Copilasi de Iulie - August 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
leeloo2004 spune:
Daria, am sa alatur si eu un gind bun si o rugaciune pentru micutza si incercata Emma, dar si pentru mama ei, miercuri la ora 13...Doamne ajuta!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
ziua buna
Oliv la multi ani fericiti si plini de bucurie, plini de noroc!! (mii de scuzew de intarziere )
v-am zis eu ce usor e la munca, da?
de azi dimineata de abia acum m-am asezat jos, am fost la cumparaturi, apoi gatit, masina face a doua tura de cozonaci, prima e la cuptor.... distractie mare nu gluma
Cristal incerc sa stau cat de cuminte pot. bine ca ma simt ok. sper sa va treaca odata tusea si raceala!
Daria hihihi si pana la urma si-a suflat nasul? sau i-ai scos cu pompa
Andreea m sarbatori fericite si voua!
Gabi succes soacrei tale cu amandoi acasa.
sper sa apuc sa intru si maine
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana Daria eu de cate ori ii tai unghiile,ii curat urechile si nasul dupa baie imi aduc aminte ce cuminte statea cand era mica,nika nu zicea...acum pentru fiecare chestie imi consum muuulta energie si imaginatie |
Mamaaa, cita dreptate ai ! Cit despre caraibe, stai linistita, cuscroo, ca nu plec nicairea, io nici pin la supermarchet nu reusesc sa ajung, daramite in caraibe !! Az am mobilizat-o pe mama, sa vina sa stea cu gizmoul, sa ne repezim pin la cumparaturi !
Papa, !! Mult respect pentru tine, o doamna deosebita in toate sensurile ! Mesajul tau scris acum citeva zile mi-a adus lacrimi in ochi, ca asa-s io, sensibiloasa !! Te pup cu mare drag pe tine si pe fetele cucuiete !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Gorodica e dementiala
(si eu urmaresc emisiunea)
Papadie, baga pozili
Rox,
Mey, Giulia sta la infrumusetat, tuns, curatat ... si cu nasu` se rezolva singura cu batiste, aspirator, dar acum o facea sa ma contrazica pur si simplu.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
leeloo2004 spune:
Ca tot nu aveam ce face la servici, am intrat pe albumul comun si am mai actualizat din poze…am facut si un album nou pentru cei 4 ani impliniti de piticii nostri, unde va invit sa completati pozele, dar si unul pentru Craciunul 2008 (am pus aici o poza a lui Stefan de la gradi, dar planuiesc sa o inlocuiesc cu una facuta linga brad, dar asta dupa ce facem bradul…)
Roxana – stai cuminte! Miroase pina la mine de la cozonacii tai…
Va pupe pe toate si plec ca mai am ceva cumparaturi de facut…dar revin si mine!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Leeloo,multi pupici pentru ca ai actualizat albumul!
Roxi spor la treburi
Alice te-ai scos ca sta mama ta cu Gizmo,noi nu am avut cu cine sa o lasam asa ca eram ca agentii fbi prin carrefour..unul se ducea cu cupilu la alt raion,altu cumpara si ascundea sub hainele din carucior cadoul..noroc ca au venit niste coindatori, ca am plecat io cu mandra la spectacol si tati a platit linistit si le-a pus in masina...
Daria mie chiar imi place emisiunea,este si distractiva si mai inveti cate ceva...asta cu gica contra este caracteristica varstei..asa ca trebuie sa inventez ceva, mai degraba dacat sa o rog...
roberta04 spune:
OLIVIA, LA MULTI ANI FERICITI LANGA CEI DRAGI!
DARIA, poate in Ajunul Craciunului se va intampla o minune!
ROXI, si acum la cozonaci? Micuta nu se agita?
IOANA, cata dreptate ai cu baia!! Eu fac febra musculara de fiecare data cand il scot din cada...
Stii cum e vremea in zona Campulung? Noi plecam miercuri spre Poiana Negri - Dorna Candrenilor si am auzit ca ninge, Matei e deja in culmea fericirii!
Eu sunt in ultima zi de munca, de maine concediu pana pe 5 ianuarie, vineri am avut petrecerea de Craciun si a fost foarte, foarte frumos.
V-am pupat, o zi minunata!
Dorsilia spune:
hello!
pentru sarbatorita de ieri, io inchei plutonul, cu zicatoarea scuzacioasa :) "mai bine mai tarziu decat niciodata"...so, La multi ani Olivia!
Daria- am receptionat, miercuri la 13. Bravo mandrei tale ca e autonoma
Felicitari Roxana pentru mica bubulina din burtica!
Alice, bine ai revenit si bine ca steti bine
Noi suntem aici, acasa, o sa-l petrecem in familie Craciunul, cadourile-s luate pt toti, copiii au fost evident favorizati, Danut a primit un elicopter mare cu diverse functiuni, un plus mult dorit si un darts magnetic iar Dea are un calut mare care se balanseaza, behaie si tropaie, un plus mult dorit si un mos craciun calare pe un ren care se plimba prin casa si canta cunoscuta melodie cu clopotelul. Evident ca se vor parui reciproc de mama focului, pt una si aceeasi jucarie pe care apuca unul sa puna mana, asta e deja stiut.
Evident ca de la noi se aud mereu tipete revoltate si interventia mea de bagare in time-out pe micii combatanti rebeli. Rareori se inteleg de minute dar atunci e o delectare sa-i privesc cum isi explica unul altuia, cum se mangaie si cat isi dau unl altuia jucariile tacticosi. M-am obisnuit si mi se pare normal asa cum e...e diferenta de varsta intre ei sufifient de mica pt ca sa existe inca acea competitie acerba pe aceleasi lucruri, pt atentia noastra, pentru urcatul in brate si pt tot de fapt. Amandoi vor aceleasi lucruri deodata. Le cumpar in dublu exemplar cam tot ce le cumpar si totusi unul e mai perfect decat celalalt, miroase mai bine sau e mai puternic colorat, lumneaza mai puternic, suna mai bine, e mai elastic etc. Dar ma reper...e absolut normal, amandoi dpdv emotional sunt imaturi, asa ca nu ma astept la mare intelegere din partea lor, numai sa nu se accidenteze si scoata ochii, ii impac cum pot mai bine, se lasa adesea cu plansete stereo, impacari idem...
va urez tuturor, si in special in avans pt cei ce nu mai intra de Craciun ca poate pleaca la rude, in Caraibe, in tarile calde, sau la munte
Craciun linistit sa aveti cu totii! sanatate si multumire sufleteasca! Doamne Ajuta!
szivarvany spune:
Lia, esti datoare cu poze
Roberta, vacanta placuta si tie
Leeloo, vom pune si noi pozici in album tot asa, cu bradul mai tarziu.
Ziua de azi a trecut tare rapid, au sunt telefoanele intr-o veselie la munci, am si chiulit in pauza in oras si imediat e 6 si fug acasa la fitzoasa mea
trupa, o seara frumoasa tuturor !
Schimbul treeei, semnati condica
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
philip spune:
fetelor, sunt aici, totul e ok, numai ca la noi e ca la neoameni, adica-s ingropata pana-n gat de treaba si nu cred ca se termina prea repede. pup imens.
philip&16+&andreea