Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty.

Cristina floarea-soarelui, am vazut poze. mai, da ce a ami crescut Denis! E un flacau in toata regula.

Brazuca, cum merge blogareala? Vad ca nu mai ai link.

Mychy se mai practica in centru Dornei pe 31 serbarea aceea cu uratori, capre, calusi. Ani buni am tot asistat. ( ca oe acolo ne faceam sarbatorile, fie in Vatra, fie in Campulung) Stiu ca era un primar tinerel care participa si el. Ne-a luat odata cu masina lui pana la gara "cealalta" ca pierdeam trenul spre capulung si ne prindea Revelionul pe drumuri. Daca il vezi, saluta-l. Zi-i ca nu l-am uitat.

Oana, succes la serbare. La noi a fost sambata, nu am inca poze. Eu nu am luat aparatul, ca am platit un om sa faca DVD si a facut el si poze.

Ce sa va mai spun de noi...Victor are putina temperatura. Si stranuta. Nu stiu la ce sa ma astept. Am bagat oscilo, sa vedem ce-o fi. In rest...nazbatios de numa'!!! Ieri a tars de pe masa sprayul de ster mobila si a ince[ut sa planga. jale mare, am fugit la baie, am zis ca si-a pulverizat in ochi. Si dai, clateste cu apa la greu. Ma rog, se linistise el, dar dupa un timp i-am vazut pe frunte ditamai vanataie. Nu si-a dat in ochi, doar i-a cazut in cap. Ce-o fi zic baiatul cand el plangea de durere de frunte, iar noi ii dadeam cu disperare cu apa in ochi. Deseori ii spunem Denis, dupa baietelul din filmul acela cu ...pericol public.

De vreo trei nopti se trezeste plangand pe la 1-2, apoi pe la 5-6. Nu vrea sa manance, sa bea apa/lapte, nimic. Plange putin (suficient cat sa ne trezim noi). Nu stiu ce sa fac. Poate stiti ce sa ma sfatuiti. Eu zic ca ii e foame, dar...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Eu pe Daria o cantaresc intotdeauna la Selgros, pe cantarul cumparatorului de la iesire. E electronic si destul de lat, astfel ca sta bine pe el in fundulet. E drept ca am oaresce eroare fiind imbracata insa o idee am. Ieri avea 11,6 imbracata cu salopeta si bocanci. Deci, zic eu, a ramas tot pe la 10'8. Cat despre masurat, am pe perete un metru din acela ca de jucarie. Are 81 cm.

Aseara am facut bradul. Am cumparat unul artificial insa confectionat din material ecologic. Zici ca- i natural. Mi- a fost frica de tepii aia sa nu - i bage in gura. Asa sunt eu mai paranoia, ca fata nu mai baga in gura necomestibile demult.
O sa mergem si noi la mos, petrecerea de la servici. I- am luat de la fisher price un CD player pt bebei in limba romana. Are niste cantecele f frumoase in romana pt fiecare animalut.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

''Cand aveam 15 ani, credeam ca tatal meu era cel mai stupid om de pe pamant. La 20 de ani am fost surprins sa constat tot ce a invatat omul asta in 5 ani''

Mergi la inceput

Am vazut poze si cu Mihai si denisa. Dar dimineata. Cresc copilasii nostri...Si e unul mai frumos ca altul. Am vazut la Denisa catelusul vorbitor. Si la noi urmeaza sa-l aduca Mosul. Si am vazut si cartile pe care le asteptam si noi.

Carla, musso nu merita sa ne enervam pentru nimeni. Teoretic stim cu toate ca asa e. E greu insa sa punem si in practica. Asta e. Eu zic sa vedem ce conteaza cu adevarat in viata noastra. Restul...
Carla la multi ani sotului. A! Sa stii ca si eu experimentez neintelegeri cu mama. Stiu cum e.

Mergi la inceput

Inca una si ma duc, vorba....cuiva, ca nu mai stiu.

Sa vedeti ce "jmechera" m-am facut. De cand l-am intarcat pe Victor l-am cam lasat pe sot sa il adoarma, sa il aline. In prima saptamana, aia cu plans mai mult am stat eu, apoi treptat-treptat am cedat usor locul, asa, cat sa nu se observe. Astfel incat acum Victor se calmeaza mai usor la el in brate noaptea, motiv pentru care eu, daca vreau, pot dormi linistita in alta camera. Sigur, nu se intampla asta, ca nu ma lasa sufletul, dar faptul ca impartim trezirile...pentru mine inseamna mult. Nu e din egoism, cred ca voi intelegeti si nu ma judecati cu ochi de soacra. Pur si simplu ma simt mai usurata asa, psihic, ca nu mai e totul pe umerii mei. Si tot treptat-treptat a inceput sa-l si hraneasca ziua, sa-l si schimbe, ba chiar sa-l si spele dupa un kk. Sa-l plimbe prin parc ca sa pot eu savura o pipa. Of, mare dragoste se infiripa intre ei. Incat ma gandesc daca nu cumva era vina mea ca il acaparam cu totul pe Victor si apoi ma mai simteam si obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Carla, La Multi Ani sotului, sa fiti alaturi unul de altul pana la adanci batraneti.

Daria, de diminetza mi- a imprastiat prin casa o punga de stafide.
Si eu am acum nervi atat pe mama cat si pe soacra- mea. Incerc sa ma calmez.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

''Cand aveam 15 ani, credeam ca tatal meu era cel mai stupid om de pe pamant. La 20 de ani am fost surprins sa constat tot ce a invatat omul asta in 5 ani''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Carla la multi ani fericiti sotului! Cat despre mama... rezista si daca nu se poate altfel, rareste momentele ca sa nu te mai enervezi. Ai grija de fratiorul lui Saby (am eu un feeling) si nu te mai supara.

ghinetz catelusul si cartile sunt bani dati cu folos. E topita dupa catel, il ia in brate si il apasa pe labute ca sa cante si apoi danseaza cu el. Foarte haioasa faza cu sprayul in ochi! Imi inchipui ce o fi fost in capul lui saracul ca il spalai la ochi degeaba!

Dana cum ai facut sa nu atace bradul ca eu de asta ma ingrozesc. Al nostru e tot artificial de cam 1,50m. Deci o sa fie tare tentant sa il traga pe ea.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Gata, am avut ceva timp si am terminat si postat si povestea celei de a doua nasteri.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Monica, Ghinetz, Dana, multumesc pentru urari. Eu nu experimentez neintelegeri cu mama, sunt conflicte vechi si rautati perpetue, cu soacra n-am nimic, daca ar fi trait, cred ca ne-am fi inteles foarte bine. Socrul meu este OK, receptiv la dorintele noastre si la modul de a ne creste copilul.
Si noi am facut bradul ieri, la inceput Saby nu l-a bagat in seama, mai pe seara a inceput sa intrebe ce sunt globurile si beteala si acum sta in fundulet sau pe fotoliu si il admira.
Azi dimineata pe la 5 am au auzit niste zgomote in sufragerie si cand am ajuns, am gasit-o pe Saby dormind pe jos, langa patut. Am pus-o la loc, dar nu stiu ce sa fac noptile urmatoare. Adica in patutul pus normal nu mai sta, a sarit de cateva ori, drept urmare am pus patutul cu rotile intr-o parte si salteaua in el, direct pe jos, ca sa poata urca si cobori copilul cand vrea. Nu-i raman mai mult de 30-40 cm sa coboare, dar nu vreau sa patrulez noaptea sa vad pe unde mai doarme fii-mea.

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

Carla la multi ani fericiti sotului! Cat despre mama... rezista si daca nu se poate altfel, rareste momentele ca sa nu te mai enervezi. Ai grija de fratiorul lui Saby (am eu un feeling) si nu te mai supara.

Multumesc si imi place feelingul tau . Acum imi amintesc ca, atunci cand avea Saby o zi, tot din cauza ei era sa pierd laptele. Dupa aceea 3 saptamani a vazut-o doar in poze.

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

carla,ce sa zic,imi pare rau pentru neintelegerile cu mama...nu pot sa-ti spun sa nu te enervezi caci stiu cum e.
deci,"bunicul"are vreo 47 de ani,nu a avut copii,mare problema caci soacra-mea dupa ce l-a nascut pe sot nu a mai putut avea copii,deci va dati seama cine e de vina...si nu soacra-mea..un bo..nu ma pretentii sa-mi iubeasca copilul,nici nu vreau..sincer,un asa om..Doamne..in fine,am pretentii sa accepte ca ma duc o data pe saptamana,iar daca nu accepta sa mearga in alta camera..cu venitul socrelor,e mare povestea..ele stau in afara orasului si nu conduce nici una,dar nu asta ar fi problema ca sunt microbuze...sunt comode si din pacate,mi-e greu sa spun,nu cred ca sunt asa innebunite dupa nepot..mama vine de la 3000de km sa-si vada nepotul..mda,asa e viata,nedreapta

Mergi la inceput