Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

here i am...am intrat sa citesc din urma, dar m-am impotmolit ...am vazut ramo mesaju tau , si si si....am intrebari....

fetelor...la mine in casa sunt 21 grade...si noi simtim ca e..placut...asa facem su baie...la 21 grade...nu pun caciulita la bebe,i foarte lejer imbract...body si salopeta...nu ciorapei...oare fac bine?il vad tare pasinic...nu plage, e extrem de cuminte si bunut...papa ok...are el program ,am obs din 3 in 3 ore...noaptea ma trezeste de 2 ori...(adooorm pe el)...sooo...nu stiu...amalia..heelp, zi si tu ceva...ca io is habarnista...si amore mai nasol decat mine...ne ajuta soacra, ea il spala,imbraca...noua ne e frica...inca..io i dau pt moment lapte si dragooosteee si linisteee...

siropuri etc etc...nu mi-a zis nimeni nimca...dupa baie nu il dau cu nimica, are el pielea bebeluseasca moale...ce sa masez?2 picioruse ca 2 paie?mi si frica ..
n-avem muci...buricu o cazut f frumos...azi...nu am dezinfectant in casa, dar cumpar maine,chit ca n-ar fi cazul..insa..na..sa ma mai stresez si io asea...

OTILA....MAICHIIII CE CURAJ!FELICITARI !!!!!!MULTA SANATATE , MULTA MULTA FERICIRE !!!!

am vazut ca ne-am inmultit pe prima pagina...felicitari mamici curajoase de nov-dec!am trecut cu bine...9 luni ...suntem maaaamici...hihihihi...mamici cu papusici...

Cherie 38+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mirtha zi soro si la fata cum ii zice la melodia de la beciul domnesc..stiu eu ptricia kass si melk...????
Felicitari tuturor proaspetelor mamici!!! la fel si eu nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva...sanatate multa, impliniri si numai bine
sisimop incearca si formula, iar pt stimulare mulgete lapticul va creste cantitativ
iar fug alllaaarrrmmmaaaa!!!!!!!!!

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

cherie eu zic ca e ok cu temp daca asa sa obinuit e ff bine...nici eu nu pea ii dau pe piele cu toate porcariile...pe noi cu ce ne mai dadeau...bahh ai dreptate suntem mamici

si de bb

Mergi la inceput

fetele oare va multumi de urari? o mai fac odata ca zau de mai stiu
va multumim frumos de urari, asa sava ajute Dumnezeu si pe voi
babizapy si amalia
alexaaaa unde umbli decat bagi capul si fugi..
bb la mami in brate ..eu tastez cu o mana

si de bb

Mergi la inceput

eli...felicitai pt flacau...o luna...ce repede trece timpul...nu il vrei tot asa mic mic mic????eu daaa..

otilia...de 15 min ma chinui sa vad poza cu elisa...nu merge bine netu asta cacacios....bravo mami...ai doua fetite, sa-ti traiasaca!!

mirtha...tu stii cat m-am gandit io la tine latley??si la restul fetelor

pai daca nu era forumul asta...eu chiar ca eram in plop!!!
alaptez,cu ragade cu chin si of si vai...datorita voua, nu am gasit personal in spital sa-mi explice nimica...nu ne-a bagat nimeni inseama, cum sa facem...acu nu mi-e frica de nimica...dau frate lapte si la stanga si la dreapta, la vale si deal...vad ca bb e multumit...tre sa imi iau si io o pompa...sa mai scap de acasa...asea...din cand in cand..

Cherie 38+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

...nu stiu cum sa multu la DD pt ca ma refac ff rapid....opeartia de ceza nu ma doare ...ma doare cealalta...daar pe zi ce trece simt ca sunt mai bine...am iesit la cumparaturi,cu masina...ieri saera cu bb, pe ploaie, mi-a fost un pic mila, dar...asta e...tre sa ne invatam cu toate...din prima noapte acasa...a dormit singurel in camaruta lui...nu protesteaza...io is foaaaaarte mandra de el...

criss, mami, tu ce mai faci??n-am citit din urma...

windyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....primiti la sezatoare???

Cherie 38+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

fetelor, mai ales cele la primul bb

cum stati cu instinctul matern?

Cherie 38+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

hmmm...se pare ca sunteti la ora milka mamici...me too...

darling,,,jos palaria...ce barbat mare facusi

carmendu,deci asa cu chicco...eu am cantat ceva la inceput pe forum...chiloti cu centura rupti ...sutien antistres gravi...rupt..noa...chicco nu mai e ce a fost anii trecuti,,,aici se cam fereste lumea...prefera babycomfort, avent...nuk..si au niste preturi exagerate chicco..

Cherie 38+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetele care alaptati, voi ce papati?
Mie mi-a spus dr. de fam care e si pediatru sa nu pap cartofi, ceapa, rosii nici macar in ciorba?!?
Si ma gandesc ca trebuie sa fac de papa separat pt. sot...
Asa as manca ciorbita...duminica nestiind de ce am scris mai sus am facut ciorba de perisoare si musaca...si acum ma uit la ele, papa doar sotul...eu supa de pui, gratar...lapte, iaurturi...aaa si a mai zis fara dulciuri, doar facute in casa...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Otiliavbine ati revenit acasa.... am vazut pizici... un ingeras frumos .....o fetitza pe cinste..sa va traiasca... felicitari... sanatate multa va doresc... te

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hello!

Bine v-am gasit. Multam pentru toata galeria si gandurile, mesajele frumoase primite, tare bine mi-au prins!

Felicitari Flori, Ank, Alexuta, Darling, Madutz, sa fie sanatosi copilasi, cuminti si norocosi!

Am ajuns si noi cu bine acasa, aveam putine emotii cu condusul dupa nastere dar a fost ok pe autostrada .
De dimineata a venit si lapticul, am ceva febra dar nu nasol de tot, Elisa munceste din greu sa faca fata volumului crescut de lapte. Aproape ca nu a pierdut in greutate de la nastere.
Usor nu a fost dar dupa nastere nici nu se compara recuperarea. La 2 ore de la nastere am papat, luat tensiune, m-a trimis sa fac un dus si neaparat pipi si m-a expediat cu bb la hotelul spitalului. Pai asa da viata. M-am ales cu alte belele dar mult mai mici fata de cezariana: epiziotomie micuta, hemoroizi si o febra musculara de care am cam scapat (deh 40 de minute de impins in diverse pozitii ca se se rasuceasca bb in bazin dupa conformatia mea de la radiografie). Cu moralul stau bine, aseara dansam cu bb in brate, ma uitam la TV la concert Diana Ross la premiile Nobel .

A, am pus poze cu minunea mica aici .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 38+
AMR 2 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput