Gravidutze si mamici de Cluj - 103

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

STEFAN LA MULTI ANI!!!!!!!!!! sa cresti mare si frumos si cuminte
mami, tati felicitari ptr minunatia pe care o aveti langa voi
IOANA sa nu te dai batuta gandestete la frumusetea pe care o ai langa tine si sa stii ca tot ceea ce faci faci pentru ea te si Dumnezeu sa ti fie aproape si sa te ajute

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI mersi mult pt ce ai scris ,nici eu nu s impacata cu locul ,mi a placut in schimb programul copilashilor ,,,mai astept oricum ,poate oi gasi ceva mai bun
o seara super langa sotzior
maine mergem sa luam bradu ne ajuta buni si tati
IOANA(Sara) o ai pe printesa si pe noi langa tine si asta o sa te ajute mult sa treci peste tot
ANDREEA(Daria)cum se comporta puiu pe langa bradutz ?pe mine ma cam ia groaza sa nu cumva sa l traga pe ea

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

LA MULTZI ANISORI IOANA SI MULTE PT MAMI SI PT TATI SI PT FRATZIOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

multumesc tu fetelor de incurajari...sper sa fie bine,asa cum spune-ti voi si vreau eu..oriucm sper numa la nebuni sa nu ajung din asta,ca deja situatia a cam scapat de sub control..si imi vine sa mor de nervi si stres

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Magdutza, multumim de urari!

Ioana, mami de Sara, te putem ajuta cu ceva? poate te simti mai bine daca ne povestesti, sa te mai usurezi. tu decizi...doamne da sa fie bine.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

neatza
Gabi incep si eu ca tine cu somnu ,nu stiu ce am ca de cateva zile ma tot trezesc noaptea :(
ti ai facut analizele?
ANCA cum e Stefan ?se descurca cu mersul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, inca nu am facut analizele, marti merg, trebuie sa ma internez o zi in clinica, ca e mai complicat...dar sper si stiu ca va fi bine E nasol cu insomniile astea, sper sa reaca si sa dormi din nou ca un bebeAzi noapte am visat cu voi trei, nu prea imi amintesc ce, dar era de bine

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Gabi normal ca totul va fi bine
si eu mai visez cateodata ,mamici si bebei de pe forum

ELENA draga m am tot gandit la intamplarea cu maru si Dragos si tzin sa ti multumesc din tot sufeltul ca ai avut curajul sa ne povestesti ,pe mine cel putzin m ai facut sa fiu mult mai atenta ,de fapt nici nu i mai dau marul intreg de cand ai povestit ,prefer sa -l dau prin razatoare

ce vreme frumoasa ,asteptam sa se trezeasca mamarutza si sa mergem in cautarea bradului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Daria are o reactie nesperat de buna.Se tot plimba in jurul bradului, ii da cate un pupic din cand in cand, mai ia in manute globurile si le analizeaza, insa nu trage de ele.Si are 3 Mosi Craciuni pe care ii tot studiaza si spune "momo-momo".

Cred ca si Tiadris va fi interesata de bradutul, in sensul bun al cuvantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gabi, eu te invidiez de nu mai pot, in ceea ce priv. curatenia...:(:(. apropo, cat mai ia pe ora o tanti care face curat?
Andreea, super ca ai tinut banutii pana acum si i-ai pus Alexandrei. cd am citit m-am si umflat de plans..Nu se stie niciodata cd uratenia asta de cancer poate fi langa tine..:(:(.

Daca mai reusesti sa strangi zilele astea, ca e urgent, mai au o sapt parca, da-mi un pm, sa facem cumva sa iti dau si eu ceva. Nu stam absolut deloc pe roze..dar macar un pic si tot putem da. eu stau in Buna-Ziua, aproape de Oncos.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput