Puiuti de Randunici 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
butucico eu zic ca da! propun maine sa stabilim exact!
Stela,na mah, cum e acum cu bebe umblacios peste tot??!! haioasa, pupici!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mstela Asa am papat azi piure de leg cu vitel Locul de joak preferat Uite ca si merg! Alte locuri cucerite Alte pozici recente Fugim la baita. Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora |
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
tuchi ce zici de sambata???
AM CENTRALA FUNCTIONALA, URAAA, SA BEEEEM!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Eu va pup pe toate dar momentan nu pot scrie mai mult ca ma calareste Ilincoasa care nu vrea sa se culce!
Surubel doarme de la 8!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Simo27 spune:
si de la mine un pt Giani!si eu fug la nani ca-mi dorm amandoi copii!
Simo27 spune:
Aaa,sa nu plec pana sa nu va zic una tare:a venit Mosu la gradi sa imparta cadouri la copii , s-au facut poze si l-am dus si pe Sam sa faca poza cu David si Mosu!si asta mic l-a apucat pe Mos de barba si il tragea de numa!sa i-o smulga ,nu alta!m-am chinuit cu educatoarea lui David sa-i luam manuta din barba Mosului,ca ii intrasera firele alea printre degete si nu i le puteam trage!avea o fata Sam,il pufenea rasul!initial ,am crezut ca va plange,se va speria dar el era tare incantat ca avea de ce trage
mihatp spune:
am sosit si eu acum acasa, programul meu de lucru de de la 7,30 la 13,30 si am iesit la 20,30 a mers bine, am lucrat bine, cu toata raceala, am acoperit mult mai mult decat credeam. sunt in grafic
acum l-am pus pe Luca in partea cealalta de camera, macar sa ma vada ca aproape nu-l pot tine. si-a gasit ceva de lucru si eu mama forumesc.
faza misto azi: avem evaluare anuala, tot felul de chestii, printre care si un chestionar cu indicatori. unul este "atasamentul si loialitatea fata de institutie". si pentru ca nu se fac serios, cu numai asa sa fie facute, m-a depunstat la asta, la nimereala. m-a bufnit rasul! adica ma intorc la serviciu mai repede pt ca am promis, cand mai puteam sta acasa inca vreo 120 zile (concediu medical), plus concediul pe 2008 care nu l-am luat inca. stau peste program cand trebuie, si trebuie des. si tocmai azi cand am stat 11 ore imi spune ca atasamentul fata de institutie nu e maxim?!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
clauclau spune:
citat din mesajul lui mstela Asa am papat azi piure de leg cu vitel Locul de joak preferat Uite ca si merg! Alte locuri cucerite Alte pozici recente Fugim la baita. Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora |
Este absolut delicioasa!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
clauclau spune:
citat din mesajul lui luny tuchi ce zici de sambata??? AM CENTRALA FUNCTIONALA, URAAA, SA BEEEEM!! LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Uraaaaaa, merge centrala lui Luny!!! Cine sta acum la caldurica, hm???
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.