Gravidutze si mamici de Cluj - 103

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

la mine e invers. eu nu pot cu unghiera. il ciupesc de degetele cu ea...si ii las o gramada de colturi...

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Gabriela, aceeasi "pozitie" o avem si noi pt taiat unghiile. doar ca eu ii pun si desene animate intre timp, ca sa nu se joace cu minutele pe la foarfeca

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Eu nu am reusit niciodata sa tai unghii cu foarfeca, doar cu unghiera.

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

geany,chiar ma gandeam la voi...ma bucur ca sunteti bine

la noi tati e expert in taiatul unghiutelor ,avem o unghiera special pt copii cu care ii taiem doar ei unghiutele.

azi avem serbare..am fost "obligata" de Sorana sa ma imbrac frumos asta la ia insemannd in fusta,am emotii mari oricum.

alex,naspa faza cu telefonul si persoana care la gasit ca si la insusit...pacat ca nu sunt corecti oamenii...

mami_alexia,imi pare rau ca sunteti mereu bolnavioare...poate e mai bine sa o tii acasa si sa nu o mai duci la cresa mai ales ca nu ai fost multumita de la incput de atmosfera de acolo...poate gasesti mai incolo o gradi de stat mai ok.
si eu astept vacanta de Craciun sa merg acasa la mama si sa petrecem impreuna cu cei dragi.

anca.b,deci asa te distrezi de noi cu prajiturelele ,eu una sa fi fost in locul lui Alex mas fi enervat dar ia e o draguta si ma iertat pt gafa
ce prajituri faceti fetelor de sarbatori????
eu am comandat pt rev de la cofetarie pt ca sincer nu am timp sa fac si nici nu stiu dealea complicate cu foi,creme...
de ziua Soranei fac un tort simplu ..blat de tort si crema de frisca vegetala cu iaurt de fructe si gelatina...mai greu va fi cu ornatul ...
prevad ca o sa ma ingras cu sarbatorile....imi plac mult prajiturile bune!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-imi pare tare rau de telefon, lasa, poate aduce mosul unul mai frumos, hihi?

cele care ziceti ca mananca piticii rau, daca este asa ceva, ca nu prea am auzit pe careva sa se planga, imi spuneti va rog cat de putin papa?ca a mea ma dispera deja, nu mai stiu ce sa ma fac, sincer, azi am clacat, am plans o gramada si simt ca nu mai poooot.nu mamanca apropae nimic, nu stiu de unde are energie.de asta am si stat deoparte zilele astea de la calc, adica v-am citit, dar nu am chef nici sa scriu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

buna fetele!

Alex, imi pare rau, stiu ce inseamna...mie mi s-a furat telefonul, am pierdut multe numere, pe care inca nici acum nu le-am mai aflat...

Adriana, o prietena de-a mea, care isi duce baietelul la cresa(copilasul are 1 an si 5 luni)zice ca mereu tuseste... ca toti copiii tusesc acolo si ca deja nu-si mai face probleme... ma rog... ce sa zic...sanatate multa...aerosolii ajuta, stiu de la mai multe mamici, si noi l-am folosit cu succes cat era Eric mic, dar acum nu sta deloc... cred ca-i e frica de aparat..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alex imi pare tare rau pt k ti-ai pierdut telefonul pacat k cine le gaseste nu se gandeste la valoarea sentimentala a acelui obiect.

adriana tare rau imi pare pt voi k tot bolnavioare sunteti, va doresc Sanatate multa, multa

geanny bine ai revenit , am intrebat de tine de cateva ori si m-am gandit k ceva ii de nu mai intri, sanatate multa puiutului

eu prajiturica o comand , insa sa vedem k imi face si mama ceva prajiturele, poate raman cu ce imi face ea, oricum vom fi plekati mai mult
abia astept sa ivna sarbatorile sa fim mai mult itmp impreuna cu tati

azi l-am dus pe Dragos la bunicii mei sa stea pana imi platesc ratele la banci, iar pe cand am ajuns surpriza dormea dus , fara lapte, doar l-a chemat pe bunicul meu sa mearga la aaaaa si a luat somn, tare fericiti au fost , si tare l=au laudat ce cuminte e
ii prieste aerul cu strabunicii, e a 2 oara cand il las si defiecare data a dormit cu bunicul

la 6 merg la polus cu mama sa ii iau ceva cadou la dragos, am primit ceva banuti de la firma sotului si pana maine tre sa duca factura altfel pierdem banuti sper sa gasesc ceva drgaut

meli draga nu te panica , dragos are zile cand mananca k un spart iar aleteori ma gandesc cu ce traieste si cum zici si tu are o energie fantastica, iar mai nou nici ziua nu mai doarma, azi a dormit 30 minute
dimineata a papat paine cu rosie si branza topita, ceva biscuiti o sticluta de lapte la amiaza si pe la 4 a papat 5 lingurite de supika, fff putin dar au si ei starea lor

sanatate tuturor

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

andreea numai maine imi ajunge coenzima q 10 , azi s-a grabuit la serbarea nepoatei si le=a uitat pe masa

anca pt prima serbare, asteptam impresile si poze cu Sorana

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Multumesc fetelor

ANCA de unde atata bun simntz la unii oamenii ?era frumos sa fiu sunata si sa mi se inapoieze telefonul ,asa ar fi fost normal
cu praji stai linistita se mai intampla
si fa ta frumoasa mamico pt serbare ,de abea astept si eu momentul
GABRIELA dupa 10 min dupa ce am intrat in casa m am sunat si mi se tot dadea ocupat si mi am dat seama ca mi l a luat cineva ,asa ca am sunat sa mi se inchida telefonul :(

MELI spune ne care i programul mamarutzei
ce papa ?cat papa ?etc asa poate te putem ajuta mai bine

GEANY bine ai revenit si sanatate puiului
ce faci ?cum esti ?hai cu detalii
poze ???

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Alex-dimineata 100 ml lapte, in 40 minute cu chinuri.

peste o ora putine rosii, branzica, paine si mezeluri.

ora11-suc, care baga 250, acum, toata ziua-s dupa ea cu 200.

ora 13- manca supa, felul doi, acum azi de exemplu nu a mancat nimic.dupa, merge la culcare si obisnuia sa bea laptic 100150, azi mi-a baut cu chin 40.

dupa -masa pe la 17,30 mai mananca de obicei, azi a mancat 4 bucati de corn si gata. s

si seara c nioroc inca 100 laptic.

stiti unde mai pot face examen copro-parazitologic?ca peste tot mi-au zios ca nu mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Alex-dimineata 100 ml lapte, in 40 minute cu chinuri.

peste o ora putine rosii, branzica, paine si mezeluri.

ora11-suc, care baga 250, acum, toata ziua-s dupa ea cu 200.

ora 13- manca supa, felul doi, acum azi de exemplu nu a mancat nimic.dupa, merge la culcare si obisnuia sa bea laptic 100150, azi mi-a baut cu chin 40.

dupa -masa pe la 17,30 mai mananca de obicei, azi a mancat 4 bucati de corn si gata. s

si seara c nioroc inca 100 laptic.

stiti unde mai pot face examen copro-parazitologic?ca peste tot mi-au zios ca nu mai fac

meli, si noi stam prost la capitolul mancare, dar la noi e veche problema, asa ca m-am imunizat, oarecum... daca pot zice asa...desi de multe ori imi vine sa-i pun farfuria in cap...

noi am mancat azi de ex:
8.00- 200 ml lapte dimineata
12.00-2 linguri branza de vaci amestecata cu o lingura de cereale, un mic iaurtel de 100 gr si jumate de banana
16.00- un morcov fiert, 3 inghitituri de supa cu miez de painica, 2 inghitituri din felul 2 (carne de vita cu legume)
17.00 - 2 papanasi si 130 ml lapte

cam asta pana la ora 18.00fffff putin zic eu...dar deja il stiu...atata poate...sau nu: atata vrea... cu legumele si carnea nu se impaca DELOC

noi am facut coproparazitologic la Interservisan...la fel si pt oxiuri...dar a iesit ca n-are nimic...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

eladeea-mersi mult.ai cumva numarul de la ei sa vad daca mai primesc analize?pe mine ma ingrijoreaza ca manca mult mai bine...

Mergi la inceput