Mamici si burtici de Baia Mare (14)
Raspunsuri - Pagina 9
Malinka spune:
buna dimineata...matinali din nou pentru ca plecam la satu mare sa luam costum de botez...cu nasii...![]()
un buchet mare de 

pentru carla care implineste azi 4 lunisoare...sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa...

melly...macar o dezmintire ar fi frumos...
irlandeza...multumim frumos...botoseii sunt cu 3 ace...iti pun aici explicatiile dupa care am invatat eu :
" Incepi cu talpa si montezi 50 ochiuri. Lucrezi 8 randuri cu punct lenes (adica numai randuri pe fata), iar la fiecare capat de rand mai pui cate un ochi, astfel incat dupa ce termini cele 8 randuri sa ai 58 ochiuri pe andrea (sa ai cate 4 ochiuri crescuti la fiecare capat.
Lucrezi apoi 8 randuri cu model jerse( un rand pe fata, un rand pe dos).
Imparti apoi cele 58 ochiuri pe 3 andrele astfel: 24 ochiuri pe prima, 10 ochiuri pe a doua si 24 ochiuri pe a treia. Tricotezi numai ochiurile de pe a doua andrea. La fiecare sfarsit de rand, al zecelea ochi il vei lua impreuna cu un ochi de pe prima, respectiv a treia andrea. Lucrezi asa pana faci cate 12 scazaturi pe fiecare parte, apoi lucrezi randul intreg.
Incepi apoi cu model elastic (un ochi pe fata, un ochi pe dos)si continui 15 randuri asa. Inchei apoi toate ochiurile si cosi botoselul. "
sa imi zici daca ti-au iesit...spor la treaba...:)
despre calendar...dflavia poate sa te ajute, sa iti spuna de unde iei programul de facut, sau cauta pe-aici pe la noi, prin pagini mai vechi...background-urile cu winnie le-am luat de pe net...
despre glasul...noi, cele 7 mamici eram la plimbare si ne-am oprit pentru o poza...si de-aici a iesit ditamai stirea...fara sa ne intrebe nimeni nimic...
un weekend grozav sa aveti...![]()
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
melly23 spune:
buna dimineatza!!!nici acu nu mi-am revenit dupa ziarul de la Malinka!!!pfuiiii!!!eu nu i-as lasa sa scape asa usor!!!o minciuna gogonata!!!dar mai Malinka ti tu minte ca o venit una sa ne intrebe daca protestam???io bag mana in foc ca ea o fost!!!io nu i-as lasa sa scape asa usor!!!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
dflavia spune:
LA MULTE LUNITE CARLA
vai ce profitori nesimtiti is astia de la glasul, ar merita o mustruluire 
Malinka superb calendarul, s-a meritat sa visezi noaptea backgrounduri, poze si clips-uri
, superb.
Mami de
Stefania 11.05.2008
melly23 spune:

Carla

sa cresti mare, sanatoasa si sa ai grija de mami si de tati la fel cum au ei grija de tine!!!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
anca81 spune:
Clauco, imi pare tare rau de Mada. Ma bucur ca ati prins-o pe Pop Constantina, e un doctor foarte bun. Poate totusi are o infectie cu rotavirus, crocobaurul asta da diaree urata. Se trateaza insa cu antibiotice. Intreab-o pe doctorita Pop de Humana SL, este o formula de lapte din soia, pentru bebicii care au intoleranta la lactoza. Eu ii dau Carlei cate o masura in fiecare biberon, in combinatie cu Nan. Tot doctorita Pop mi l-a recomandat pentru ca ajuta la dezvoltarea sistemului nervos. Se gaseste in farmacii, e in jur de 45-50 ron/300g. Pentru fetisoara mai bine inceri o crema dermato cosmetica, gen Avene Pediatril, Bioderma, Eucerin, Mustela, fara cortizon.
Flavia, Malinka, Melly, multumim mult pentru urari. AZI AM IMPLINIT 4 LUNITE
Cum zboara timpul!
Irlandeza, multumim, multi
frumoasei Patty.
Astia de la Glasul Maramuresului sunt tampiti. Scuzati expresia dar m-am cam enervat.
Edit: eu zic sa le trimitem un mail pe adresa lor, redactia@glasulmaramuresului.ro si sa dezmintim ce au scris in articolul acela. Mi se pare extrem de penibil, chiar nu au ce sa scrie in ziarul si se folosesc de orice imagine pe care o prind pe strada? Cine se pricepe sa compuna un mail asa mai "de duh"?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
melly23 spune:
io nu cred ca pot fara sa le zic cateva!!!ca le-as scrie dar probabil se vor sterge in cur cu ceeea ce scriem noi!!!ar trebui sa ii trimitem la PROTV!!!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
anca81 spune:
Mey, eu de obicei stau in banca mea si sunt pasnica dar cand ma calca cineva pe coade ... sa-l fereasca sfantul. Hai sa le trimitem un mail de pe baimarence@yahoo.com , uitati ce am scris pana acum. Adaugati ce mai vreti si sa-i dam bataie.
Catre redactia Glasul Maramureslui,
Re: editia de Joi, 11.12.2008
In editia de Joi, 11.12.2008 apare o fotografie cu 7 mamici si 7 carucioare pe care ati folosit-o fara acordul vreuneia dintre noi intr-un articol de-a dreptul penibil cu privire la taxa pentru poluare. In primul rand carucioarele pe care le-ati vazut nu sunt nici pe departe second hand iar in al doilea rand era vorba de o simpla intalnire si nu de un protest. Gasesc de-a dreptul penibil abordarea dvs. ca sa nu mai vorbesc de faptul ca ati facut publica o fotografie fara acordul nostru. Inteleg ca redactorii dvs. nu gasesc suficiente subiecte "veridice" si "interesante" pentru a face ziarul sa para atractiv, dar totusi publicarea unui articol si a unei fotografii fara acordul interlocutorului contravine eticii profesionale si bunului simt.
Cu respect,
Mamicile cu carucioare "second hand"
P.S. Si daca tot duceti lipsa de subiecte, va dam noi un pont. Scrieti despre intarzierea cu care se primeste indemnizatia pentru cresterea copilului, despre cozile interminabile si birocractia cu care trebuie sa ne luptam pana sa primim acest ajutor. Si argumentati-va articolul cu necesarul pe care un copil mic il are in primele luni de viata - luni in care ajutorul de la stat se face asteptat (gasiti informatii cu un simplu si util search pe Google).
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
ancaurn spune:
Heeey! Luati-o mai incet! Nici mie nu-mi convine poza noastra in ziar si sunt socata de-a dreptul. Dar nu cred ca vom obtine ceva. Uitati-va la ce rubrica e articolul. E clar ca e o mistocareala la adresa taxei de poluare. Chestia e ca noi am cam picat la mijloc daca ne-am gasit sa ne pozam exact in fata Glasului. E clar ca poza e facuta de la ei din birouri.Parerea mea, nu dati cu rosii.
Malinka multumim pt articolul din ziar
iar calendarul e cel mai misto. Celelalte fete, fara suparare va rog.
Mellycare prostioare, ca noi suntem cu rusii a!
Claudia la noi scoarta era super-super nasoala. Efectiv zici ca avea piele de crocodil pe fata. Flavia poate confirma. Asa ca unguentul asta a fost singura solutie. Oricum are cel mai putin cortizon de pe piata. totusi, si eu incerc sa-l folosesc doar cand nu mai am incotro. Cu altceva nu-i trece si daca astept se tot agraveaza. Unde mai pui ca-l si mananca si-l ustura cand apar alea. Intr-adevar cu mancarea e cam nasol. Branza ii fac din lapte praf, ou am incercat dar nu-l suporta inca asa ca mai asteptam, iaurturi nu indraznesc! Ii mai pun cate o lingurita de Danonino in fructe, ca altfel nu le mananca si de aia ii mai apar bubite din cand in cand.
Era sa uit ca intrebai de lapte. eu ii dau Nan1 deocamdata si trecem acum pe 2, cand mi se termina stocul. Culmea e ca il suporta, desi are proteinele de rigoare.
anca81 spune:
Anca, multumim 
Malinka, ce misto e calendarul 
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla