LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (158)
Raspunsuri - Pagina 15
alina023 spune:
Vin cu alte detalii legate de copiasii cu cancer.
Ma gandesc ca poate se mai gasesc zuze care doresc sa ajute. ![]()
Asadar, donatiile se strang pana pe 18 dec. Pe 19 dec se vor face 140 de pachete pentru copilasi in care vor fi puse donatiile in lucruri, jucarii, carti, etc, plus fructe, iaurturi, biscuiti ce vor fi cumparate din banii donati.
Din banii ramasi se vor cumpara medicamente. Acum este in lucru lista cu medicamentele necesare si o voi primi cel mai probabil maine.
Minunat ar fi daca am gasi o companie distribuitoare de medicamente care sa doneze aceste medicamente sau macar sa faca ceva discounturi. In ideea de a cumpara cat mai mult din cele ce le sunt necesare copiilor.
Asa ca daca vreuna dintre voi aveti legatura cu o companie de distribuite medicamente sau cunoasteti pe cineva in domeniu, va rog sa-mi dati PM.
Multumesc mult de tot!!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
creata2008 spune:
Fetelor, nu mai pot de ras!!!
Eu eram la laptop si citeam ce ati scris de aseara, iar Mariuca a venit pe sub masa, a intrat intre picioarele mele si s-a ridicat la masa. A inceput sa scrie la laptop una-alta. Bine, asta o face de mult timp... Apoi se plictiseste, o ia inapoi pe sub masa si iese in fata mea. Gaseste cablul de alimentare de la laptop si incepe sa il roada. Si asta face de multa vreme. Ii spun "mami, nu ai voie acolo, te rog sa il lasi jos". Ea incepe sa boscorodeasca, sa se certe cu mine. Eu: " ce faci, te certi cu mine?" Iar zice si ea ceva. Apoi, faza dura: "Mariuca, vrei sa ne suparam". Iar ea, candid, imi raspunde: "DA!".
M-am tavalit pe jos de ras. Nu mai puteam. A fost asa haioasa, de la mutrita pana la raspuns, incat am uitat tot si toate.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
alina023 spune:

Bravo Mariuca!!!
Ai incurcat-o Cretule! ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
creata2008 spune:
LA MULTI ANI IOANA! Sa cresti mare si frumoasa, sa alegi numai obiecte prevestitoare de belsug si noroc si sa iti bucuri parintii si familia in fiecare zi!
Totodata, urez la multe lunite si clopoteilor nascuti intr-o zi de 11! Sa cresteti mari si sa serbam cu mare fast primul anisor din viata voastra!
Avem si un mandru tatic sagetator ce isi serbeaza ziua de nastere astazi! Ceska, sa va iubiti toate viata si sa va cresteti copiii si nepotii impreuna! La Multi Ani!
Am citit tot... m-am intristat cand am auzit si de Jelimoni si de Elenuta. Nu stiu ce sa mai zic. Sunt, cum spunea si Ana, multe drame, sunt multi soti care aleg sa renunte, sa nu mai lupte, care se schimba tocmai cand ar trebui ca nimic sa nu se schimbe: nasterea unui copil. Eu sper ca toate veti trece peste aceste incercari ale vietii si veti iesi invingatoare! Va strang in brate si ma rog la DD sa va fie bine!
Monica, te cred ca ai ajuns la capatul puterilor. Te inteleg perfect! Totul este sa te aduni si sa mergi mai departe, pentru ca lucrurile se vor rezolva cu micuta Clara!
Elena, nu-mi dau seama de ce a vomitat Eva, poate ceva nu i-a priit sau poate a fost ca a mancat haplea. Ziceai de tetine, noi avem Nuk de cand s-a nascut. Se impaca extraordinar de bine cu ele.
Roxanici, thanks de pm, l-am primit. Sa vedem ce zice sefu', cu toate ca mie mi se pare destul de scumpa acum. Ea, ca pret, nu este scumpa. Dar mult peste posibilitatile noastre actuale. Oricum, e de retinut! 
Ana, felicitari pentru David-umblaretul-pufosul!! 
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Fetelor, va invit la mine pe blog, unde trag un semnal de alarma si deschid o dezbatere pe blogosfera. Daca vi se pare ca nu are legatura cu copiii nostri, eu va spun ca are legatura cu educatia pe care vrem sa le-o dam si cu viitorul pe care dorim sa il aiba, intr-o lume normala si corecta.
Fetele cu blog, va rog sa o considerati leapsa si daca aveti chef si timp, sa postati un mesaj la voi pe blog. Celelalte fete, fara blog, puteti sa lasati un comentariu sub post-ul meu.
Va astept reactiile, chiar sunt curioasa ce credeti despre acest subiect!
http://creata-la-patrat.blogspot.com
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ancasoare spune:
Sunt in urma cu cititul de vreo 2 zile dar am promis ca pun poze de la vizita prietenilor nostri. din pacate eduard era bolnavior si n-a venit, asa ca au socilizat doar Stefan si Tudor. cum veti vedea din poze ![]()
ginnette spune:
Silvia, exact asta am facut: am citit pe blog-urile voastre (al tau, al LaleiD, al Monicai, Helene, Ceska, Angi, Monica-doc) - nu l-am gasit pe al Ereenei ?!
Eu vreau sa-ti spun parerea dar cred ca sunt tembela
, ca nu stiu sa-ti raspund pe blog; si aici, nu cred ca e cazul.
Si, nu te vad bine cu Mariuca; dak de-acum e asa "categorica" pe la 2 ani, ai dat de belea! ![]()
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
monicaa spune:
So..am vorbit cu tanti doctor si trec maine pe la ea. Pana una alta mi-a spus ce sa ii dau daca mai vomita si pentru diaree ceva compatibil cu antibioticul. Exclude si ea antibioticul ca fiind cauza ptr ca voma a venit mult dupa plus ca de atunci a mai primit de 2 ori si nu a mai vomat. Asa ca avem 2 posibilitati: e bacterian si atunci tratam deja ca mai ia antibioticul inca 4 zile sau e viral si atunci trebuie sa isi faca damblaua.
Important e sa bea.
Ufff...sa vedem ce se mai intampla pana maine.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
monicaa spune:
Silvia eu am sa preiau leapsa ca ma zdrangane si pe mine subiectul. Recunosc ca nu f activ dar mi-am facut ganduri. Da stai sa ma adun cu copilul asta al meu.
Haioasa foc Mariuca..bine zice Roxana..nu te vad bine.![]()
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa So..am vorbit cu tanti doctor si trec maine pe la ea. Pana una alta mi-a spus ce sa ii dau daca mai vomita si pentru diaree ceva compatibil cu antibioticul. Exclude si ea antibioticul ca fiind cauza ptr ca voma a venit mult dupa plus ca de atunci a mai primit de 2 ori si nu a mai vomat. Asa ca avem 2 posibilitati: e bacterian si atunci tratam deja ca mai ia antibioticul inca 4 zile sau e viral si atunci trebuie sa isi faca damblaua. Important e sa bea. Ufff...sa vedem ce se mai intampla pana maine. ![]() ![]() Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
off, nici nu stim cum sa ne rugam: sa fie viral si sa treaca fara antibiotic (dar sa ne urcam noi, pe pereti) sau sa fie bacterian si sa ia antibiotic, sa-i treaca mai repede (dar sa-i faca varza, stomacelul).

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela