Copilasi de Iulie - August 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
Mitzu, multi la voi ... cand pove cum e cu 2 copii cu personalitate ... si io ma vaicaresc de o ploada
Kro, superbe !
Leeloo, lasa ca nu esti singura care are parte de multa liniste
Daria & GIULIA(2004 08 16)
pako spune:
buna ziua,
am un piculet de ragaz sa va salut.
vazut poze de la sarbarile prichindeilor...in seara asta avem si noi serbarea de craciun.Vai, e atata galagie in casa....cearta si tipete, exact cum a descris Mitzura mai sus.Liviu vrea pe salteau Andreei...bineinteles ca avem doua dar una e mai pretioasa decat cealalta.
Luni am fost in Bucurest la spitalul de copii...am ajuns la Dr. Dan Gheorghe/orl si i-a facut operatie Andreei de scos polipi si amigdale.Stam in casa de 4 zile....o iau razna cu 3 in casa, fiecare cere cate ceva la 5 minute
Olivia am vazut filmeletul unde a venit fratele lui mos craciun...simpatic foc Luca.Te rog sa ma scuzi, de mult iti eram datoare cu un raspuns referitor la alergia Andreei.Andreea are alergie solara...urmeaza sa-i facem cateva teste dupa sarbatori.
Roxana, te pup si eu...asteptam vesti bune..
szivarvany spune:
Pako, si cum e Andreea ??? Multa, multa sanatate va dorim. Sa vii cu pozici de la serbare
Rox, esti home ?
roxanaz spune:
sara buna dragelor
se vede ca-s acasa, nu? s-a dus boiereala de la munca
acum am venit de la ecografie, totul este ok, mandra este in continuare cu o saptamana mai mare, aproximativ 2,5kg. ecografista chiar a ras...@ce grasunica e@
Felicia, Mitzu, welcome back.
nu am apucat sa vad pozele de la serbari, mii de scuze, am sa recuperez sper luni.
maine plecam pentru 2 zile la bucuresti.... asa ca ne reauzim luni.
week end placut si pupici tuturor!!
kim222 spune:
Ieri am facut si eu tura a doua de prajituri....spre incintarea lui Luca..care nu mai poate de nerabdare sa vina Santa..it is so hard to wait!..si-si face probelem daca Sanata o sa aduca vreun camion...ca lui nu-i trebuie ..In rest reactioneaza f bine la amenintarea cu Santa..se pune pe plins..
Roxa drum bun!
Felicia bine ca ati descoperit ce este! Patrecere frumoasa la serbare!
Acum plec la un training..apoi acasa..Ne auzim luni..sa aveti un we frumos..
amironeanu spune:
salut!
tare pe fuga, imi fac reprosuri ca nu am vazut poze si ca nu am reusit nici sa incarc poze cu serbarea Stefaniei si cu noua ei casuta de dormit (are un cort tip masina pe care i l-am pus in pat si peste care am pus paturi si acolo doarme, e foarte incantata)
ioana, multumesc pentru tip-ul cu cartea de pictat cu apa, am luat-o si eu azi
reteta mea de fursecuri, ies si multe si imi place aluatul mai mult decat cel cu miere, e mai usor de lucrat cu el
150 g unt (eu folosesc doar Dorna)
400 g zahar pudra
4 galbenusuri
200 g smantana
1 kg faina (nu-mi intra chiar un kg, depinde de faina)
1 lingurita bicarbonat
si pun arome (merci Roxana pentru pont)- zahar vanilat, 1 lingurita scortisoara+2 lingurite ghimbir+1 lingurita nucsoara (ultima data nu am pus nucsoara ca nu mai aveam)
eu folosesc robotul de bucatarie - frec untul cu zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, apoi smantana, aromele si bicarbonatul si la sfarsit faina. Eu fac un aluat mai moale, pun faina pana nu se mai lipeste. Se intinde foaie de 4-5 mm si se taie cu diverse forme (noi folosim forme de la plastelina)
pentru mamicile cu doi copilasi - noi incercam ca macar 1 pe saptamana sa petrecem timp numai cu cite un copil, adica iese tati cu Matei afara (sau pleaca in vizita) si raman eu cu stefi si ne jucam, desenam, face puzzele-uri, sau raman eu cu Matei in casa si pleaca tati cu Stefi la teatru sau in vizita la copii de varsta ei, tot asa. Incercam sa ne completam, adica incercam sa nu facem treaba dupa amiaza, sa ne facem treburile gospodaresti seara dupa ce ii culcam pe ei sau dimineata inainte sa se trezeasca, in week-end doar sambata dimineata facem treaba, in rest il petrecem cu ei. Incercam cat mai mult sa ne concentram pe ei, chiar daca ramanem cu diverse obligatii in urma.
Noi plecam duminica la bunici si stam pana pe 2 ianuarie, nu cred ca mai intru pana atunci, asa ca va doresc din toata inima CRACIUN FERICIT!, plin de bucurie si cu Mos foarte darnic. Iar ANUL NOU sa ne aduca sanatate multa si copiilor nostri si noua, numai bucurii, iar celor mari un pic mai multa rabdare, intelepciune si putere sa-i crestem pe cei mici cat mai bine!
szivarvany spune:
Sarbatori fericite, Amironeanu, sa va intoarceti cu poze
Schimbul 3 ... Andreea de Pupi, unde sunteti, ce-ti face burtica ? Polux ... AncaMaria ... mai strig muuult ?
Si ... pentru ca poate maine nu apuc ...
KIM
Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de cei dragi tie !
We frumos tuturor !
kro spune:
LA MULTI ANI OLIVIA!
Sanatate si toate cele bune iti doresc Sa fii fericita alaturi de baietii tai ...
Andrea sarbatori fericite si voua si un an nou bun !
polux spune:
Prezent. va citesc, vad poze...dar nu mai am nici timp si nici putere sa raspund, desi ar trebui, ca acum sunt in vacanta de o saptamana. Dar apropae tot timpul mi-l dedic Adelutei ca si asa am vitregit-o toamna asta din cauza unui proiect la scoala.
Si a mea da poate una dupa alta, si nu am scris nici una din pacate...nu mai departe azi, ii spuneam sa plece de langa mine (calcam perdelele) ca se poate arde....parca nici nu aurea. Am ridicat vocea un pic spunandu-i "de cate ori trebuie sa-ti repet?". Fara sa spuna nimic se indeparteaza dupa care zice, "of, mami, mami, ce ma fac eu cu tine?"
Olivia LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti de la viata sa se implineasca. Apropo, pe cand intoarcerea in Romania?
Revin, ma duc sa culc copilul.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
cristalina spune:
La multi ani Olivia!
Sanatate multa si tot ce doresti sa se implineasca!
Roxana, pupam grasunica. Cred ca te-ai sa turat sa ti se tot spuna dar ...stai cuminte de sarbatorile astea ca sa mai stea si grasunica la caldurica pana dupa anul nou.
Noi suntem in vacanta dar eu si Maria suntem tot racite si tusim tare urat, nenea doctorul a presupus ca ni "s-a intors"" raceala cam a cincea oara si probabil ca are dreptate...asa ca incercam sa stam la caldurica si sa ne tratam cu sirop de tuse.
Incerc sa sortez poze de la serbare si petrecerea de Mos Craciun ca deh, cioara trebe sa se laude...
Vacanta placuta tuturor si un weekend excelent in continuare.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi