Puiuti de Randunici 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 5
gbutucica spune:
Helouuuuu!
Sovi eu as face scandal mare . si chiar te rog sa faci , este dreptul tau si al lui Sash voinic. Banii ti se vor da , dar trebuie sa mergi acolo unde ti-a spus Valentina sa depui o cerere , si bafta
in rest , am reusit si eu sa deschid calc de acs, ca doar daca n-am copil ca mil cresc altii..............
sunt frinta de oboseaala, dar ma mmentin
am vazut un Ursulica care se chinuie sa mearga ,
Si Andrei are o viteza pe linga pat , de imi sta inima.
Cleme mai e mucioasa Moglitza????, Am editata sa te si ca nu am mai vb demult
va pup si sunt in zona
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
tuchita spune:
sara buna!
eu am trimis mail la adresa asta alocatii@ddfssbuc.org si am primit alocatii ale Ilincai neridicate de 3 ani!( primele ei 5 alocatii pierdute la posta!)
am facut o cerere cu datele personale, buletin, cnp, adresa si am specificat lunile pentru care doresc alocatiile si mi-au venit dupa 2 luni acasa!
Nu stiu daca e valabil si pentru trusou sau altceva!
si la aceeasi adresa sora mea a trmis un extras de cont scanat si a facut cerere sa ii vireze alocatiile copiilor in contul respectiv si s-a rezolvat!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
gbutucica spune:
Tuchi , da ci faci trei asa pi linga mini si nu ma saluti
ioti ca o fac io mai poti ? ai terminat curatenia??
cleme spune:
Giani si eu te si da mai e mucioasa, nu stiu de ce nu-i trec odata.
Luny motata e super rasfatata si nu sta o clipa locului. In scoica nu mai sta deloc, se da jos din ea, daca e pe jos misuna pana ajunge la masuta si trage de tot de pe ea. Asa ca mai mult prin premergator a ajuns sa stea, macar nu mai stam mereu dupa ea.
gbutucica spune:
Cleme, Andrei inainte sa-l duc la tara , iar, a avut muci multi si tare forcait a fost, Au trecut in 5 zile cu mult ser in nas si trasi mucii cu aspiratorul nazal( batuistutza) dar nu aplicat la aspirator ci am tras cu gura , unul il tyinea si unul tragea, este important sa elimine mucii in plus
Simo27 spune:
Blanka si Cuscra va ca intrebati de mine!Samuel e f bine,mancacios,voios si guraliv!
Azi a avut si David Serbarea de la gradi,am mers cu Sam care a fost incantat de atatia copilasi in jurul lui!
Nu mai am timp de forumit,ca sunt aproape singura cu copii,si nu ma lasa sa respir!Maine trebuie sa il duc pe David la filmari,cu corul lui!canta colinzi,sambata iar are filmari si nu am terminat nici curateniaiar inainte de Craciu tot trebuie sa il duc intr-o parte si in alta,pe unde merg la colindat!bine macar ca primeste cadourisi e fericit!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
gbutucica spune:
Luny , se mai tine intalneala de sambata????( acu am si eu o problema
Ela , ai fugit de acasa mami
Bubu Bravo de KK singur
Simo
eu fug la somn ca se facu noapte si eu nu dorm
by bye
mstela spune:
Asa am papat azi piure de leg cu vitel
Locul de joak preferat
Uite ca si merg!
Alte locuri cucerite
Alte pozici recente
Fugim la baita.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
gbutucica spune:
Ma uitam prin pozele Stelei si am ajuns la cocluzia ca toti piticii au minge de plus de la primii pasi, Iar Teo e dementiala , si grasuna
acu chiar ca fug desi crengutza se uneste dupa ora asta , dar io batranna fiind....... tre sa dorm pentru a ma mentine
gbutucica spune:
inca una si chiar ca ma duc
eram sa am dubla audienta maxima daca nu apareati voi Cleme , stela Tuchi si Simo