Gravidutze si mamici de Cluj - 103
Raspunsuri - Pagina 20
soanso spune:
prima serbare...cu multe emotii pt mine, cu greu mi-am stapanit lacrimile am avut pe toata durata serbarii fluturasi in stomac,m-am sintit mandra ca-s mamica si am multumit bunului Dumnezeu ca am minunea asta de fetita!
m-au surprins copilasii ,frumos imbracati,au recitat poezii ,au cantat dansat foarte frumos.
faza cea mai haioasa a fost ca au avut un Mos la care Sorana ia remarcat cerceii
.
am sa pun si poze dar sunt pe calcu de acasa.
de azi e vacanta la gradi pana in 05 ian ,iar porma se schimba educatoarea ...a treia deja!
Delia ,draga de tine ma mir cum mai rezisti ,de multe ori ma gandeasc la voi si ma rog sa aveti sanatate multa.
Diana,sanatate multa !
elena
si eu simt la fel desi tatal meu e "plecat" din 2005.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
eladea2005 spune:
neata si d ela noi!!
diana, sanatate Irinucai...of doamne, saracuta... am ajuns si noi o data, mai demult, la urgente pe Motilor si sper sa dea Domnul sa nu mai punem veci piciorul acolo...
Ripley, la fel va doresc si voua, sanatate si doamne ajuta sa nu mai fie cazul de asa ceva...Ce fac fetele cucuietele?? Unde putem vedea poze cu voi?
si noi suntem tare mofturosi...desi am inceput deja de o saptamana cura cu Energotonic pt. pofta de mancare, rezultate nu vad...inca...sper sa fie totusi... ca tare prost mancam si noi...nici in greutate n-am mai luat...mi-e si groaza sa-l mai cantaresc....
Elenuta draga, te cred ca ti-e greu, n-am trecut prin asta si nu-mi doresc sa trec curand..stiu ce inseamna parintii pentru noi...doamne tine-i si da-le sanatate...ce ati cumparat frumos pentru puiut??![]()
Magdutza, ce face Victoras? voi mai avet poze noi??
Alex, eu am incercat o data cu Avonul, dar nu prea a mers...asa ca m-am lasat pagubasa...acum oricum nu prea am timp de asa ceva...
Gabi, distractie faina la chef... vad ca acum mergeti la Belvedere...
inainte se mergea la Continental...
pupici la Sara...sa treaca cucuiul...si noi cadem mai nou de cateva ori pe zi...si da cu capul, din pacate...de multe ori cu ceafa...si stiu ca e mai periculos sa dea cu ceafa decat cu fruntea...
va pupam! Revenim! O zi frumoasa!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elenuta23 spune:
am scapat de advertisment, insfarsit
era si cazu .
andreea nu prea am avut multe de ales, pt baieti sunt mai putine in schib pt fetite raioane pline ![]()
am luat 2 gecute una numai buna pt acuma si una mai mare care o pot folosi si acuma, 2 pulovarase, un set de body care a fost super rentabil 4 buc la 24 lei, is tare multumita de calitatea lor, am mai avut si cu maneca scurta si ff bine se spala si raman la fel , iar astea cu maneca lunga sunt tare moi si pufoase, bumbac 100%, sosetute, si un balon cu heliu
cam atat
anca las k ii bine k vine alta educatoare, macar scapati de ...
, cine va fi???? abia astept pozele de la serbare ![]()
abia astept si eu clipa i care voi merge la serbare , numai cu gandu l is aoclo si am fluturasi in stomac 
la tati azi e ultima zi de munca si pana la anu gata , yuhuuuu 

merg sa fac ceva papika, poate o tocanita de cartofi k e vineri
am uitat sa va spun , de 3 saptamani incoace vinerea am patic cate ceva,
in 28 la party o pikat de pe topogan si s=a lovit la obraz
de mos a pikat din pat in cap 
vinerea trecuta s-a incecat 
azi sper sa nu mai fie nimik, kred k e coincidenta
Doamne ajuta sa trecem cu bien
va pupicim 
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
andreea, daria azi pe la 13 primesc produsu si costa 24,2 ron, iar coenzima q10 de 15 mg cu catina ii 19 ron ,mai ieftia decat cea simpla, pe viitor daca mai doresti
te sun dupamasa sa ne intalnim sa ti-o dau 
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
kitzy spune:
Salut!
Mi-a soptit cineva ca ati intrebat de mine
iata aici is ![]()
Sincer nu prea apuc sa mai stau la calc, din cauza lui Diana, e tare rauta, nu vrea sa stea singura prea mult timp, tot timpul is lipita de ea, mamoasa mamii 
In rest suntem bine, avem 2 dintzosi, primul ni l-a adus mos Niculae 
Avem si poze la semnatura ca sa ne vedeti ![]()
Cu papa e foarte bine, masa de pranz de legume e preferata ei, o mananca cu o reala placere spre bucuria mea, ne laudam cu 9 kg si ceva si 74 cm ![]()
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
anca.b spune:
Diana, Delia, vai ce rau imi pare ca sint bolnavioare buburuzele! tu fetelor, voua v-a facut cineva antibiograma cind ati mers la dr cu ele? sau v-au dat antibiotic dupa ureche? daca nu au facut-o ar fi bine sa insistati! macar sa primeasca niste medicamente care functioneaza. offf!
Gaby, ma bucur pentru analizele tale. si spor la traba. ca sintem pe aici numai mamici de cluj. ar fi frumos sa apara si o gravidutza, nu?
Alex, imi pare rau de telefon. ce nasol ca nu te-a sunat sa ti-l dea inapoi cine l-a gasit. ovi gaseste destul de des telefoane in masina, da niciodata n-a pastrat vreunul...hm...
Meli, nu te stresa prea tare cu papica Timeei...daca ea are energie sa zburde toata ziua la cit maninca, inseamna ca ii e destul...poate niste vitamine sau calciu ar ajuta-o cu pofta de mincare. 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Elenuta, ce frumos ca de azi incolo va fi tati cu voi. asa o sa va bucurati de sarbatori cu adevarat, toti trei.
si tin pumnii sa nu patiti azi nimic.
Kitzy, bine ca ne mai dai de veste. e marisoara Dienutza. ne pui si poze cu "iepurasu'"?
Soanso, felicitari pentru serbare. Abia astept sa ajungem si noi la faza asta. mi se pare tare frumoasa.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Salut! Mi-a soptit cineva ca ati intrebat de mine Sincer nu prea apuc sa mai stau la calc, din cauza lui Diana, e tare rauta, nu vrea sa stea singura prea mult timp, tot timpul is lipita de ea, mamoasa mamii ![]() In rest suntem bine, avem 2 dintzosi, primul ni l-a adus mos Niculae ![]() Avem si poze la semnatura ca sa ne vedeti Cu papa e foarte bine, masa de pranz de legume e preferata ei, o mananca cu o reala placere spre bucuria mea, ne laudam cu 9 kg si ceva si 74 cm Poze Diana www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana Povestea nasterii de Diana (24.04.2008) |
uauuuuuu!!! stati bine la kilograme...

apropo, stiti cumva ce pot sa-i dau pt. pofta de mancare???
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
eladea2005 spune:
fetelor, iarasi am aceeasi problema ca luna trecuta... n-au intrat banii pe card!!!
stiti ceva?? careva??? ![]()
ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Salut! Mi-a soptit cineva ca ati intrebat de mine Sincer nu prea apuc sa mai stau la calc, din cauza lui Diana, e tare rauta, nu vrea sa stea singura prea mult timp, tot timpul is lipita de ea, mamoasa mamii ![]() In rest suntem bine, avem 2 dintzosi, primul ni l-a adus mos Niculae ![]() Avem si poze la semnatura ca sa ne vedeti Cu papa e foarte bine, masa de pranz de legume e preferata ei, o mananca cu o reala placere spre bucuria mea, ne laudam cu 9 kg si ceva si 74 cm Poze Diana www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana Povestea nasterii de Diana (24.04.2008) |
dulcica si dolofanica...
foarte frumoase pozele...si modelul, bineinteles...ce aparat aveti? tare buna e claritatea pozelor...
ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...