Gravidutze si mamici de Cluj - 103

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

meli draga , eu am avut asemenea probleme azi vara si i-am dat gluconat de calciu, is fiole si asa le bea, k altfel pastila de ca nu aveam in ce sa io pun k nu pappa mai nimik iar dupa o cura de 10 zile de ca nu am mai avut probleme, ii dai 5 ml pe zi dimineata ,o fiola o folosesti pt 2 zile, incearca sa vezi , mult norok

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

am fost si la polus, o nebunie curata ce ii aoclo, tre s aia nervii tari si multa rabdare, am stat apropae 2 ore si am mers direct a raionul care ne interesa.
Tare mult i-a placut la D cum e impodobit, striga de mama focului cand vedea bradul , mosul, ....si restul, cand am ajuns in dreptul magazinului domo al meu pitic striga mami mami momo , adica mascotele de la domo , radea lumea de el
dintre toate jukariile din carffour cel mai mult la incantat un balon mare cu heliu, iar acnd am ajuns la casa am vrut sa renunt la el cand am vazut ce scor mi-a bagat , insa nu ma lasat sufletu la cat era de incantat de el asa k l-am luat

va pupik si va doresc o noapte linistita , eu ma retrag incet k sunt franta

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!!!!

In sfarsit un pic de vreme si pt scris...
Eu am continuat seria analizelor, azi a fost ultima zi, maine merg dupa biletul de externare, dar vestile sunt imbucuratoare, analizele au iesit f bine, mai am de asteptat una importanta care dureaza mai mult, cam doua saptamani. Sunt convinsa ca si ea va fi insa buna!Doctorita ne-a dat liber la facut....baietelul!!! Ce sa zic, sunt in al noualea cer. Intr-adevar, NIMIK nu e mai pret decat sanatatea. Eu stiu foarte bine asta!

Meli, si noi am avut perioade din astea, si imi venea si mie sa mor...dar asta e, trebuie sa trecem peste ele. Mie nici nu mi se pare ca mananca putin. UIte scriu si eu cam ce papa Sara, fara cantitati ca veci nu am masurat!

Dimineata 6-7 180 ml lapte
Mic dejun 9-10 lapte cu cereale, gris cu lapte, ou fiert, paine in ou, paine prajita cu unt si gem, ma rog...variante din astea
Intre mese papam fructe kiwi, banana, portocala, mar...Uneori le servim si ca desert sau sub forma de suc.
Pranz 13-14.00
felul 1supa de pui cu fidea sau galuste, supa de vitel, supa de cartof, de fasole verde, ciorbita de legume, supa de salata, de caonopida etc
felul 2pilaf de orez cu carne de pui sau vita, pireu de cartof cu carne de pui sau vita, mazare, sos de dovlecel, ciulama de pui cu mamaliguta, ficatel de pui cu pireu sau sos de dovlecel etc
Gustarea de la 17-18mar cu biscuite, banana, iaurt, chec de casa, prajituri de casa, clatite, gogosi, budinci de casa
Cina 19-20macaroane cu branza, peste la cuptor, spaghete, sunca si cascaval, cartof copt cu unt
La somn 21-21.30 150 180 ml lapte

Alex, ce nasol cu telefonul...offff
Anca, cum a fost la serbare?
Geany, bine ai revenit!
Adriana, nu stiu zau cum mai rezisti cu bolile astea...
Elena, eu iar vin sa laud pe Dragosh, m-a dat gata cu alfabetul lui...

Va pup! Ma duc la un film, casa e curata, fata doarme, am uitat sa va spun ca azi a fost ziua trantelor, a tras 2 trante zdravene, asa m-am necajit, ambele la frunteSi ieri si-a julit nasucul. Vestea buna ca a stat cu mama soacra si s-au inteles bine. Insa tot cu poza dupa ea, draga mamii draga!!!!Cand veneam in casa se lumina toata si nu imi mai dadea drumul din brate! Vai cat o iubesc!!!!Tati e in Germania, asa ca noi singurele pana sambata! Sambata sunt invitata la microrevelionul firmei! Ca de obicei, la BVelvedere! Va fi frumos sa ii revad pe toti!

Somn usor la mamici si bebici! Imi pare rau ca nu ne-am mai vazut si uite ca imediat e Craciunul....

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

no bine fetelor, deci ia sa va zic cum am petrecut noi ultimele 2 saptamani:

mai intai, dupa cura de antibiotic, am mers la vaccin. doua zile dupa, facem febra 40. fiind sambata, dr de fam nu raspunde, mergem la urgente. ne dau alt antibiotic, plus pe langa diverse. facem o sapt de antibiotic, in fix ziua de terminare tratament - febra 40!
din nou calatorie la urgente, de unde ne face internare direct, cu branula in vena :(. i-am rugat sa ne transfere la pedi 2 macar.
cand ajungem la pedi 2, cat p-aci sa nu ne primeasca, ca spitalul se inchide. maaare noroc am avut insa ca dr nostru era de garda(soanso, anca te pup de 1000 de ori pt recomandare). alta viata cand se comporta cineva frumos cu tine.
in fine, la 2 zile dupa al treilea antibiotic, ia ghiciti! febra aproape 40!. si uite asa suntem la al 4-lea antibiotic, necajiti nevoie mare.
meli, zici tu ca mananca putin? stai sa vezi irina, ca nu stiu ce sa-i mai fac. orice vrea ea, oricand, o las sa mamance, numai sa manance ceva. noroc ca mai merge laptele de dimineata (240) si de seara(180). banana pe la 10, si de acolo incolo, o imbiu la pranz cu mancare, nu vrea veci. greu, greu, cateva lingurite. in schimb vrea paine goala. acuma i-am facut la masina de paine, ca sa fie macar mai consistenta.
in fine, suntem f necajiti. am pierdut serbarea cu mosu', si uite-asa. nici nu mai continui sa ma plang.

gabi, sper sa fie bine cu analizele. oare as fi tare bagacioasa sa te intreb care e probl? ziceai ca ai un medic f bun acolo? as avea si eu de mers pt ceva probl gastro-intestinale, daca stii un medic bun, imi spui te rog?

va pup ca avem de mers la tratamentul de la ora 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutari si de pe la noi, postarea Dianei m-a ingrozit, parca ne vad pe noi, clienti fideli la UPU pe Motilor, deja stim turele.
Am fost internata cu Ana in spital acum 2 sapt, a adus acasa pt Irisuca enteroviroza, apoi mai bine ambele, acum iar viroza, macar cu muci si tuse, care au ajuns sa ma linisteasca.
Sunt satula de febre peste 39, la Ana 40.3 a fost apogeul, antibiotice, antitermice, siropuri, spray-uri, branule, tot asa o tinem de 3 luni.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI sefac analize si la Synevo ,laboratorul e in Manastur ,langa sensul giratoriu :telefon 0264-425048
poate trece numai printr o perioada mai aiurea acuma stii si tu cum e cu maselutzele ,dintisorii
oricum toate avem probleme cu papa la copilashii ,cateodata e mai bine ,altadata nu i bine deloc si uite tot asa
pofta mareeeee la totzi bebeii
DIANA puiule multa sanatate ,lasa ca faceti serbare de Mos acasa nu te necaji
GABI superrrr ca sunt ok analizele si f bine ca ti le ai facut
facem lista cu bebe 2 ?
la ce film te uiti ?
pupicuri la Sara sa treaca bubitza

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

DELIA sanatate mamarutzelor ,of, Doamne da sa nu se mai imbolnaveasca nici un copilash

noapte buna

Mergi la inceput

FETELOR daca sunteti interesate de AVON si de AMWAY trimiteti un pm si va dau mesu pt mai multe detalii
nu strica sa faceti niste banii nu ?
cel putzin mie imi prind f bine

Mergi la inceput

vai tu fetelor, ce cosmar, cata suferinta, numai la spitale sa nu ajungi va doresc din tot sufletu multa multa sanatate si sa treceti cu fruntea sus peste aceste probleme,
sa ne mai spuneti cum sunteti
va

gaby

pe mine m-a apukat melancolia tare greu e si mai ales de sarbatori o sa simt mult mai intens lipsa iubitului meu tata

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Multa sanatate copilasilor bolnavi

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput