Gravidutze si mamici de Cluj - 103
Raspunsuri - Pagina 8
OanaAlina spune:
buna si de la noi!
noi pe acasuca, asteptam sa plecam in "vacanta" la bunici la Brasov si speram din tot sufletul sa avem parte de zapada.
Gabriela - te invidiez ca ai gata curatenia! noi inca asteptam mobila din baie asa ca nu are rost sa avansez prea mult cu curatenia prin baie ca or sa dea gauri si va fii un picut de mizerie cu siguranta!
salutari la toti din partea noastra! noi mai putin activam pentru ca timpul pe care il petrec acasa vreau sa il dedic in intregime Mariei! asa-i ca ma iertati? stiam eu ca da!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
OanaAlina spune:
la multi ani ioana! sa cresti mare si frumoasa![flo]

adab - eu deocamdata merg in continuare pe lapte praf... pana cand? nu stiu sa iti raspund insa restul de papici care implica lapte si le fac cu lapte cedra 3,5%! acum ce sa zic... fiecare face cum crede ca e mai bine pentru copilul lui! cu siguranta ca vei face cum va fi mai bine! o mma stie intotdeauna!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
ALEX29 spune:
gata ,in sfarsit am luat bradutzul ,are o coroana f frumoasa ,de abea astept sa l impodobim si cred ca l impodobim in seara asta dupa ce se trezeste mamarutza
ANDREEA ce super ar fi sa fie si Tiadris asa cuminte
vom vedea
astazi ne am intalnit cu Mosu la Cora si gargaritza noastra nu s a speriat deloc ,dimpotriva cand am luat o de la mosuletz a inceput sa planga![]()
chiar asa Gabi cat se da pt curatenie
eu nici acuma n am gasit pe cineva sa fie ok asa ca mi am facut singura curatenie cand am dus o pe Tiadris la mami si s f multumita ,merit un premiu
,,,dar desigur cum am adus o pe mogaldeatza acasa s a dus toata curatenia mea ,numai urme de palmutze pe usa (e din termopan)de la bucatarie ,pe mobila ,pe tv si lista continua cu o floare rasturanta pe covor etc![]()
OANA cum sa ne suparam ?e super ca mai poti intra ,chiar daca nu f des dar e bine si asa 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
tu fetelor asa de bine papa Tiadris de cand am adus o de la mami ,niciodata n a mancat asa bine si totusi ma ingrijoreaza ca nu mai pune in greutate nici cum nu trece de 11,300 kg
va rog mult imi spuneti catzi ml de supa sau ciorba le dati puisorilor la o masa ?Tiadris papa 250-300ml si dupa o ora felul doi 250 g sau 300
plus ce papa dimi ,plus lapte etc
intradevar e f energica dar parca totusi sa nu mai puna in greutate !
cate kg au copilashii vostri ?
stiti ca mananc?
branza ,cas,rosii,sunca si ceapa rosie ![]()
soanso spune:
alex,nu mai pune in greutate decat foarte putin sau deloc in peropadele cand creste in inaltime,eu zic sa nu te stresezi ca mananca foarte bine(dublu) fata de cat manca Sorana ,iar cu greutatea e foooooarte bine,noi la 2 ani aveam 12 kg
.
ce bradut ai cumparat pana la urma???
vezi ca sunt pe google ceva grafice de crestere (tb sa scrii inaltime,varsta,greutate) si iti calculeaza o medie ...orientativ sa vezi cum stati!
eu am facut o prajitura cu branza de vaci foooarte buna pun aci reteta pt cine vrea :
PRAJITURA CU BRANZA DULCE
3 gelbenusuri se anesteca cu 10 linguri zahar care se pune treptat , 10 linguri de ulei se adauga tot treptat, 1 praf de copt ,6 linguri apa clocotita, 3 albusuri batute spuma tare.
se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina se toarna jumate din compozitie si se da la cuptor , se tine pana prinde o crusta ,deasupra se toarna crema de branza si restul compozitiei si se da la cuptor.
Crema de branza; 500 gr branza de vaci proaspata se faramiteaza bine bine, se adauga 2 galbenusuri, 5 linguri de zahar,coaja de lamaie(eu nu am pus) 2 plicuri zahar vanilat ,albusurile batute spuma si un pumn de stafide.
este delicioasa!
eu bradut cumpar unul mai micut(incep sa aduca la piata Ion mester),natural si il instalez pe un scaun in hol.mie mila de bradutii naturali dar sincer mie cei artificiali nu-mi plac !
sa urez o seara linistita si ma retrag la o baita cu spume si la
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 tu fetelor asa de bine papa Tiadris de cand am adus o de la mami ,niciodata n a mancat asa bine si totusi ma ingrijoreaza ca nu mai pune in greutate nici cum nu trece de 11,300 kg va rog mult imi spuneti catzi ml de supa sau ciorba le dati puisorilor la o masa ?Tiadris papa 250-300ml si dupa o ora felul doi 250 g sau 300 plus ce papa dimi ,plus lapte etc intradevar e f energica dar parca totusi sa nu mai puna in greutate ! cate kg au copilashii vostri ? stiti ca mananc? branza ,cas,rosii,sunca si ceapa rosie INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 |
Alex, ma faci invidioasa cand te aud cat papa Tiadris!!!!!!!! noi avem zile cand nu vrem deloc sa papam nici supa nici felul 2...atunci rtebuie sa trec la mancarea de urgenta/rezerva...
noi stam prost la mancare...nu stiu de ce...acum am inceput sa-i dau un siroppel pt pofta de mancare, sa vad daca vor fi rezultate...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo Gabi, eu te invidiez de nu mai pot, in ceea ce priv. curatenia...:(:(. apropo, cat mai ia pe ora o tanti care face curat? Andreea, super ca ai tinut banutii pana acum si i-ai pus Alexandrei. cd am citit m-am si umflat de plans..Nu se stie niciodata cd uratenia asta de cancer poate fi langa tine..:(:(. Daca mai reusesti sa strangi zilele astea, ca e urgent, mai au o sapt parca, da-mi un pm, sa facem cumva sa iti dau si eu ceva. Nu stam absolut deloc pe roze..dar macar un pic si tot putem da. eu stau in Buna-Ziua, aproape de Oncos. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Victo, mai am 100 ron, de la cienva, dar o sa mai depun si eu 100 sau 200 ron...eu stau in borhanci, poate ne putem intalni undeva...
fetelor, daca vreti si voi sa ajutati, e vorba de o maxima urgenta...stiu ca nimeni nu sta bine cu banii, mai ales acum de sarbatori, dar oricat veti da va fi de ajutor...

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
eladea2005 spune:
asaaaaaaa...si acum sa va zic de noi....![]()
am avut un wekend plin, ne-am serbat ziua amandoi...Eric si cu mine...![]()
am avut musafiri prieteni dragi cu bebeii lor iar astazi familia...
am primit multe daruri, ne-am bucurat foarte tare ca a venit lumea sa ne vada...era foarte incantat de atata lume...chiuia si zambea si n-avea stare...a fsot tare dulce...si a dormit foarte bine, bineinteles... doar era rupt...![]()
o sa punem si poze, dar maine...![]()
pusici si noapte buna!

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...
ALEX29 spune:
ANCA(SOANSO)mersi mult ,am cautat pe net dar n am gasit nimic sa ma ajute ,o sa mai caut asa cum ai zis si tu ceva grafice pt bb
stiu ca nu mai pun in greutate asa ca inainte de 1 anisor dar parca totusi mi s a parut cam ciudat sa nu puna decat f.f putzin
super retzeta
,cred ca fac si eu maine ,am si scos branza de la congelator
ANDREEA
pt tot ce faci legat de copilashii care au mare nevoie de ajutor
ALEX29 spune:
sa nu uit ,ANCA draga am luat brad artificial de la Cora la 160 ron ,are coroana f frumoasa ,e la 1,80 cm ,de abea astept sa l impodobesc