Gravidutze si mamici de Cluj - 103
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Anca, sanatate multa Soranei. Sa se faca bine pina la petrecere! Andreea, am vazut pozicile cu Eric la 1 anisor. foarte tare s-au distrat piticotzii. unde ai facut tortul? VElena, sanatate multa si voua. sa treaca repede mucii. eu sint un pic suparata pe mama pt ca l-a tinut asa mult afara pe stefan si din cauza asta are muci. acum iar ma lupt o saptamina sa-i eliberez nasul. azi am bagat deja de doua ori batista bebelusului si ce am mai scoooos.... offf...ma enerveaza ca nu pot sa-l las cu nimeni ca de fiecare data se intimpla ceva... ...muci, lovituri, julituri, lipsa somn etcAnca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
offfffffff...si voi cu muci??? mai multa lume e racita...ce virusi or fi astia asa rezistenti????
sanatate la pui mic, sper ca nu e ceva grav...poate doar o forma usoara...

apropo, voi faceti vaccinul asta pneumococic??? eu ma gandesc sa-l fac... cineva zicea ca a facut acum vaccinurile de 1 an (si cele suplimentare) si au fost 14 milioane!!!
aaa, si vroiam sa va mai intreb: ai vostri beau ceai?? ca noi bem cam 400-500 ml pe zi... oare e mult??? citeam ca scoate calciul din organism...asa sa fie??? sa nu-i mai dau??? astept parerile voastre....

tortul l-am facut la o prietena, care se ocupa cu asa ceva... a fost superb...si delicios pe deasupra...
o sa va dau site-ul ei...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ALEX29 spune:
ANDREEA(ERIK)superrr pozele ,iar tortul e dementzial
imi place f mult camera puisorului ,e f f frumoasa
ANI intotdeauna intre supa si felul 2 fac pauza de 1 ora 1,30 min ,,,depinde
fetelor multumesc ca ati scris cum procedati si voi cu bebeii ,eram ingrijorata ca desi papa destul de bine nu mai pune in greutate ,oricum doctorita ei mi a spus ca totul e perfect sa nu mi fac griji dar parca totusi vroiam sa mai aud si alte pareri
am primit un link de la ANCA (Soanso)care chiar m a linistit![]()
http://www.reclama/modules.php?name=Grafice
sanatate multa bolnaviorilor 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Andreea, Alex 
stefan va face si prevenar. si infarix. si ror. si probabil si ce pt varicela, dar asta nu e sigur.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
ANDREEA(DARIA)astept cu nerabdare retzeta 
ANDREEA(ERIK)nu i dau zilnic ceiutz puiului ,cam de 2 ori pe sapt ,dar chiar nu stiam ca poate avea asa efect negativ asupra organismului
noi zilnic papam supa sau ciorba :supa de galuste ,de taitzei ,ciorba de vita ,legume ,ciroba cu cartofi ,ciorba acra etc
iar ciorba o fac intodeauna pt 2 zile si felul doi la fel
la felul doi gratar de pui ,vita ,peste +mazare ,piure de legume ,cartofi etc
tu fetelor daca nu va papa copilashii legumele ,incercati sa le puneti in piureul de cartofi si sa le mixati impreuna cu cartofiorii
noi astazi am papat asa :
dimineatza :o banana ,o clementina ,
dupa 20 min o branzica +un pic de paine cu unt
la 10:30 250 ml lapte
la 13 :20 supa de legume cu orez
la 15 piureul de cartofi cu legume +gratar de vitzel
la 16 :160 ml lapte
iar cand se trezeste o sa i dau un iaurt
si mai tarziu un borcanas de la Hipp cu mancare pt seara
la 9:30 laptele
si gata ![]()
ALEX29 spune:
ANCA(Soanso)nu mi a iesit prajitura
pt gustul meu 10 linguri de zahar a fost prea mult ,a iesit f dulce
dupa ce am pus jumate din compozitie la cuptor si s a rumenit putzin deasupra am luat o si am pus branza dulce iar atunci s a plostit totul ,n am renuntat am pus si celalta jumatate de compoz si le am bagat la cuptor si ce a iesit nu mi a placut ![]()
mai incerc oricum nu ma las ,sper sa mi iasa data viitoare ![]()
GABI super ca ati gasit cizmulitze 
a inceput sa pape si desert ?bravo ,bravo
Tiadris nu papa nici acum dulce ,f rar cand mai ia un biscuite
trebuie sa ma apuc sa i fac niste biscuiti de casa cu f putzin zahar
si asa e :Boc e premier
ELENA o sa fac la pozeeeee ,numai sa ma apuc odata de impodobit ca tare mi frica sa nu mi faca Tiadris vreo traznaie![]()
f frumoase pozele ,ce fericit e pui la tara
imi place tare mult costumul ala intreg crem
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ALEX29 ANDREEA(DARIA)astept cu nerabdare retzeta ![]() ANDREEA(ERIK)nu i dau zilnic ceiutz puiului ,cam de 2 ori pe sapt ,dar chiar nu stiam ca poate avea asa efect negativ asupra organismului noi zilnic papam supa sau ciorba :supa de galuste ,de taitzei ,ciorba de vita ,legume ,ciroba cu cartofi ,ciorba acra etc iar ciorba o fac intodeauna pt 2 zile si felul doi la fel la felul doi gratar de pui ,vita ,peste +mazare ,piure de legume ,cartofi etc tu fetelor daca nu va papa copilashii legumele ,incercati sa le puneti in piureul de cartofi si sa le mixati impreuna cu cartofiorii noi astazi am papat asa : dimineatza :o banana ,o clementina , dupa 20 min o branzica +un pic de paine cu unt la 10:30 250 ml lapte la 13 :20 supa de legume cu orez la 15 piureul de cartofi cu legume +gratar de vitzel la 16 :160 ml lapte iar cand se trezeste o sa i dau un iaurt si mai tarziu un borcanas de la Hipp cu mancare pt seara la 9:30 laptele si gata INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 |
Alex, Tiadris bea putin ceiut, n-ai de ce sa-ti faci probleme... si mananca super bine...offfffffff... noi nu stiu cand vom ajunge sa papam asa cum ar trebui....
astept ziua aia cu nerabdare...
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ALEX29 ANDREEA(ERIK)superrr pozele ,iar tortul e dementzial ![]() imi place f mult camera puisorului ,e f f frumoasa ANI intotdeauna intre supa si felul 2 fac pauza de 1 ora 1,30 min ,,,depinde fetelor multumesc ca ati scris cum procedati si voi cu bebeii ,eram ingrijorata ca desi papa destul de bine nu mai pune in greutate ,oricum doctorita ei mi a spus ca totul e perfect sa nu mi fac griji dar parca totusi vroiam sa mai aud si alte pareri am primit un link de la ANCA (Soanso)care chiar m a linistit http://www.reclama/modules.php?name=Grafice sanatate multa bolnaviorilor ![]() INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 |
multu' alex...
o mica rectificare: e Eric, nu Erik...
ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...
ALEX29 spune:
NICO puiule daca nu s sub 0 grade preferam sa iesim in parc, se intampla sa mai mergem si pe la mall desigur ,,,mai rar e adevarat
oricum timpul nostru e cam limitat cam 1 ora sau 1,30 min de joaca asta dupa ce papa supa iar daca pe la 3 are felul doi trebuie sa fim in casa si tzinand cont la la 16 e la al doilea somn
unde sa mai mergem ?![]()
dar mai iesim o tura seara cam jumate de ora ,40 min sau chiar 1 ora daca vine tati mai repede
ALEX29 spune:
ANDREEA(Eric) scuze 
incearca sa i dai 3 linguritze de lamaie pe zi ,tzinand cont ca lamaia are f multa vit c poate i face pofta de mancare 
sara2007 spune:
alex....f bine papa.Sara nu cred ca papa atata intr-o zi.ieri de ex a papat:
noaptea pe la 3 jum-250 ml lapte
9 jum-putin ou fiert cu painica cu branza philadelphia{cam un sfert de ou}apoi branza cu smantana fagaras cu banana
13.30-ciorbita a la grec
16.30-gratar de pui gol
17-iarasi o banana
18-putin tort tiramisu{ca eram la ziua lui taica-meo}a gustat si dintr-un cogiac...pt prima data,abia i l-am luat pe urma,oricum a supt la el vreo 10 min
20.30-mar cu biscuite
22.00 300 ml lapte...........azi nu va pot spune ca nu este cu mine.de dim i-am facut gris amestecat cu cev afructe tropicale din borcan..
ancab multa sanatate la stefanut..si nu fi suparata pe maica-ta,
fetelor bine stati cu curatenia.eu inca nu m-am apucat si cred ca numai sambata voi reusi?oare e tarziu?
care vreti sa o mia votati pe sara pana mierc la ora 15 se pot depune taloanele in cutiile de la tarabe..multumim.merg si eu sa adun de prin casa,toata ziua am avut ba una ba alta de rezolvat si acuma vad cat e ceasul deja..ca pe la 8 vine goanga
ioana...mami de sara