Copilasi de Iulie - August 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
corianai spune:
Olivia, ei spun ca tensiunea asta a fost determinata cel mai probabil de o disfunctie a sistemului urinar si tare ma tem io ca daca a trecut si mai masoara ei de 2-3 ori si e ok, nu isi mai bat capul sa afle ce a fost.
Eu as vrea sa am acasa un tensiometru care sa-l pot folosi pt Eva, dar din cate am vazut nu se gasesc mansete pt copii decat pt tensiometrele profesionale care costa al naibii de mult...
ce e ala Doppler???
kim222 spune:
Disfunctii urinare gen..glomerulonefrite..etc Ce alte teste au facut ei? Au facut un eco...sau de ce nu CT?
Doppler este un test folosit la evaluarea fluxului sangvin (se face cu ecograful).
corianai spune:
I-au facut eco (s-au uitat si la vasele de sange de la rinichi si au masurat oarece pe acolo) EKG, o tona de probe de sange (nu stiu exact care, insa mi-au zis ca au facut inclusiv hepatice) plus analizele de urina de vreo 5-6 ori (de 3 ori urocultura)
O sa vad vineri ce ii mai fac... am inteles ca ar mai fi fost de investigat vezica si caile urinare, nu stiu cum au de gand sa o faca.
kim222 spune:
Cori tin pumnii..la investigatii (gen urogarafie, eco, ct) de cai urinare ma refer, ca urocultura nu arata decit posibile infectii...
szivarvany spune:
Corina,
Kim, invarte cutitu` in rana ... am deschis de nervi la generale sub despre cartile alea Maine aflu daca le pot comanda retro si cand imi vor sosi , noroc cu fetele DC
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
ultima zi de munca azi
ieri am fost la control, mandra cam dormita, are 2400g.... si totul bine. maine ma duc la ultima ecografie amanuntita.
Cori sper din suflet sa descopere care e problema Evei si sa nu mai bajbaie medicii
Robi pune macar pozele alea trei
Oliv v-ati apucat de mesterit prajiturelele?
Simona, mie imi place ff mult avocado gol (eu si Robi ). si da, trebuie sa fie ferm, dar moale la atingere
o zi buna sa avem!!
roberta04 spune:
'Neatza!
Sa ma laud ca eu am pana acum toate cartile aparute in colectia Adevarul? Si poate nu stiati ca in Iasi au luat bataie cativa distribuitori de presa din cauza acestor carti. Asta inseamna ca oamenii inca sunt dornici de lectura? Asta e bine, zic eu!
ANDREEA, multumesc de intrebare dar nu a fost bebelus sau daca a fost, a plecat... Am explicat dr. mele simptomele si a zis ca nu exclude varianta unui avort spontan.
Eu sunt tare trista, prietena mea a avut parte de o sarcina oprita din evolutie si ieri au chiuretat-o, trebuia sa botezam noi copilul
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Inainte sa ma duc sa citesc din urma ca sa vad ce faceti, va pun link-ul de la pozele de ieri de la serbarea lui Stefan de la gradi si inca citeva poze facute prin casa:
http://good-times.webshots.com/photo/2426750190050279906LldpZO?vhost=good-times
Revin...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Pai sa vedem ce am conspectat...
LA MULTI ANI domnisoara mica de Lia!!!!
Philip, bine ati revenit din vacanta!
Kim - dupa ce termini cu chitul ala sa pui si poza cu casuta de turta dulce!
Roxana - hai ca mai e putin, iar dupa ce vine pe lume domnisoara, timpul va trece atit de repede ca nici nu stii cind s-a facut septembrie...
Blueangel - cum a iesit reteta cu avocado? Eu nu prea am cumparat, dar cind am cumparat l-am folosit in salate.
Papadik - bine ca fetele sunt mai bine! Sotu' cum e?
Roberta - multi pentru prietena ta...in ultima vreme tot aud vesti din astea triste...
Corina - deci inca nu e nimic clar...dar nu ma pot impiedica sa ma gindesc ce ai fi facut daca erai in Romanica...
Sa va spun ca am terminat deja cu bicuitii de Craciun - am facut 4 feluri diferite - aseara am facut ultimii biscuiti, i-am "asamblat" cu dulceata, mai am doar sa-i grazurez cu ciocolata si am terminat - ramine sa vedem daca primesc de Craciun laude sau rosii....
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.