Copilasi de Iulie - August 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata!

Sunt in mare graba ca azi avem serbare la gradi, dar nu am rezistat sa nu ma uit la pozele Gabrielei ... Mi-a placut de Stefan, ii statea f. bine cu costum ... Iar cele de acasa mi-au placut si mai mult ... se pare ca se inteleg f. bine fratiorii ... Si ce a mai crescut Tudor

Si ca sa fiu la subiect ... de prajituri pentru Craciun nu ne-am apucat, doar am procurat ingredientele, sper sa avem timp saptamana viitoare (asta daca nu va trebui sa vin la job) ... iar cartile de la ziarul adevarul le iau si eu, doar ca le-am ratat pe primele trei ...

Pupici tuturor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si din Oradea ploioasa
Leelook, super frumosi feciorii
Roberta,
Roxanaaa, felicitari pt bebelina cuminte din burtica
Kro, sa vii cu pozeee

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Gabi am vazut si eu pozele, sunt tare frumosi baietii, eram cat p-aci sa intreb cine e fetita draguta cu bluzita roz, noroc ca m-am prins ca era de fapt Tudorel Si costumele po****re mi-au placut taaaare mult, sunt ale voastre sau ale gradinitei?
Ne-au sunat de la spital, luni ii pun Evei un aparat la manuta ca ii monitorizeaza tensiunea timp de 24 de ore, marti dimineata il scoatem. deci nu mai plecam sambata la stockholm, o sa fie rascoala aici cand le-oi povesti fetelor... speram insa sa fie bine Eva si sa putem pleca miercurisi sa prelungim pana dupa anul nou plimbarea, ca tot nu aveam nimic foarte deosebit de Revelion, planuiam sa mergem la niste prieteni sa facem baie si sa bem sampanie in scaldatoarea lor din curte
Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

hehehe.... jur ca n-am scris nimic porcos costumele folclorice ca sa zic asa mai elevat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corianai

hehehe.... jur ca n-am scris nimic porcos costumele folclorice ca sa zic asa mai elevat

Eu citisem numai prima ta postare si ma intrebam de ce scrisesei cu stelute....

Oricum costumele au fost o combinatie - vestutza, iia si tashcutza au fost de la gradinita, iar clopul si briul din "colectia personala"()...oricum toti copiii aratau absolut superb in costume nationale! Iar "fetita" e intr-adevar Tudorel - avea body-ul cumparat de taica-su si pantalonii de la pijamaua de Craciun cu reni...deci roz cu rosu + pletele cirliontate, asa ca nu e de mirare ca te-am indus in eroare...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua mamici,

Noi am fost in serbari si azi am facut si felicitarile de Craciun ca sa am timp sa le trimit...Anul asta nu-s asa muncite, asta e, lipsa de timp isi spune cuvantul.
http://good-times.webshots.com/album/569272585xsTXMh
Sunt in urma cu cititul dar recuperez acasa. O zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Sa vaz ce-mi aduc aminte
Vivia l-am admirat pe Uka in filmuletze...daca am timp ii fac un filmuletz si "surioarei" lui cum isi petrece timpul langa brad,cu toata colectia cantatoare
Simona super simpatic soricelulsi tu arati tare bine!...nici noi n-am prestat pana acum avocado,asa ca iau notite de la voi...io si mandra mea suntem mari mancatoare de fructe si salate de legume
Leeloo tare bine ii sta lui Stefan in costum,mi-a placut mult ca era tare vesel...iar Tudorica este o scumpete...felicitari pentru fursecuri,sunt sigura ca-s delicioase!
Corina tinem pumnii sa gasiti cat mai repede cauza tensiunii Evei si sa nu fie nimic grav...si sa aveti o vacanta aa cum o doriti!!
Roxi pupam bebelina grasulina...cand zici ca nasti,de sf Ion?
Aseara am avut si noi prima serbare, foarte frumoasa, emotionanta, distractiva...si lunga frate,a tinut vreo ora jumatate,copii au fost in forma maxima,fara nici o emotie,doar nerabdatori sa vada ce le-a adus moshul..pun si eu poze si filmulete
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/serbare%20de%20craciun%20decembrie%202008/?start=all
Tot on topic,io nu m-am apucat de fursecariepoate de luni..in schimb am descoperit unii la carrefour deliciosi...da' m-am apucat de curatenie generala
Am studiat desenele..tip mandala..cam incurcate frate...noi am descoperit niste carti din colectia disney..in care pictezi doar cu apa si ies niste desene super...sta mandra cu orele si picteaza din curiozitate sa vada ce culori ies...
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
noi am descoperit niste carti din colectia disney..in care pictezi doar cu apa si ies niste desene super...sta mandra cu orele si picteaza din curiozitate sa vada ce culori ies...

ce carti, ce carti?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
noi am descoperit niste carti din colectia disney..in care pictezi doar cu apa si ies niste desene super...sta mandra cu orele si picteaza din curiozitate sa vada ce culori ies...

ce carti, ce carti?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

..decat sa googalesc,am pozat-o..de fap este colectia egmont,si se numeste cartea prieteniei,picteaza cu apa...din carrefour,uite-o aici
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/carte/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua.
Citesc si nu mai am timp sa scriu...

Lia, La Multi Ani Deei!
Cori, muulta sanatate surioarei! Dea Domnul sa fie totul OK!
Roxa, muulta liniste si odihna! (io n-avui parte...) Felicitari pentru d-soara!

Vazut o tona de poze si filmulete, nu va mai enumar sa nu va scap! Copii frumosi, serbari splendide, croaziere pe masura!

Despre subiectul copil atomic nu vreau sa mai vb. Ati spus tot ce era de spus! Problema cea mare cu Vic e dormitul la pranz, unde avem scandalurile cele mai mari. Am incercat sa renuntam si sa-l culcam mai devreme dar nu merge si devine extrem de obosit si intra in circuitul nervilor intinsi la maxim. Asa ca ne "batem" pentru 1 ora de somn in fiecare dupaamiaza... Incepe circul pe la 14.30 si se termina pe la 16 cand adoarme obosit si terminat... si noi pe langa. Ieri l-a bagat si pe Paul in circuitul nervilor, a plans si ala de n-a mai putut. Asa ca...

Fursecuri vom face de luni incolo. Mergem la socri, ii rezolv soacra-mii bucataria

Au inceput serbarile de Craciun. Poze, ioc, ca aparatul e dus, n-am fost cuminte sa primesc altul . Sa vaz ce culeg de la cumnata-mea, ca la ea au fost primele aventuri. La mine la servici s-a dus glont in locul de joaca si nici nu l-a vazut pe mosh. Concluzia: cadoul e de la tati
Maine e serbarea la gradinitza... nush ce-o sa se faca cand n-or mai fi atatea serbari...
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput