LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (158)
Raspunsuri - Pagina 13
cynthia_ spune:
daca are mititelu ce pieptana de ce sa n-o faca, bravo! cand ma gandesc ce mot o sa aibe!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Priviti ce stie Benji sa faca: http://good-times.webshots.com/video/3081645110102658297KKQTLf Un titlu mai edificator ar fi: " In lipsa de pomada sau gel e buna si...saliva" LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! AMR = 12 Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Anandrei spune:
nu va suparati,cu cine pot si eu sa vorbesc sa-i spun ca daca scrii F E M I N I S T A nu e reclama ilegala si vreo 200 sute de injuraturi alese, avizi de publicitate ce sunt!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina023
Roxi, eu mi-am invatat lectia si ti-o spun si tie. Trebuie tinut la frigider iar transportul trebuie facut in gheata. Daca nu se poate in gheata atunci sa nu dureze (transportul) mai mult de 30 min. Grija mare! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
AlinaCine mi-l ia, sta chiar vis-a-vis de spit Colentina; insa, o sa ma intalnesc disera cu el, la sala palatului; sper sa nu fac 100 de ani, la intoarcere!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Eu ma duc cu Razvi la plimbare.
Astept sa vad daca sunteti de acord cu ideea mea.Toaaaate sa fiti deacord, da? Si tu Ven (ne citesti?)!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 58.Ma bazez pe voi 
ginnette spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris Ellenutza, sa stii ca si dr. lui eleni mi-a spus ca la 1 an ii vom face priorix iar la 1 an si 2 luni ii vom face infrarix hexa... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
La 1 an se face 'penta' nu 'hexa'; mai intreaba o data; si am auzit ca se practica inversarea lor; eu o sa merg pe clasic: adik, acum penta si mai vedem cu Priorixul.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Anandrei spune:
Buna Laura, o mie de pupici!!! Nu am mai vb cu Mitsu decat o data, pe mess si imi zicea ca n-a mai intrat nici ea pe forum. La momentul respectiv, ea era in Bucuresti la camin, iar Conrad la Ploiesti cu mama ei. Atata stiu.Dar vreau sa o mai sun, sa vad ce mai face.
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui Anandrei nu va suparati,cu cine pot si eu sa vorbesc sa-i spun ca daca scrii F E M I N I S T A nu e reclama ilegala si vreo 200 sute de injuraturi alese, avizi de publicitate ce sunt! ************************************************************************ Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008) si cel mai fericit tatic, Andrei ![]() Albumul nostru: mama, tata si copilul ************************************************************************ |
la fel se intampla cand scrii I N M U I A T sau derivatii sau cand scrii P O P U L A R A ... cica cuvinte obscene .. si despre cuvinte din astea obisnuite, ce sa mai spun .. sunt situri sau reviste cu numele astea si cica le faci reclama ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
gabrittza spune:
fetelor va multumesc mult pentru sustinerea acordata.stiam ca ma pot baza pe voi

voi mai incerca sa discut cu el.daca nu se va putea merge mai departe asta e!
va multumesc mult si pentru urarile la adresa Dariei.

p.s.mai stiti ca anul trecut ma vaitam de noroaie,santuri pe strada mea,si cum am cazut in sant cu o saptamana inainte sa nasc?
ei bine imi asfalteaza strada nenea Vanghelie!!!! dupa ce era sa ne rupem picioarele la hora miresei la nunta
.deci intelegeti ca din mai se lucreaza la asta
deja miroase a asfalt
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
La 1 an se face 'penta' nu 'hexa'; mai intreaba o data; si am auzit ca se practica inversarea lor; eu o sa merg pe clasic: adik, acum penta si mai vedem cu Priorixul. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
am gresit eu cand am scris mesajul... de penta mi-a spus si ea.
eu mai am pana in februarie ....
si mamica si buburuza!!!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni