Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 21
Mirtha spune:
Eli iubita uite aici melodia :
.Banuiesc ca a vb. Ion cu tine. Inca nu au primit banii.
Cherie te pup iubita si mult curaj ! Si eu ma gandesc la tine cu ceva special...doar esti tot o Alina, nascuta tot intr-o zi de 13.04 si mie chestia asta nu imi iesie din cap!

Va citesc dar momentan nu pot sa intervin ca alta data pt. ca Pitica
suge cam din ora in ora cu exceptia noptii cind are un interval de cca.2-2,30 de somn . Soata este exclus sa ma poata ajuta pt. ca intre timp a avut treaba sa raceasca
.Ma bucur pt. toata gravidutele care au nascut si sunt foarte mandra ca majoritatea optati sau ati optat pt. nastre vaginala !

Privesc insa fotografiile cu bebei si mi se par....toti atit de frumosi si speciali !

Dia sanatate multa iubita. Sper din suflet sa nu fie nevoie sa ajungi la operatie. Sonia ce mai zice ?
Dandusa am retinut: a fost o scapare deci o iert de data asta !Dar daca te mai streseaza cu laptele praf sunt aici !

Alra in ceea ce ma priveste am avut niste dureri infioaratoare la mameloane , dureri care au trecut abia la o luna dupa nastre si singurul lucru care a ajutat in mod real la diminuarea treptatat a fost ...tot suptul Evei !
Otilia ma bucur ca va acomodati atit de repede!

Anes daca iti spun ca intial zvonistica ce imi ajunsese pe la urechi era in sesnul suspendarii actului normativ care majora indemnizatia ...poate nu ma crezi.Dat fiind ca anul acesta este totusi an electoral s-a ajuns la solutia de compromis a prelungii aplicarii prin tertipuri ce tin de birocratie. Nu m-ar mira totusi sa aud in final ca vor suspenda actulnormativ. Criza asta financiara poate justifica orice masura restrictiva...
.Sper ca totusi sa avem ceva mai mult noroc si sa nu ne trezim in are.Ma retrag ca plinge Pitica.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo A nascut Alexutza_26, natural, fara epidurala.. Fetita are 3,600 kg. ![]() Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008 |
FELICITARI SA-TI TRAIASCA BEBELINA!
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
ginye55 spune:
LA MULTE LUNITE INAINTE BB DE ELI
SI BB DE BERTHA
! 

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
ginye55 spune:
Multumim pt urari! 

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Z_IULIA spune:
Felicitari ALEXUTA! Sa-ti traiasca bebelina si multa sanatate!
Fetelor pentru ca maine ma duc la spital sa vada cum ma prezin si s-arputea sa ma interneze pentru inducere bebelina mea e ff agitata! Asta ca sa nu imi fac griji ca nu e tocmai natural! Asa ca maine cred ca va fi ziua cea mare!
Va pup dulce!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
monicus spune:
Z_IULIA...hai ca o sa fie bine... bafta maine la de... asteptam vesti.....poate bebelina mai vre sa stea... cine stie... suntem alaturi de tine...
| citat din mesajul lui Z_IULIA Felicitari ALEXUTA! Sa-ti traiasca bebelina si multa sanatate! Fetelor pentru ca maine ma duc la spital sa vada cum ma prezin si s-arputea sa ma interneze pentru inducere bebelina mea e ff agitata! Asta ca sa nu imi fac griji ca nu e tocmai natural! Asa ca maine cred ca va fi ziua cea mare! Va pup dulce! Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008 |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
38+ 
AMR 2 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
mar_ysa_28 spune:
Ank doamne ce printesa ai...

Sisimop te rog eu din suflet nu renunta la san...este cel mai bun laptic pe care il poate primi bebelusul, nu mai baga in seama dr astia incompetenti..pe bune nu imi vine sa cred ce dr...
cherieactiv foarte putin pt baita...ea se recomanda la 24-25 grade....21-22 temperatura in restul zilei e ok
Z_iulia scoatem de pe acum 

pt tine!!!
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
BraveGirl spune:
Felicitari noilor mamici
Eu am fost la stomatolog
...am o mare varza in gura. Ma dor o groaza de dinti. Nu mai vreau 

. Mi-a facut putin anestezic ci a zis ca teoretic pot alapta...dar pt ca am luat si un nurofen, prefer sa ma mulg si sa arunc laptele. Ii dau 2 mese ci bibe. Am ajuns la 8 acasa si i0a dat sotul si apoi mama primul bibe, cu 110ml. l-a papat in 9 minute
...parea fff satisfacut. Dar m-am inselat. La 9 fara 10 s-a pus pe urlat si i-am mai dat 40 ml. Deci vin si eu cu o intrebare: cat ar trebui sa-i dau? I-am dat prima data prea putin?
Ramo, eu mananc de toate. Dar chiar de toate. Si bebelusii alaptati artificial fac colici, deci pica teoria cu mancatul si colicii. Acum nu exagerezi si tu. Adica manaci un kg de rosii...dar o rosie nu face nici un rau. Iar gatite ai voie toate legumele, in cantitate mai mica varza, mazarea, fasolea. Trebuie sa vezi daca poti sa faci o corelatie intre comsumul de anumite alimente si colicii copilului, si doar acele alimente le elimini. In general , eu merg pe ideea ca ce imi face mie rau, ii face si ei. (eu am mancat si ceapa si ardei iute
, mama denaturata ce sunt). Si eu bag si dulciuri la greu. Mannc mult mai multe decat mancam cand eram gravi. Imi cere organsmul...zici ca sunt droghi. Ma gandesc numai la masa mea de la ora 12, dupa ce termin de alaptat, care consta doar in bombe calorice
..bag turta dulce, biscuiti d ela Ikea, Kinder Delice, bomboane diverse, fistic/seminte, sticksuri, si alte chestii de rontait ce gasesc prin casa. TOATE astea le pun pe o farfurie, imi iau si un iaurt si sunt cea mai fericita persoana.Aseara luasem ultima bucata de turta dulce, asa ca azi am fost sa-mi refac provizia, desi nu pot manca din cauza dintilor. Dar stiu eu ca am in sertar, si sttau calma ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
mav spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Hello! Bine v-am gasit. Multam pentru toata galeria si gandurile, mesajele frumoase primite, tare bine mi-au prins! Felicitari Flori, Ank, Alexuta, Darling, Madutz, sa fie sanatosi copilasi, cuminti si norocosi! Am ajuns si noi cu bine acasa, aveam putine emotii cu condusul dupa nastere dar a fost ok pe autostrada De dimineata a venit si lapticul, am ceva febra dar nu nasol de tot, Elisa munceste din greu sa faca fata volumului crescut de lapte. Aproape ca nu a pierdut in greutate de la nastere. Usor nu a fost dar dupa nastere nici nu se compara recuperarea. La 2 ore de la nastere am papat, luat tensiune, m-a trimis sa fac un dus si neaparat pipi si m-a expediat cu bb la hotelul spitalului. Pai asa da viata. M-am ales cu alte belele dar mult mai mici fata de cezariana: epiziotomie micuta, hemoroizi si o febra musculara de care am cam scapat (deh 40 de minute de impins in diverse pozitii ca se se rasuceasca bb in bazin dupa conformatia mea de la radiografie). Cu moralul stau bine, aseara dansam cu bb in brate, ma uitam la TV la concert Diana Ross la premiile Nobel .A, am pus poze cu minunea mica aici . Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
E dulce, dulce foc Eliza!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Felicitari inca o data, mamico! Esti extraordinara, te admir!

Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
cherieactiv spune:
papa...orice...fara gusturi puternice gen usturoi crud ...orice, cu bun simt...ca in gravideala....ba chiar mai multe ;permise;....yee..fetelor, in sfarsit putem papa tiramisu...
Cherie
38+
Ale(xandru)

Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Ana Maria - 13 noiembrie 2008