Copilasi de Iulie - August 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
pako spune:
LA MULTI ANI, OLIVIA!
Sanatate multa si multi ani fericiti alaturi de familie!
Am cumparat si noi bradut de craciun, artificial....ne-am gandit ca e mai bun asta acum cat sunt ei micuti si nu stiu prea multe :)...
Andreea isi revine incet, incet....are vocea schimbata...parca ar fi inhalat heliu, asa vorbeste...hihihi....ma obisnuiesc eu...
Monica, sanatate multa! Asteptam pozele....urmeaza sa le pun si eu...
Liliana, simpatica Adeluta...parintii astia, mare pacoste :)
duminica placuta!
g_ioana spune:
LA MULTI MULTI ANI,BUNI SI NOROCOSI,OLIVIA!!!
Andreeap treci si semneaza condicutza,sa stim ca esti bine!!
Cristalina,insanatosire grabnica si tie si Mariei..asteptam pozele!
Felicia refacere rapida Andreei...si noi tot brad artificial avem de vreo trei ani,ca-i mai rezistent la schimbarile zilnice de decor
Liliana vrem poze cu Adelutza si sa ne povestesti mai des despre ea si poantele ei!
Mitzupupam toata trupa!
Andreeam sarbatori fericite!!
Si noi,ca de obiceiplecam de acasa de sarbatori,marti plecam spre Campulung moldovenesc unde speram sa vedem zapada anul asta,ca mandra abia asteapta iar dupa craciun plecam spre Buzau unde vom petrece revelionul....cam scurta vacantza
hai sa avem o duminica placuta
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Cine vine la o cafea extra-strong ? Am avut un we de nervi(io) si incapatanari don`soara pe motiv ca nu vrea si nu vrea decat cand vrea ea sa-si sufle mucii sa nu mai tuseasca Cred ca stie tot cartieru` ca avea sa-si sufle/aspire nasu`, atata am urlat
Cristalina, sanatate multa la voi
Pako, unde`s pozele , ha ?
Polux, multi, multi pupisi la voi, ma bucur ca ati dat un semn
Ioana, Sarbatori fericite si vacanta frumoasa sa aveti
Kim ... unde esti ???
Rox, cum esti, cum e home ?
Andreea de Pupi ... esti absenta !
AncaMaria ... mai stiti ceva de fete ???
Dana-Ema-Speel ... ???
Alice ???
Noah merg sa ma pregatesc de cele 10 ore de nebunie ce urmeaza la munci
Pup trupa
Spor la treburi !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Neatza !
Cred ca daca nu raspund nici acum la semnatul condicii, o sa imi administreze Daria vro doo bite, nu numa una !
Mey, io sint pe aici, va citesc, dar nu prea am timp sa scriu, sint prinsa pina peste cap in varii treburi administrative, gospodaresti si alea-alea ... credeam ca daca copchilu va creste, voi avea si io ceva mai mult timp la dispozitie, dar aiurea ! Unde e vremea cind il puneam in pat, ii dadeam sa manince si apoi somn .. hahaah ! Asta din categoria ai grija ce itz doresti ca se mai si implineste, ca tot vroiam io sa creasca odrasla, sa ne intelegem mai bine !
Am mai citit din urma, am vazut si poze multe si frumoase, am cam lipsit la aniversarile de decembrie, asa ca urez La Multi Ani celor care au sarbatorit ! Si sanatate tuturor celor care sint cu diverse probleme de sanatate - vezi muci, tuse si raceli !
Si Andreiush se inscrie in trend, muci si figuri la greu, pur si simplu m-a disperat cu mucii, nu vrea sa sufle decit la baie, iar seara, inainte de culcare, ma aduce in pragu' nebuniei !! Vad ca s-a mai lasat si sta la pus picaturi, mai mult cu taxu, ce-i drept, dar nu mai urla ca din gura de sarpe ca inainte ! Si e din nou ragusit, cred ca o sa ii fac odata si odata un exudat, ca deja m-am abonat la homeovox !!
In rest, am inca un nepot, cumnata-mea a nascut un baietel exact de 1 decembrie hahah, un grasunel de 4 kile, a doua cezariana ... plus ca am aflat ca si alta cumnata (din partea fratelui meu mijlociu) se pregateste de al doilea copil (doar ca sint ceva probleme majore, ca e rh negativ)... asa ca la mine ploo cu nepoti !
Noi sintem bine, Florin cu trebile lui, ca e fine de an si toata lumea face serbari si petreceri, io am reusit fainalii sa definitivez tranzactia aceea cu terenul si l-am vindut ... acum ma gindesc sa plec in caraibe la mare si soare (pfff, as vrea io, dar nici pin la supermarket nu reusesc sa ajung, sa imi fac cumparaturile de craciun !).
Am avut si serbare la gradi, am poze multe, dar aici la birou nu am decit trei, le pun pe acestea ... a fost taaare frumos dar foarte lung, nu mai aveam noi, adultii, rabdare, daramite pustanii !
Cam asta din tara minunilor !
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Daria, vin eu la cafeaua aia super-strong ca uite, si eu sunt pe metereze...
De azi gradinita a intrat in vacanta asa ca Stefan e acasa - deci soacra-mea e singura cu cei doi pitici, imi e groaza de ce o sa fie pe capul ei, mai ales la prinz. Dar sper sa ajung si eu pina in 5 acasa ca sa o scap... Miine va fi rindul mamei mele, iar miercuri ,i-au promis ca vor veni amindoua, dar miercuri am sa vin si eu mai devereme acasa, dupa prinz...
In fine...
Sa nu uit, pentru ieri - Kim LA MULTI ANI si tot ce iti doresti sa se implineasca!!!!!!
Simbata am fost la prietena mea unde vine Moshul in fiecare an - iar a fost harmalaie mare, copiii s-au distrat, Stefan era calare pe Mosh, Tudor - spre surprinderea mea nu s-a speriat de Mosh, a stat cuminte la el - dovezi nu am pentru ca mie mi s-a terminat bateria la aparatul foto (), dar astept sa-mi trimita poze un tatic care avea un aparat functional...
Cam atit deocamdata...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Iaca-ta si cele trei www.dropshots.com/alice2004#date/2008-12-17/18:41:48" target="_blank">poze de la serbare.
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Mey ce lungan e Andrei si frumos foc
Eu am intrat cu o mare rugaminte: pe 24 decembrie, orele 13,00, va rog sa va rugati si voi pt o minune, pt fetita Aidei, Emma, care este in grele suferinti datorate bolii si care ar avea nevoie de o minune care sa o salveze
Daria & GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Daria, !!
Alice si Andrei
papadie spune:
La multi ani, Vivia
Si sa aveti un start minunat in Romania
Noi am trecut de serbarea de la gradi...in stil propriu. COpiii dansau cu niste luminarele si Catrina atenta cum o stiti a scapat-o din canuta. Si pretenu ei Catrina,Catrina lumanarea:-) Moammmmmm atata a durat serbarea pana a vazut Catri ca numai ea are lumanarea stinsa:D Ca s-a oprit in mijlocul dansului si i-a impiedicat si pe ceilalti sa se miste. A luat fata de plansoarea lumii.Si ceilalti au inceput: Hallo mama!!! Tata fa-mi pozaaaaaaaa etc.
Catrina tot cu fatza aia. Asa ca s-au asezat toti jos in cerc si au asteptat cadourile. Care cadouri erau facute de ei pentru parinti...dintr-un con de brad un ingeras. FFF frumos! o sa va pun poza mai tarziu. apoi s-au imbulzit la prajiturele facute de ei(fo 12 soiuri!!!). va imaginati ca are gradi pin pe 24? cu putin efort puteau sa faca si revelionu acolo
DARIA- ne rugam pt. mititica! Multa putere Aidei!!!
g_ioana spune:
Neatza,neatza,hai ca ma inscriu si io la cafea numa'ca sa fiu in trend
Daria eu de cate ori ii tai unghiile,ii curat urechile si nasul dupa baie imi aduc aminte ce cuminte statea cand era mica,nika nu zicea...acum pentru fiecare chestie imi consum muuulta energie si imaginatie
Alicemoamaa ce a crescut Gizmoam vazut ca are si o admiratoare in grupa...meii de obicei baietii seamana cu mama,da al tau este o exceptie de la regula,este leit tacsu...auzi poate pleci in caraibe fara sa ne dai un semn..gasesc io ce sa vand pentru o vacantza intre gagici,la mare, la soare
Papadie,super Catrina,ca de obicei..asteptam pozele..meii da cozonaci si sarmale nu-i pune sa faca pe 24 daca tot sunt la gradi?
Io-s happy pe motiv ca am terminat de facut cumparaturile de craciun,cadouri si alte alea....asa ca am scapat de comentariile si imbulzeala "italienilor" de prin supermarcheturi
Din categoria"surdul nu aude, dar le potriveste"..aseara ma uitam cu tati,la cireasa de pe tort,o emisiune de pe prima la care participau Vizante,Ernest,Doroftei..in fine, fiecare trebuie sa demostreze ca este o gazda buna,mandra se juca sub brad,desigur...la sfarsit,cand unuia i se da diploma de cea mai buna gazda,intreaba si mandra "Cine a castigat,Vigantol?"....parinti denaturati,am ras de copil vreo 5 minute
hai sa avem o zi buna