Gravidutze si mamici de Cluj - 103
Raspunsuri - Pagina 9
elenuta23 spune:
salut gagici s pitici
am ajuns si noi acasuka de la tara,a fost superb, cald placut afara, ne-am simtit minunat alaturi de buni , nepotel si restul, abia asteptam sa meregm din nou,e de vis viata la tara.
gabi imi pare rau sa aud k e bolnava mama ta,
multa sanatate sa treaca cu bine, am vazut pozele cu minunatii copilasi ai tai sunt superbi, mi0a placutpoza in care danseaza amandoi

gaby sunt invidioasa pe tine k ai terminat, insa sper sa termin si eu pana miercuri cu totul,maine al meu sot e liber si poate reusesc mai multe, insa avem fff mmulte de rezolvat asa k va fi mai greu.
eu mi-am facut camra mica, camara si balconul, mai am baile , dormitorul si livingul cu bucataria
,
azi am intrebat cat costa un brad la piatza si zicea 1 milion jumate, au innebuit cu preturile astea, lasam bradul pe ultima zi k nu dau atia bani si apoi sa il arunc, mai bine imi iau artificial, in acest caz.
alex ne pui cateva poze cu bradutul cand e gata ![]()

iar legat de papika, avem zile si zile , niciodata nu papa la fel, Drgaos are cam 11,300 kg si 88cm,nu pune pe el la cata energie are, dar nu imi fac griji in privinta asta, stai linistita nu te panica, fiecare copilas creste in ritmul lui
andreea bv pt banuti adunati, Alexandra chiar are nevoie, oare nu se poate mediatiza cazul sa se adune banuti , Doamne ajuta sa se rezolve problema mamarutei si a tuturor celor bolnaviori 
va doresc noapte buna

Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
POZE DE LA TARA
http://picasaweb.google.com/elenuta23/ViataLaTara#
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
dariandra spune:
ALEX - Tiadris papa foarte bine.Eu zic ca Daria mea mananca bine dar oricum mult mai putin, in jur de 200 ml supica si peste 3 ore cca 200 g felul 2, sau mai putin.Cirbita sau supa nu-i dau in fiecare zi, cam de 3-4 ori pe saptamana.Eu zic sa nu-ti faci probleme, ele au cam aceeasi inaltime, dar Daria mananca mai putin si are si mai putine kg.Fiecare copilas se dezvolta in ritmul sa.
Un pupic pentru scumpica voastra.
ELENA - Te rog sa nu uiti de ce te-am rugat.Merci anticipat.
ANCA - Am salvat si eu reteta.Dupa cum arata cred ca-i delicioasa.
Cred ca o voi face saptamana viitoare, dar marti am zi de gogosi cu iaurt (super bune si rapide, fara framantat si mizerie prin bucatarie + se prajesc rapid).
sara2007 spune:
alex si eu zic ca papa tiadris f bine...sara poate papa mia multa supica,asta in fiec zi...dar la felul doi stam in continuare prost.cateodata nici nu gusta.daca e gratar de pui il papa ea singurica gol..dar sa pape legume...nu prea.mai papa mamaliga sau pilaful mai bine.dar de ex sarmale din iepure...tocanita,ficat nu.si are 14 kg si 90 de cm...oare e prea mult?ca are o burtica..![]()
eu cu dureri de masele...curent.mi-e groaza si sa ma pun in pat ca si azi noapte pe la 3 ma plimbam prin casa de durere cautam algocalmin.mi-e f frica de dentisti.
elena super ca v-ati distrat la tara..
ce stiti de atelierul lui mos craciun din polus?va pup si somn usor
dariandra scrie te rog si tu reteta gogosilor tai...
ioana...mami de sara
OanaAlina spune:
buna dim ineata si de la noi!
soanso - multumim de reteta! cu siguranta o sa o prestez pentru ca si cea de la gabi a avut un real succes in familie!
deja mi-e pofta!
dariandra - ca tot suntem la capitolul retete... da-ne si noua te rog reteta de gogosi!
saptamana asta ne desfatam!
alex - fericitooooooooooooo! Maria mea sta mult mai rau cu kg si cu papica insa nu imi fac probleme! si ea este foarte activa si este o perioada de crestere asa ca nu cred ca avem de ce sa ne facem griji!
si noi am prestat ieri pizza si a fost suuuuper buna!
o zi frumoasa!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
OanaAlina spune:
nu stiu ce sa fac... la Maria i-a "copt" o ureche de la un cercelus... cauza exacta nu o stiu... i-am scos cercelul din ureche si oare ce sa mai fac?
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
nrl spune:
Buna dimineata 
Ce zile frumoase de weekend am avut, cu mult soare...
Fetelor, voi unde mai iesiti cu copilasii cand e frig afara? In afara de Iulius si POlus, evident ![]()
A, inca o intrebare: ce faceti de Anul Nou?
Va dorim o zi superba
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
soanso spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OanaAlina nu stiu ce sa fac... la Maria i-a "copt" o ureche de la un cercelus... cauza exacta nu o stiu... i-am scos cercelul din ureche si oare ce sa mai fac? Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra |
poate ar tb sa deinfectezi locul cu apa oxigenata sau cu spirt...nu stiu daca e bine ca iai scos cercelusul pt ca ar putea sa se "inchida" gaurica si porma tb sa-i faci alta...poate a tras de cercelus si de aceea sa infectat,

am vazut si eu brazi naturali cu 130 lei la Ambient,scuuuumpi,eu anul trecut in 24 Dec am luat din piata cu 20 lei unul argintiu...asa ca mai astept!
nico,de rev vom merge la niste prieteni care au si eu un baietel de aceasi varsta cu a Soranei...in 30 avem microrevelion cu firma sotului, pana sa o avem pe S mergeam la munte prin zona(tarnita,baisoara,rasca)...
prajitura o puteti incerca e fooarte buna si a avut mare succes la ai mei.singurul secret e sa puneti zaharul in galbenusuri treptat (pui o lingura si amesteci bine bine si tot asa)
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
puisorul spune:
LA MULTI ANI IOANA!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!
Oana Alina, din pacate nu stiu ce sa iti spun legat de ureche pentru ca noi nu am avut astfel de probleme.
Nico, din pacate la mall-uri se limiteaza si iesirile noastre. De revelion din pacate cred ca o sa stam acasuca. Daca mergeam undeva trebuia neaparat sa mergem cu Stefana si e mai greu. La un moment dat ne hotarasem la un concediu in Tenerife in ianuarie, dar costa destul de mult si mai ales acum cu criza ne-am gandit sa fim mai precauti si sa avem mai multa grija cu cheltuielile.
Anca, mersi de reteta. Cred ca e foarte buna. Si eu am o reteta care la noi in casa se face foarte frecvent MIRINDA: Blat - sase oua, sase linguri de faina, sase linguri de zahar, un praf de copt. Se bat albusurile spuma apoi se amesteca cu restul ingredientelor. Crema- se amesteca 250 gr branza de vaci cu 200 gr unt sau margarina si 200 de gr zahar pudra. Deasupra se face un amestec de 2 budinci de vanilie cu 600 ml Fanta de portocale. Arata si foarte bine mai ales cu glazura aia portocalie ca un jeleu.
Ellenuta, ce bine ca ati fost la tara. Si noi de cate ori mergem la Aiud la bunici invata ceva nou. Ultima data a invatat-o tatal meu sa isi puna manutele pe cap si zice ioi-ioi-ioi. Ii asa de dulce...
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
puisorul spune:
Tot va citesc pe aici ca dati copilasilor supa sau ciorba. Nelamurirea mea este: la aceeasi masa si ciorba si felul doi? Si supa in ce consta? Si felul doi ce le dati?
Eu la Stefana pana acum la amiaza ii dadeam legume fierte la abur cu carnita, ou sau ficat.Dimineata mananca fructe cu branza de vaci, iar seara cereale sau iaurt.
Ma gandesc sa nu gresesc ca nu ii dau supe.
Alex, bine ca ati luat brad. Saptamana asta luam si noi unul din Cora.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery