Puiuti de Randunici 2008!! (161)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sufletica s-a culcat in cele din urma, dar greut...Speram sa avem o noapte buna...

Sovi, mie mi-a venit normal indemnizatia, intai 1000 ron, apoi 2000 ron , dupa care lunar 6+2 mil. Si eu zic sa nu le lasi lor banii, daca poti sa mergi sa faci cererea aia.

Miha, chiar nu a fost frumos din partea lor, inteleg ca tu te-ai sacrificat destul pentru ei si ei nu apreciaza!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

a, si voiam sa-i zic la Naty ca randunoiul meu a fost prematur, cu probleme de sanatate in primii 2 ani de viata, dezvoltare tarzie, iar acum e un munte de om, sanatos, plin de viata, indemanatec si activ. asa ca pana la urma nu pare a fi un indicator.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

stela ce grasunica si frumusica e Tea!!!
Fetele stiti cumva Ketoful (sirop) da ca reactii averse voma? I-am dat Dianei contra raguselii si dupa aceea a mancat laptele, pe care dupa 5 min l-a varsat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

na,ca nu m-am culcat
tocmai bine ca sa-i raspund lui Cleme:eu i-am dat lui Sam 5 zile de 2 ori pe zi Ketof-sirop-si nu mi-a vomat niciodata!acum,depinde de copil...multa sanatate Dianei

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mulzam de aprecieri la adresa umblaretzei.
VESTE BUNA:SAMBATA,VREA RANDUNOIUL SA MA AERISEASCA LA MUNTE!!CU TEO STA SOCRELA SI EU IES PT PRIMA DATA DUPA 1 AN SI JUMA SA IMI OXIGENEZ CREIERUL!!!SUNT VERY HAPPY.Sper sa nu se razgandeasca.
Vestea rea e ca nu voi fi prezenta la intalneala,dar sunt fericita ca ma aerisesc.
Cata-fata-vrednica.Ma bucur ca Seb e bine.Sa o tina tot asa.
Cami,bine macar ca mai sunteti fara cm si voi,sa nu ma ingrijorez..Numai ca eu nu mai am lapte decat cateva picaturele.Eu sincer as vrea sa vina sa reintru in normal,ca poate de aia ma doare ba burta,ba mijlocul,ba capul,ba ceafa...Dar mai stau linistita putin,poate vine.
Moamaa,si Ursuletul e precoc?Ce extensii face el!
Asa e,Sovi,poti trimite mail la adresa aratata de Cata,si eventual cu extras de cont scanat si vezi ce zic astia.Mai suni intre timp si le spui.Sa te duci pana acolo,nu-ti recomand ca e o coada ca pe timpul lui Ceasca si nebunia naibii...iti spun din experienta.
Luny,e nasol ma, sa stai cu ochii pe ei tot timpul,dar te si amuza.Brava pt centrala!!
Cuscra,asa cu Ginerele vroia sa demaste mosu'?!
restul.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aa, Sovi, am crezut ca te referi doar la alocatie...ca eu primesc alocatia pe un card si banii de cic pe alt card

Tuchi, vreau sa trimit si eu mail la adresa aia cu alocatiile, lui Vlad i-am pierdut f. multe luni anul asta pt. ca nu ne gasea postarita acasa, iar sotul nu se ducea niciodata la posta s-o ia, fiind pe numele lui...dar nu mai stiu pe ce luni nu a primit...cum fac? le zic sa verifice ei si sa-mi spuna??

revin ca mai am putina treaba...am facut ciorbita, spalat vase, pregatit masa de seara, culcat Stef, intins rufe, impachetat rufe din balcon, pus la loc altele calcate si tot mai am pe-aici...vin mai incolo

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

super, Stela!! ce bine ca iesiti din oras!!inseamna ca merge cu formula, bravos!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi ce parere ai de faza cu aciditatea marului copt de aici

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mai,nu merge extraordinar,dar sunt multumita.Am trecut de marea criza,Doamne ajuta.Ne-am chinuit tare sapt trecuta.Si eu nu mai am lapte decat cateva picaturele.Plus ca am mare nevoie de o iesire fara Teo degat,ca ar fi prima data cand ies fara ea.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mersi Simo. Eu nu i-am dat decat 3 zile, oricum maine nu-i mai dau sa vad cum se comporta, daca e de la el sau nu.
Stela ce frumos ca pleci, cred ca noi vom face treaba asta cand va fi Diana destul de mare sa stea singura acasa.
Miha naspa cu fidelitatea fata de firma, din pacate chestiile pe care le-ai facut tu nu se observa, de obicei...

Mergi la inceput