LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (158)
Raspunsuri - Pagina 14
cynthia_ spune:
Multumesc tuturor pentru raspuns, sa va zic sincer ma simteam putin vinovata ca nu fac destule pentru copilul meu. Va auzeam pe voi, mai am o vecina care imi povestea ca ea facea ture cu al ei toata ziua cu un fular in loc de ham, dar vreau sa va zic ca acel copil mergea la un an ca un copil de 2 ani. Am incercat si eu prosop, fular, ham si degeaba nu vrea. Ma mai duc si aseara la med de fam, Ca Octi vomase un pic ieri si tusea sec, si am zis sa se uite un pic in gatut, dr-ita pleca, eu stiam ca programul e pana la 7 am ajuns la 6.40 si imi precizeaza ca miercurea programul e pana la 6, deci nu s-a uitat la el, azi cica nu-i si sa ma duc abia maine, spre bucuria mea Octi nu a mai tusit si nici nu a mai vomat...m-am luat cu vorba...ideea era ca prima data cand m-a vazut m-a intrebat: "merge, nu?" si i-am zis ca nu merge singur, merge tinut de manute, sau pe langa diverse lucruri, la care ea :" ei e el un pic mai puturos"...
stancutza spune:
Fetele, daca aveti de unde...la forumul de umanitare e postat azi un subiect despre Alexandra Udriste, o fetita care are nevoie urgenta de o operatie...eu am trimis ceva.
uitati si cazul prezentat la TV: http://antena1.ro/index.php?page=news&subcat=9&id=37539¤tPage=3
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Am vorbit cu pediatra, pt vaccin, si-mi spune ca sa facem PRIORIX-ul (adik ROR) si peste 1 luna INFANRIX penta - ca nu-l are (LauraI exact asa se numeste INFANRIX penta; ii spui farmacistei ca-ti trebuie pt vaccinul de 1 an. Sa revin: eu i-am spus ca vreau sa mai citesc cu PRIORIXUL si ca o sa caut eu INFANRIX penta. Mie mi s-a parut aiurea sa le inverseze Ce credeti?Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Pediatrul nostru asa face vaccinele. Asa i-a facut si lui Marc, asa-i va face si lui Andrei. La 1 an Priorix si la 1 an si 1,2 luni Infanrixul
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ceska777 spune:
Alina023,
oare copilasii mai mari pot iesi din spital? singura idee ce imi vine e ca din banii adunati sa mearga ori la film ori la teatru(de papusi?! pt cei mici). Sorry ca n-am inspiratie si nu am cum sa trimit o carte sau o jucarie pentru cei mici.
Stancutza,
o sa ma uit la subiectul indicat de tine, sa vedem ce putem face.
Eu i-am cantat lui Benji cantecele germane de sezon (ca inca ninge) iar a treia strofa a unui cantecel (A,a,a der Winter der ist da!) spune cam asa:" i,i,i sa nu uiti nici saracii; mai ales cand e intuneric si frig afara si nu au ce imbraca/manca" si mi-au dat lacrimile sincer. E inca atata "frig" si "intuneric" in lume si in oameni! Noi suntem norocoase/norocosi, asa-i? Cu orice greutati am avea copiii ne sunt sanatosi in fata ochilori si sunt niste mandreti de copii toti clopoteii nostri!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 12
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
roli25 spune:
| citat din mesajul lui monicaa Eu mai am putin si o iau razna. Nu e suficient ca am copilul pe antibiotic...aseara mi-a vomat ptr prima data in viata ei la 3 ore dupa ce a mancat, a inceput sa urle si am fugit la ea, patul fleasca, ea la fel, oribil...apoi a mai vomitat de 4 ori ce mai avea saraca prin stomac ..e drept ca i-am si dat un strop de apa.E prima data de cand s-a nascut ca a dormit cu noi in pat. Mi-a fost teama ca nu o aud la timp si sa nu se innece. Ca saraca incepea sa inghita in sec si sa i se ridice pieptul inainte sa vomite asa ca o luam repede in picioare. N-am dormit toata noaptea, sunt bezmetica, iar dimineata la 7 am atipit si s-a rasucit pe lange mine si a si cazut din pat. ![]() ![]() Acum la 10:30 mi-a facut caca moale pana la ceafa, nu e chiar diaree dar e moale si putea urat. Momentan nu are febra dar nici chef sa pape. Vrea doar sa bea apa. ![]() ![]() Sincer eu nu rezist in ritmul asta. Mi se rupe sufletul. Cat doamne iarta-ma sa suporte si copilul asta. Si e deja pe antibiotic!!!![]() ![]() Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
Dar dr. ce zice? Eu ma gandesc ca poate e de la antibiotic...i-ai dat Biotics? Fa-i rpd. o coprocultura
Roli mamica de Andrei
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ceska777 spune:
Cynthia,
iti mai spun inca odata:lasa-l pe Octi in ritmul lui. Daca ai auzit de mamici care alearga toata ziua cu/dupa clopotei e pentru ca ei simt nevoia sa o ia din loc, e un impuls f puternic. Il vad si eu abia de trei zile la Benji si e de neoprit! Nici in premergator nu mai vrea, in tarc e una doua in picioare ca un arc. Si asta doar in ultimele zile, si eu il credeam mototol!
Dr ii spuneam vineri la control ca as vrea sa mearga si vb deja. El m-a avertizat ca dupa aia urmeaza iesit la intalnire cu fetele!
Poate fuge Octi dupa Mos!
Va multumesc
ca va place de Benji al meu! Sigur o sa aleaga pieptene sau perie ( cu asta face si mai frumos mai-mai si mie si lui buni) daca o sa ii pun pe tava la taiatul motului!
Mergem la shopping!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 12
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
alina023 spune:
Ceska, multumesc de idee si de intentie!
Numai ca nu au voie sa paraseasca spitalul in mod sigur.
Mi-a mai dat Laurici D o idee. Sa cumparam fructe multe. Stiu ca sunt indicate in alimentatia bolnavilor de cancer iar parintii copilasilor, multi din ei, nu au posibilitati materiale. Si chiar daca au tratamentele sunt atat de scumpe incat sigur le-ar prinde bine orice ajutor.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
La 1 an se face 'penta' nu 'hexa'; mai intreaba o data; si am auzit ca se practica inversarea lor; eu o sa merg pe clasic: adik, acum penta si mai vedem cu Priorixul. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
A gresit dr. Hexa s-a facut la 6 luni, acum se face Penta
Roli mamica de Andrei
BAIETII MEI IUBITI
Anandrei spune:
Ma laud si eu un pic si pe urma o tulesc; ma duc sa ma fac frumoasa: epilat, manichiura, pedichiura (frumoasa, de unde, ca astea sunt de baza) si apoi o mica plimbarica singurica sa ma zgaiesc la magazine and stuff.
Tchuss!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
ginnette spune:
| citat din mesajul lui cynthia_ Multumesc tuturor pentru raspuns, sa va zic sincer ma simteam putin vinovata ca nu fac destule pentru copilul meu. Va auzeam pe voi, mai am o vecina care imi povestea ca ea facea ture cu al ei toata ziua cu un fular in loc de ham, dar vreau sa va zic ca acel copil mergea la un an ca un copil de 2 ani. Am incercat si eu prosop, fular, ham si degeaba nu vrea. Ma mai duc si aseara la med de fam, Ca Octi vomase un pic ieri si tusea sec, si am zis sa se uite un pic in gatut, dr-ita pleca, eu stiam ca programul e pana la 7 am ajuns la 6.40 si imi precizeaza ca miercurea programul e pana la 6, deci nu s-a uitat la el, azi cica nu-i si sa ma duc abia maine, spre bucuria mea Octi nu a mai tusit si nici nu a mai vomat...m-am luat cu vorba...ideea era ca prima data cand m-a vazut m-a intrebat: "merge, nu?" si i-am zis ca nu merge singur, merge tinut de manute, sau pe langa diverse lucruri, la care ea :" ei e el un pic mai puturos"... OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
Cynthia, nu-ti mai face griji; buburuza mea nu merge singura si a implinit 1 an; fetele (si dr) mi-au spsu sa n-o fortez, s-o las in ritmul ei.
Deci, te rog eu, nu mai forta copilul

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Ce credeti?