Copilasi de Iulie - August 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ok nush daca mai ist;)) da`n mod sigur is prinsa cu trebile de la birou da` vb vasileascai si cind am sa am exclusivitate;)) multu` ca te gindesti al noi

Citat:
citat din mesajul lui BLUE ANGEL

Mai Carmencita ..da' ce-i cu tine ? esti tare "scurta " in mesaje ... nu ne mai povestesti si noua de copiii tai ... ca mie tare mult imi plac mesajele tale ..esti ok ?

Simona cu Luca (21.08.2004) si Codrin (12.06.2008)
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu

philip, , am vazut pozele, n-am apucat sa scriu si ale tale si de la restu` fetelor doar cu filmuletele oliviei am ramas restanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

merci, Ioana

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare mamici …
Ei , am ratat ultima zi de munca a Roxanei …
Roxana , dar o sa intri in continuare sa ne dai Buna Dimineata ..nu ?
Sa stai cumintica , sa te odihnesti …sa creasca puiuta ..pupici pe la burici …

Apropo de colectii ..eu am incefrcat la fel sa colectionez publicatia aceea despre istorie …si la fel ..o gaseam cu greu ..dar m-am hotarat sa o command la editura ziarului

Gabi ce dragut a fost Stefan la serbare ,…super ideea cu costumatiile … iar Tudor chiar zici ca este o fetita … asa e de frumos …imi place mult premergatorul …how much ???

Inca nu am facut nimic cu avocado ..ca este crud

Cristal , ce fete frumoase ai … (ofteaza mama de 2 baieti ), iar Craciunica –gorodica este o scumpete …
Ioana , ce interesante cartile …

Asa mai Carmen ..ca am intrat la banuieli urate si am intrebat-o pe Irina ce-I cu tine …

Dar azi e liber schimbul 3 … recesiunea la zi ?

Kro , cum a fost la serbare ?
Dana , bafta la serbare si asteptam pozici …

Azi i-am spus lui Luca sa fie cuminte ca nu mai vine Mosu’ ..si mi-a zis iar (ca anul trecut ) ..offf , da’ cati Mosi mai vin ???? ..asa , pe un ton plictisit …
Deci am epuizat si subiectul asta …sa-l conving sa fie si el mai cumintel …next ..

hai ca ma duc la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu ma dati disparuta..ca nu-s:)..am fost la zoo cu gradinita lui Luca..si am veniti si eu la job acum la ora 2 ..si mi-am baut cafeluta cu voi..

Roxa nu am mai facut nimic ..poate azi..spre nedumerirea lui tati care nu pricepe...de ce nu cumparam?Super grasunica...ai grija si ..relax!
Simo ..pai si nu are dreptate Luca??? Sa stii ca si eu m-am gindit ca-s peste tot..si am spus ca toti sint ajutoarele lui Santa si pe cel adevarat si care este unic (si cel ce detine lista de ..nauthy boys)nu-l poate vedea nimeni...
Carmen si eu am sesizat dar m-am gindit ca te superi daca intreb..
Ioana abia astept filmuletul!
Gabi serbarea a fost super! Aceeasi chestie am vrut sa te intreb si eu dar a intrebat Cori...Baietii sint niste dulci..Fac poza la casuta...daca iese ceva

...poze vad acasa ...

si de ale lui Luca:

-Mom I wish you had a mom...
-Da, Luca ..si eu..
-I have a good ideea...maybe Zoii can be your mom(adica socrela)..but I think she doesn't want( hi,hi ..o stii el ceva?)

Sau.. bolborosea ceva si eu zic..Luca nu te inteleg ce spui, repeta te rog...
si el....ok (dar f resemnat) ..when I will grow up ..I will know how to speak!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!

Mmai am doar doua zile de munca, yupiii!!! Si ce munca...de dimineata facem poze si pregatim cadouri!

Olivia, sunt super dialogurile tale cu Luca.... Chiar ca merita sa dai copy paste si sa i le dai cadou cand va fi mare.

SIMONA, si Matei imi da replici de genul :"Daca nu iti strangi jucariile, nu vine Moshul?" "Si ce, l-am chemat eu?? Sa nu mai vina!!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Mor de somn, ca in fiecare dimineata

Mey, Giulia e si ea imuna la amenintarile cu "nu vine MoshCraciun" ... raspunde ceva de genul bine,bine,bla-bla-bla ... i se rupe, cred ca stie ca vine oricum si primeste multe cadouri

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!

V-am spus ce invidioasa sunt eu pe dialogurile voastre cu copiii?? Dar poate o sa am parte si eu de asa ceva la Tudor...

Blue - premergatorul l-am primit cadou de la colegii de servici - din cite stiu l-au comandat pe un site cu produse pentru bebei, e de la Cam. Deocamdata nu i-am montat si rotile, are un sistem de montaj fix (cu antiderapante) si un montaj mobil, cu roti.

Simbata vine si la noi Moshul - ca in fiecare an mergem la prietenii nostri unde se aduna toti copiii si vine un Mosh care e super-simpatic! Mai nasol este ca trebuie sa duc si ceva de mincare si trebuie sa incropesc ceva ce pot pregati simbata de pe la prinz ca dimineata trebuie sa mergem si la cumparaturi (dar poate il trimit doar pe sot si mai cistig si eu ceva timp...).

Am si o veste buna inainte de Craciun (ca in rest cred ca e cel mai nasol Craciun dpdv material...) - ieri i-a dat primul dintzishor lui Tudor!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Simo merci de intrebare ... La serbare a fost frumos, cam multa brambureala cand a venit Mosul, dar in rest a fost bine.
Am pus poze in album:
http://good-times.webshots.com/album/569276840afvYum

Gabi, felicitari pentru dintisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am vazut fete frumoase de Kro - mi-a palcut mult costumatia de Fecioara Maria, ii statea foarte bine! Mi se pare ca surorile seamana tare bine intre ele, iar de frumoase sunt tare frumoase!! Cred ca la toate serbarile venirea Moshului creeaza balmaseala...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetelor!

Auch!!!, ce ma doare bata aia de pe spate! da ce sa fac...timp pana acum deloc, n-apuc nici sa deschid laptop-ul ca sa lucrez pe cat as vrea, asa ca forumul a devenit o amintire....

Suntem relativ ok, intr-o boala continua, dar noroc ca nu sunt chestii majore. Tudor are iarasi o viroza respiratorie, Mara saptamana asta ne-a distrat cu scaune moi, vome, regim, etc. Acu parca e mai bine.

Cu nervii avem si noi o mare problema, totul ni se trage de la interactiunea dintre ei, mara vrea incontinuu numai ce are Tudor (desi intotdeauna cumpar doua chestii la fel, dar a lui e mai buna, mai frumoasa, etc), ii strica constructiile din cuburi, vrea sa coloreze exact pe pagina pe care coloreaza si el, sa stea pe scaunul pe care sta el si bineinteles ca de aici ies conflicte majore. In general am observat ca Tudor se cam abtine sa o loveasca, pentru ca i-am interzis noi mereu, dar are niste izbucniri nervoase de ne sperie cateodata. Il si inteleg ca e tare frustrat saracu, nu poate face nimic fara asistenta din partea ei. Aseara, la suparare i-a trantit-o scurt "mai bine nu te nasteai!". Noroc ca Mare nu pricepe. Cam asa ne distram. In general iesim din we-uri cu nervii prastie si de abia asteptam sa inceapa saptamana sa mergem la serviciu si el la gradi. da acum vine vacanta...sa vedeti ce-o sa ne mai relaxam

Si alt regret de al meu este ca nu reusesc sa-i desprind de calculator si tv atat cat as vrea. Daca s-ar putea ei ar vedea desene si filme nonstop, asa ca e o lupta continua cu ei. E greu si pentru ca nu-i mai atrage nimic dintre jocurile si jucariile pe care le au.

Au si momente in care se inteleg, atunci sunt nemaipomeniti, el ii explica ei diferite lucruri, sau ii arata ceva si ea coopereaza foarte frumos. pacat ca sunt asa scurte si rare momentele astea.

In rest as vrea si eu niste retete de fursecuri, o sa intru "la bucatarie" sa vad ce gasesc pe acolo, poate imi dati niste linkuri daca aveti timp. da unele testate. Anul asta vin prietenii la noi in 23 si vine Mosul la copii, asa ca vreau sa pregatesc diverse, sa vad daca ma descurc cu timpul.

Roxi, inteleg ca azi a fost ultima zi de serviciu, ce repede a trecut timpul, o sa vezi ca n-o sa te plictisesti acasa , n-o sa te lase piticii. Si oricum vor trece repede lunile astea.

Daria, am descarcat si eu cateva desene mandala, sa vedem daca au succes.

Am vazut multe poze, cu baietii Simonei, cu ai Gabrielei, cu fetele lui kro, pozele andreei (philip). Sunteti toti niste frumosi.

Imi tot propun sa mai urc si eu niste poze cu ai mei, da uite ca n-am reusit. Sper ca in vacanta asta...

va pup si sper sa intru mai des in astea doua saptamani.

Mergi la inceput