Gravidutze si mamici de Cluj - 103
Raspunsuri - Pagina 10
nrl spune:
Ani, sa stii ca nici Andrei nu mananca ciorbe. Eu dimineata ii dau fructe, la amiaza legume si carnita, fierte, si seara paine cu unt, iaurt, aseara am incercat cereale cu lapte dar fara mare succes, era si cam marait, o sa perseverez. Si intre lapte de la tzitzi la discretie ![]()
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
puisorul spune:
Nico, m-ai linistit un pic pentru ca credeam ca sunt singura. Si Stefi mananca inca de la san fara nici o problema.
Stiti unde se fac poze repede si bine? Trebuie sa fac niste poze saptamana asta si nu stiu unde.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
anca.b spune:
Stefan are muci! simbata a iesit cu mama la plimbare si l-a tinut doua ore afara
. a venit cu miinile si picioarele inghetate, ieri au inceput mucii, azi noapte s-a trezit de doua ori ca nu putea respira...azi am bagat batista bebelusului....
. si dintele ala pacatos nu mai iese odata
.
nu stau foarte bine nici cu curatenia de craciun: am terminat geamurile, baile, camara, dar mai am bucataria, usile si de curatat mobila...nu stiu cind o sa le fac. cert e ca trebuie sa termin pina miercuri...plus un referat pt scoala...plus scos copilu' la plimbare, ca nu-l mai las cu nimeni...
Alex, am luat si noi bradutz artificial, de la selgros. abia astept sa-l impodobesc (cu globuri de plastic anul asta)
Ani, nici stefan nu papa ciorbe. la prinz are un singur fel de mincare (legume de tot felul, fierte, cu carne sau ou, paste cu legume, orez etc)
Elenutza, super pozele de la tara!
Ioana, mami de Sara, cu toata groaza, du-te la dentist. decit sa stai cu durere de saratori. si mie mi-e groaza de stomatolog (sechele din copilarie) dar ma asez pe scaun si ii zic de la inceput sa-mi faca anestezie. dupa aiai poate face ce vrea, ca nu mai simt nimic...
OanaAlina, dezinfecteaza urechiusa si cercelusul cu spirt, dar lasa-l in ureche, sa nu se inchida gaurica.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Anca, am citit ca iar e racita Sorana si ca faceti tratament cu Septilin. Vezi ca mie mi-a zis dr pediatru ca Septilin n-are nici un efect in perioadele de boala, el se da doar in perioadele in care copilul e sanatos. In perioadele de boala merg celelalte: ImunoRezistent, ImunoGrip. Si eu ii dadeam Septilin dar mi-a zis ca ii dau degeaba cand ea e racita.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
salutare mamici si bebici!
venim si noi cu poze proaspete de la petrecerea de 1 anisor...![]()
pentru cine are chef si timp...
va pupacim! ne auzim mai tarziu!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
soanso spune:
stire de ultima ora...
B#259;sescu îl va desemna pe Emil Boc premier.(in locul lui Stolojan)
mami_alexia,pai si ce sa fac sa-i intrerup tratamentul cu Septilin,ca doar antibiotice nu-i dau si nici antitermice nu iam dat,offff joi avem serbare,sambata e ziua eu numai o raceala nu ne trebuia tocmai acum.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
dariandra spune:
Eu ii dau Dariei supica de pui cu galuste sau taietei, ciorbita de legume cu broccoli sau conopida, ciorbita de pastai, supa crema de legume, ciorbita de legume cu sfecla rosie.Astea sunt preferatele ei.
Revin cu reteta pentru gogosi, ca merg s-o adorm pe Daria.Incercam de fapt sa adormim, ca vecinii mei "dragi" s-au apucat la ora 13:30 sa gaureasca peretii si se aude ingrozitor (ma termina ca nu respecta programul de liniste).
velenamaria spune:
buna mamici,
noi inca ne luptam cu mucisorii si nu stim ce sa mai facem. asa ca am fost la un doctor homeopat, am primit tratament si speram la mai bine. ati folosit produse homeopate? eu vreau sa cred ca-l vor ajuta dar sotul meu este cam reticent. voi ce ziceti? il tratez ptr nasuc si pentru dermatita.
legat de mancare.. papam supa sau ciorbita in fiecare zi plus felul doi. nu am cantarit papica niciodata....asa ca habar nu am cat papa. ii dau..de ex. aproape un polonic de ciorbita si o lingura de carnita cu un cartof facut piure...sau o bucata de peste cam cat jumate din palma mea. eu sunt multumita de cat papa, singura problema este ca tot timpul trebuie sa se joace cu ceva in timp ce papa...altfel isi baga mainile in farfurie si se joaca cu mancarea.
sa aveti o zi minunata.
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
Gabriela77 spune:
Vai, Anca, am crezut ca glumesti, si uite acum vad pe Realitatea...DEja m-au ametit astia....
Alex, mersi de indicatii, am luat cizmulite f frumoase!
Cu papica, nu prea te pot ajuta, eu niciodata nu am masurat cat papa, ii pun in bol si papa cat vrea. DE cantarit, n-am mai cantarit-o de la 1 an, cand avea 9.500 kg. Dar mi se pare dezvoltata frumos si mananca cu placere si supa si felul 2, ba chiar si desert. NU intotdeauna, insa!
Cu curatenia nu ma invidiati, ca mult nu tine, deja e vraiste, acum am terminat de strans pe aici...
Va pup!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anca.b spune:
Anca, sanatate multa Soranei. Sa se faca bine pina la petrecere!
Andreea, am vazut pozicile cu Eric la 1 anisor. foarte tare s-au distrat piticotzii. unde ai facut tortul?
VElena, sanatate multa si voua. sa treaca repede mucii.
eu sint un pic suparata pe mama pt ca l-a tinut asa mult afara pe stefan si din cauza asta are muci. acum iar ma lupt o saptamina sa-i eliberez nasul. azi am bagat deja de doua ori batista bebelusului si ce am mai scoooos....
offf...ma enerveaza ca nu pot sa-l las cu nimeni ca de fiecare data se intimpla ceva...
...muci, lovituri, julituri, lipsa somn etc
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii