Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana75 spune:
Salut strumfii si mamicile strumf. Ma bucur sa vad ca sinteti bine.
Am o rugaminte: daca vreti si puteti sa ajutati un copil; orice suma de bani, oricit de mica, il va ajuta pe Alexandru sa se faca bine. Va multumesc.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
brazuca25 spune:
Neatza! Noi am inceput cu concertul la orga de cand a facut ochi. Noroc ca are buton de volum ca altfel ma trezeam cu vecinii la usa.
mi_a adorabil Mihaita! Imi place cum doarme el in patut inconjurat de pernute. E un scumpic!
Violeta, Deni nici nu a trecut de granita celor 10kg si inaltimea e peste 82cm, deci...nu esti singura. Nu ma mai stresez ca toti doctorii mi-au spus ca e bine. De la 1 an si pana acum nu a luat 1kg in total.
mychy sa intelegem ca astepti gerul de -25 ca sa bagi chiloteii cu manecuta in uz? Brrr nici nu imi imaginez o temperatura din asta. Eu sunt tare friguroasa.
musso la mine au mers pozele fetelor. Vezi sa nu fie o setare de la tine din calc. Ma bucur ca sunteti mai bine!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
musso17 spune:
brazuca,da pozele tale le-am vazut,sunt tot pe picasa..o sa mai incerc.multumesc
ieri m-am enervat maxim,asa tare ca si azi-noapte m-am gandit...am fost la soacre,da..eu am doua,toate bune si frumoase cu ele,dar el..care nu e bunicul lui mihnea...domne,dar nu se poate abtine,asa nervos e cand ne ducem..si o facem o data pe saptamana ,maxim doua ore..cum se misca mihnea cum "da n-ai stare"..i-am tot explicat bo..ca e copil si n-are cum sta locului,si eu mare ma mai mut de pe o buca pe alta..a tras de o floare,"da ce-ai cu ea"...ma tragea de par"dar ia-l de acolo,nu vezi ca e insistent"...boooon,eu sunt calma de fel,nu dimplomata,nuu...dar calma,spun lucurile fara sa ridic tonul...dar deja sunt stresata,adica nici pe soacre nu vreau sa le privez de copil,dar nici atitudinea bo..nu o accept..uffff,tare mi-e cam ma apuca nebunia de sarbatori...sotul meu a fost obligat sa suporte,a ramas fara tata de mic si na,muma-sa trebuia sa-si refaca viata..dar mihnea nu e robert,mihnea ma are pe mine,iar eu nu accept ca, in afara de parintii lui, sa-l mustreze cineva...nici macar in gluma,asa zisa gluma
oaana spune:
Mihaela sper ca nu te-am necajit cu intrebarea.Si voiam sa te intreb,covata in care sta Andrei,e cea pentru paine,s-au sunca?
Mi_a,ce frumoasa camera are puiul tau,abia acum am vazut-o.
Musso,noi vedem pozele,cred ca tu ai probleme cu calc.Si cam ciudata reactia bunicului.Atunci sa vina bunicile sa-l vada.
Violeta.
Mamicile care aveti copii de gradi,ce cadouri le-ati luat pt serbarea de Craciun?
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Si am o intrebare off-topic.Profilul personal nu mai este ca inainte si nu pot sa-mi modific nimic pe acolo.Adica nu mai pot intra pe profil personal.Ma ajuta cineva?Va rog.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
sunflower1979 spune:
salutare!
la noi a nins un pic si s-a cam racit vremea. denis doarme si eu in loc sa pregatesc masa stau pe net. vroiam sa zic ca am vazut-o si eu pe artista dedeka despre care cred ca a fost taaaareee cuminte de o iubeste Mosul asa si o rasfata cu cadouri, nu mami Corina?
si l-am vazut si pe zburlici mihaita, un scumpel. dar mami tare zgarcita, dom'le! numai atatea poze? parca ai fi cafera...numai ea ne da cu picul.
musso, nare rost sa te mai enervezi cu "bo.."...ca daca-i bo., n-ai ce-i face! eu nu l-as duce pe mihnea unde nu e dorit, ci as chema bunicile iubitoare si doritoare sa-mi vada copilul la mine acasa. trebuie sa-ti pese doar de puiul tau!
am pus si eu niste poze mai vechi si mai noi cu denis si va invit sa le vedeti. merg sa fac de papa, ca tzipa burta de foame...
http://picasaweb.google.com/sunflowerdenis/Denis1AnSi4Luni#
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
CarlaV spune:
Hello si de la noi. Ieri l-am sarbatorit pe taticul Sabinei, prilej numai bun pentru maica-mea sa-mi faca nervi de am zis ca pierd bb2 din cauza ei. E mult de spus, Musso, te inteleg bine de tot cu calmul si rabdarea cu bunicul, dar la mine mama e... de neegalat. Noroc ca pe seara au venit pe neasteptate niste prieteni care au salvat ziua.
Am vazut poze frumoase de copii superbi, sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Oana, colet ca al meu nu e greu de primit, se rezolva cu cateva click-uri si un card .
Violeta, nici eu nu mi-as face griji, nu mai stiu de cateva luni greutatea si inaltimea Sabinei, doar scot din uz hainute periodic si vad ca se da cu capul de niste chestii la care nu ajungea inainte, deci presupun ca fata creste
Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
oaana, ma sti asa suparacioasa? cum sa ma supar? doamne fereste! covata aia o foloseam mai demult pt framantat carnatzii, cand taiam porcu. oricum e mostenire de familie, cred ca are 100 ani!
DECI: PROFIL PERSONAL-te duci la EDITARE PROFIL, si acolo modifici ce vrei. vezi ca sunt si neste optiuni ascunse la: MAI MULTE DESPRE MINE SI OPTIUNI PROFIL. ca sa poti intra in ele tre sa dai clik pe "+". ca ai acolo un +/-. ca sa-ti accepte modificarile trebuie sa tastezi parola la INFO CONT. Si abia dupa aia dai clic pe TRIMITE MODIFICARILE.
musso, dont vori bi hapi! probabil "bunicul" n-a avut copii si de aia se comporta asa. daca e asa , poti sa-i dai circumstante atenuante
durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oaana Mamicile care aveti copii de gradi,ce cadouri le-ati luat pt serbarea de Craciun? Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron. www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi "fiecare rasarit de soare e o noua speranta" |
noi am convenit la gradinita sa le luam ceva simbolic, pentru ca oricum acasa vor primi multe cadouri. am strans bani si doua mamici se ocupa sa cumpere si sa faca pungute cu ceva dulce, fructe si o jucarioara.
miercuri copiii din grupa lui David vor merge la colindat la noi la companie si vor primi si de acolo pungi
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
monicabo spune:
Buna!
Carla, La multi ani pt sotul tau . Nu mai pune la suflet ce zic diversi, chiar daca persoana respectiva e mama ta, stiu ca reprezinta mai mult de cat "diversi oameni"..dar...ce sa-i faci...
Mia, Brazuca, super frumoase pozele. ce cresc copiii astia!
Violeta, eu cred ca Laur e genul de copil mai inalt si mai slabut, ceea ce e super ok...nu au toti copiii acelasi gen de gabarit...eu zic sa stai linistita, nu mai iau ei in greutate asa ca anul trecut.
Andreea de ex. avea la inceptul lunii 10,200 kg (deci cam ca Laur) si cam 79 cm (masurata de mine la perete - semn cu creionul, si apoi masurat cu ruleta)
Michy....super fain ca sunteti la munte!
Ma bucur ca Aylin e bine.
Anya, merci frumos pt urare. Ma bucur ca fetele tale sunt bine. Succes cu serbarea.
Musso... se pare ca unii oameni nu stiu ce inseamna un copil mic...n-ai ce sa le faci...
Noi am implinit ieri 1 luna - cea mica (si 1 an si 5 luni pe 11 dec - cea mare)
Am cantarit-o pe cea mica, a luat 1 kg de la scaderea fiziologica si 2 cm in lungime.
Ce a trecut timpul...!
O sa pun si povestea nasterii ei super-rapide, ca uite, timpul trece..
Cam urata vremea si asa se pare ca va fi si zilele urmatoare ...ce faceti cu copiii in zile de genul asta? Asa un pic a luat un pic de aer, ca ne-am mai dus pe la parinti pe la ceva cumparaturi, dar atat...ca afara e frig, vant, ploaie.
Iar Ana Maria a ramas numai in casa...ea e mai mica, nu am expus-o. Am iesit cu ea in zilele frumoase, cu soare, sau inzile in care chiar daca nu a fost soare, era uscat si cat de cat placut afara. Dar as vrea sa o mai scot si pe ea din casa, doar sa se mai indrepte vremea cat de cat...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008