Mamici si burtici de Baia Mare (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Ia uitati ce facea FIUL MEU azi dimineata: 4 poze incepand de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

"Neata" fetelor,
Poftim... iesim si noi la o plimbare pasnica si uite ce apare in ziar. Asta e, saracii n-au subiecte. Foarte bun raspuns l-ai dat Anca.
Mi-a placut multe de Pop Constantina, e super.V-om vedea dupa ce ies analizele ce e.

LA MULTI ANI la Carla si Madalina, sa ne creasca fetitele noastre mari si sa fie sanatoase.
Malinka, multumim de inbarbatare, foarte misto a iesit calendarul.

Si al tau Ancaurn.
Si eu am dat-o cu crema cu cortizon pana acu (dar numai de vreo 2 ori. Diateza, asa a zis ca se numeste scoarta de pe fata.

Am mai pus niste poze.

http://community.webshots.com/user/clau2008

Clau si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

anca81 eu zic sa-l trimitem si sa corectezi acolo ca de fapt in poza sunt doar 6 carucioare si mai potzi sa mentionezi ca tocmai atunci o doamna ne-a intrebat daca facem protest si noi am raspuns clar NU!!!si bag mana in foc ca era acea persoana care o publicat si articolul!!!cat despre dat cu rosii!!!de ce nu ancaurn ca doar nu-s mistocareala nimanui fie el ziar sau nu!!!si chiar carucioare second hand!!!eu am dat pe el 7 mil!!!daca ei cred ca asta e second!!!
eu am mai completat asa:

Catre redactia Glasul Maramureslui,

Re: editia de Joi, 11.12.2008

In editia de Joi, 11.12.2008 apare o fotografie cu 6 mamici si 6 carucioare pe care ati folosit-o fara acordul vreuneia dintre noi intr-un articol de-a dreptul penibil cu privire la taxa pentru poluare. In primul rand carucioarele pe care le-ati vazut nu sunt nici pe departe second hand iar in al doilea rand era vorba de o simpla intalnire intre proaspete mamici si in nici un caz de un protest la adresa D-lui Tariceanu. Gasesc de-a dreptul penibil abordarea dumneavoastra ca sa nu mai vorbesc de faptul ca ati facut publica o fotografie fara acordul nostru. Inteleg ca redactorii dvs. nu gasesc suficiente subiecte "veridice" si "interesante" pentru a face ziarul sa para atractiv, dar totusi publicarea unui articol si a unei fotografii fara acordul interlocutorului contravine eticii profesionale si bunului simt.Nu cred ca baimarenii ce prefera acest ziar sunt doritori de a descoperii ca ceea ce scrieti este (in acest caz)...scurt...o MINCIUNA!!!Uni chiar au avut incredere in ziarul vostru!!!

Cu respect,
Mamicile cu carucioare "second hand"

P.S. Si daca tot duceti lipsa de subiecte, va dam noi un pont. Scrieti despre intarzierea cu care se primeste indemnizatia pentru cresterea copilului, despre cozile interminabile si birocractia cu care trebuie sa ne luptam pana sa primim acest ajutor. Si argumentati-va articolul cu necesarul pe care un copil mic il are in primele luni de viata - luni in care ajutorul de la stat se face asteptat (gasiti informatii cu un simplu si util search pe Google).

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Nu m-am speriat ancaurn doar ca citesc des si scriu rar pentru ca eu sunt oarecum mai din afara. Vlad e mare fata de pustii vostri si nu ma regasesc oarecum. Asa cum am mai spus in mesajul anterior, mi-ar placea sa va cunosc si "live" doar ca programul nostru difera mult de al puilor vostri. In plus, Vlad e iar bolnavior, a facut o bronsita urata si e iar acasa din 5 decembrie. Asa ca eu sunt mai mult acasa in Baia Sprie si cobor foarte rar in oras.

La multi ani lui Dragos pentru cele 6 luni, sa fie sanatos si fericit.

La multi ani si celorlalti bebei care au mai adaugat o lunisoara in cununa vietii.

Va plangeati de soti si curatenie. Eu tocmai am avut zilele astea un show pe tema asta asa ca va inteleg perfect. Sa vedeti peste cateva luni cum nu numai ca nu o sa aveti timp de curatenie, dar mereu casa va fi vraiste, totul va zbura pentru ca micutii vostri vor fi intr-o continua explorare si recunoastere. Eu una adun de milioane de ori pe zi jucariile, aspir pe ici pe colo zilnic cu aspiratorul de mana si daca veniti la mine acasa va voi intampina cu firmituri peste tot si cu mobila plina de mancarea de pe mainile lui Vlad. Asa ca...rabdare, rabdare si....RABDARE. (eu deja mi-am pierdut-o definitiv)

Clauco, asa cum au spus si fetele, sa speram ca este doar o infectie si ne sa treaca usor si repede.

Pupici

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Melly, si eu sunt indignata! Ziceam doar ca nici nu ne vor baga in seama. La o adica se scot cu faptul ca misto-ul nu era la adresa noastra ci a lui Tariceanu, iar poza...noi eram pe domeniu public, asa ca nu era cazul sa ne ceara permisiunea sa ne pozeze. Din punct de vedere legal. Moral...e alta treaba da' pe ei nu-i intereseaza.

Claudia iarta-ma te rog. Neuronu' obosit si gandul la ziarul de rahat.

MADALINA

Mergi la inceput

Carmen hai mai, cum sa fi din afara? Nu vezi ca si noi discutam mai mult de soti si alte cele decat de copii? Si uite ca tu poti sa le spui fetelor ce le asteapta in viitor. Ca pe mine singura nu ma cred .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Ancaurn, multumim de urare !

Clau si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Anca, e super Dragos cum escaladeaza el tot ce-i sta in cale.

Legat de poza, n-am scris nimic in raspuns referitor la partea legala, ca doar eram in fata cladirii lor, doar n-au incalcat nici o lege cand au publicat articolul. Am facut doar atingere la etica profesionala si bunul simt. Oricum sunt sigura ca nu vom primi nici un raspuns. Trimit mesajul imediat.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Anca81 se pare ca mesajul nu a ajuns, am primit failure notice.

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

L-am mai trimis o data, poate au probleme cu serverul.

Ma apuc de curatenie , Carla e afara cu taticul ei.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput