Gravidutze si mamici de Cluj - 103
Raspunsuri - Pagina 12
Gabriela77 spune:
Victoeu ii dau de obicei femeii care face curatenie 50 ron, si sta pana termina treaba, acum pentru ca a fost mai mult, i-am pregatit in plus un pachet consistent!
Andreea, ce frumoase poze! Ce petrecere pe cinste! Iar ERic un adorabil!!!! Si ce tort...yami-yami!!!!!
Alex, si eu zic ca f bine Tiadris si de altfel, arata f bine! Dar stiu cum e, trebuie sa fii tu linistita! Am avut si eu perioade din astea!!!
Nico, noi mai mergem in parc, cand n u e asa frig, la malluri si la Big! Cel mai mult, acum , ce plimbam de manuta prin curtea blocului, admiram cateii, porumbeii...
Raluca, voi ce faceti?
Nu stiu daca mai intru diseara, va pup, tineti pumnii pe maine la analize!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
dariandra spune:
Sa va spun si eu cam ce si cat mananca Daria intr-o zi:
6 - 210 ml lapte
9:30 - 1 mar si o para date prin razatoare
10 - putina painica cu unt si cascaval
13:30 - orez cu legume + ficatel de pui facut in unt (cam 200-250 g)
16:30 - un iaurtel Nestle cu capsuni + o prajiturica cu mar
19:30 - cartof copt cu branzica de vaci
22 - 300-330 ml lapte
si cam atat pentru o zi 
dariandra spune:
RETETA DE GOGOSI CU IAURT:
200 g iaurt
150 g faina
1 plic zahar vanilat
3 linguri zahar
1 ou
sare
zahar pudra
1 lingurita bicarbonat sau praf de copt stins cu lapte
Se amesteca iaurtul cu ou, zahar, zahar vanilat, praf de copt stins iar la sfarsit se adauga faina.Va rezulta un aluat moale.
Din aceasta compozitie se ia cu lingurita (se coc mai bine) sau lingura si se prajesc gogosile in uleiul bine incins.
Pofta buna!
elenuta23 spune:
salutare
noi azi am avut o zi plina, munca , munca si air munca, mai avem mult parca nu se mai termina, mai ales k Dragos nu ne lasa sa facem nimik, parcasuntem k si racul , mai mult stam de cat lucram
o sa il culkam si atunci ave m mai mutl spor 
ma bucur k va plac pozele, intr-adevar la tara e viata lui dar si a noastra , abia astept sa ne facem casuta sa spunem k stam la tara ![]()
alex salopetia e tare draguta mai avem una blomaren , le-am cumparat de la oviesse din polus, anu trecut ne-am aprovizionat cand au fost reducerile ![]()
imi pare rau pt copilasii bolnaviori, sanatate multa multa si un 

Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
magdutza24 spune:
Eric pupici esti un dulce
Andreea asteptam siteul cu prajiturele daca se poate
sanatate multa bolnaviorilor
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
magdutza24 spune:
cu mancarea noi nu avem cu ce ne lauda ptr ca Victor nu prea mananca dar in schimb bea laptic si gusta din mancarea pe care o fac ptr mine si sot
noi plecam pe 20 la Valcea la parintii mei ca sa facem acolo Craciunul iar de revelion ma intorc la Cluj iar Victor ramane la parintii mei
brad noi facem natural ptr ca asa e obiceiul la mine acasa,iar aici in cluj voi lua doar un aranjament cu brad.
Eu ii fac lui Victor vaccinul ptr pneumococ
v ati facut vaccinul pentru HPV?
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
elenuta23 spune:

ce bun e tre a fie gogosile, o sa incerc dupa ce se uclka dragos ![]()
andreea super pozele iar tortu
su[erb , unde putem face si noi tortulet k al vostru???![]()
no i papam asa
6 o sticluta de laptic 200ml , nu toata
9-10 paine cu branzica topita, apoi fructe
12 laptic
15-16 supika
17-18 felu 2
seara un iaurtel sau ceva usor
20-21 lapticu
nopate buna
aceasta este o zi de papa, iar intre mese el mai rontaie fructe, cate un biscuite
Elena si Dragos Stefan
soanso spune:
andreea ,Eric e un scump sa-ti traiasca,mortale torturile cel cu broscute mia placut muult,aaa si imi plac comentariile de la poze.
alex,nus ce ai facut de nu a iesit praji...hmmm ciudat eu am facut reteta exact cum am scris si a iesit super.poate ai folosit o tava prea mare....eu folosesc una mai mica la prajituri .
si eu fac gogogele cu iaurt .am gasit reteta aici pe forum
fooarte bune sunt cu gem de caise.
am pitza in cuptor..fuuug!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
elenuta23 spune:
tu fetelor eu vroiam sa va intreb daca copilasi vostri striga, is nervosi...k al meu atat striga toata ziua de ns ce sa ma mai fac, si daca ii fericit striga de bucurie, daca nu ii convine ceva striga k ii nervos
tare mult as vrea sa stiu la voi cum ii????
Elena si Dragos Stefan
elenuta23 spune:
gata pe ziua de azi ![]()
sunt franta , am terminat si baia mare, am spalat faianta si mi-am distrus manutele cu toate k avema manusi 
asta e , o sa treaca pana la Craciun
astept sa imi raspundeti la intrebarea pe caream lanasat-o
nopate buna
Elena si Dragos Stefan