Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

brazuca25 e scumpa rau Denisa ta. Mi-a placut de ea cum iti povesteste ea ce s-a intamplat in casa si cum canta.
In plus, cum oi fi reusit sa faci poza asta ? . Parca ar avea putin rosu in gat. Eu nu am reusit niciodata sa ma uit in gatul Dariei, dapai sa-l pozez. Habar nu am cum arata daca ar fi rosu sau nu.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

''Cand aveam 15 ani, credeam ca tatal meu era cel mai stupid om de pe pamant. La 20 de ani am fost surprins sa constat tot ce a invatat omul asta in 5 ani''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Violeta,da ce de artisti,de unii nici nu am auzit in viata mea.
Brazuca,am vazut fetitza incantata de tobe,si care nu are asa multi dintisori.Si am mai vazut ca ai scos partea din fata la patutul lui Deni.De ce nu incerci sa-l aduci lipit de patul tau,si sa o "impingi "acolo pe Deni dupa ce adoarme.Astfel va simti ca esti aproape,desi nu va fi in patul tau.S-au poate ca nu e spatiu?

Mihaela.Ia spune,e frig tare la Vatra?Tu ti-ai luat chilotei cu manecuta ca sa nu ai probleme cu 'crapatura"?Si ce mai faci tu,acum cand esti la mami?gatesti?

Simo,tu ce mai faci?Poate ca ai plecat la caldurica in Dubai?Mai vrem sa ne spui de Matei.
Si Paticut???
Dar mi-am adus aminte de Aylin.Ce mai face gargarita?nu vrei sa ne pui niste poze?

Editez sa spun ca miercuri merg la prima serbare in calitate de mamica.Abia astept sa merg...nu-mi vine sa cred ca dehja am baiat la gradinita.
Gata plec,dar mi-am adus aminte si de Karligutza.Unde esti???

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Dana poza cu pricina e facuta de sora-mea in timp ce o calarea Deni. Nici eu nu am reusit vreodata sa ma uit in gatul ei ca sa stiu cum arata daca e rosu sau ba. Nu cred ca e, ca mananca mai bine ca oricand.

Oana din pacate camera e foarte mica si nu am cum sa pun patutul lipit. Ma gandisem si eu la asta, dar nu ma lasa spatiul. Deocamdata folosim patutul pentru "somnul" jucariilor. Tzitzi sa traiasca!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Uitasem sa va multumesc pentru complimente la adresa strumfitei.

M-am tot analizat eu zilele astea si mi-am dat seama ca desi ma visam o mama foarte "calare pe situatie" nu sunt deloc asa, si ca pana acum, cam face fiica-mea din mine ce vrea ea. Asa ca ma apuc de studiat carti sa vad cum fac sa fim egale macar, ce sa mai visez sa fiu eu sefa! Pur si simplu ma topeste cand plange sau cand se uita la mine jmekereste...si ma inmoi de uit de toata sefia mea.

Azi am avut si o surpriza placuta: a dormit Deni fara mine, fara sa planga si fara scandal. A adormit frumos la 12 cu bunica, ascultand muzica si cantand. Mai exista sperante!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Iata si cateva poze noi:

http://picasaweb.google.ro/emihaitza/1314Luni#5279391575929061426

Corina, ce scumpa e Deni cu instrumentele muzicale! E super orga.

Oaana, ma bucur ca ne-ai mai scris despre voi. Succes la serbare! Aaron stie sa faca o groaza de chestii! Mihai al meu nu reuseste sa bage la locul lor decat cilindrul si cubul si mai rar steluta.De cele mai multe ori il indrum eu-adica ii arat exact Cat despre puzzle, el baga piesele in gura sau le foloseste pe post de masinute, adica le taraie pe jos si zice brrrrmm- brrrrmmm

Noapte buna, ca iar sunt somnoroasa!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mi_a si brazuka, m-ati omorat cu pozele-alea!!!! Ce pui frumosi si ce camarutze superbe au ei!
Ati observat ce par caraghios au majoritatea puilor nostri? [olala Tzepos si-n toate directiile? Iti vine sa-i mananci pe toti! Si majoritatea dintzoshi!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

A, pardon, exceptand perishorul incredibil al lui iosua!!!

Si ceva ce ma framanta: ar trebui sa ma ingrijorez din nou ca laur nu a luat deloc in greutate in ultima luna si ceva? Adica tot la 10,350 kg ne-am oprit, si asta cu laptikul de dimi baut, ca altfel am avea 10,150! Si mai avem si 83-84 cm! Ce ziceti?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

brazuca, ce orga misto are fiita.........e tare draguta. de cate ori o vad....mi se pare ....un copil mare. intr-adevar poza cu amigdalele e ....de mare senzatie.
mia, ce par ciufulit are maihaitza....super baietzel.
violeta, eu in locul tau nu mi-as face griji. nu stiu daca asta e semn de mama denaturata, dar eu nu mai stiu nici cate kg are andrei si nici cati cm........inaltimedaca e copilu sanatos si voios, nu-ti fa probleme.
oaana, merci ca-mi porti de grija chiloti cu manecutza n-am, inca, pt ca nu e fff frigsa stii ca pe ger de minus 25 grade......sunt la mare cautare.
oare jadi pe unde o fi????????
nici de andeeac si claucia nu mai stiu nik......

andrei inca nu vrea sa zica nik, inafara de "mama".......gesticuleaza, se enerveaza, te ia de mana sa te duca unde are nevoie, dar de vorbit nici urma.........parca mi-as dori sa aud ceva din guritza aia a lui..........

durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oaana, cu aylin am mai vorbit pe mail. a stat in franta pana acum! era bine si ea si broscutza gargaritza!!!!!!!!!!!!!

durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza,
nu vad poze de mi a,ca si la mychy,imi cere parola...
noi suntem bine,cate un muc razlet,dar nu exista comparatie
trebuie sa ies sa iau lapte ca nu mai am deloc,imi este putin teama ca e imbulzeala prin supermarketuri...oi vedea.

Mergi la inceput