce l-am facut,nu prea am avut timp sa intru.
Noi suntem bine un pic raciti,cu muculetzi,dar rest ok.
Va pup dulce pe toate si toti 

Sper sa intru mai des.