Mamici si burtici de Baia Mare (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ancaurn multumim de aprecieri!!!si sa stii ca nu e cu rimel!!! cat despre par la Amelia mereu e asa!!!tot incerc sa o mai dau cu picutz de ulei pe cap dar degeaba!!!in 5 min e la loc!!!mie imi place la nebunie parul ei mai ales ca se vede deja cum creste !!!mai incolo o vedetzi cu piciorusele in gura!!!si veni vorba o data de a nu sta locului la schimbat...ei a venit si vremea noastra!!!

clauco scumpo imi pare rau sa aud de Mada!!!doamne da sa fie bine!!!offf offff....de ce tre sa indure unii bebei atata...doar nu au gresit cu nik!!!pupici de la noi!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

E prima data cand merg la Pop Constantina. Era de garda. Scumpica mea e asa de cuminte si vesela. Parca n-are nimic. Acum sa tratam infectia asta sau ce naiba o fi si sa vedem dupa aia daca are intoleranta sau nu. Sper sa nu aiva ca e nasol. Trece pe la 5 ani dar pana atunci trebue sa testezi toate alimentele. Poate avea la tot ce e lactate, oua si multe altele. Dar tu Anca ce lapte ii dai? Si sa stii ca pe fata si Madalina are scoarta din aia. Dar mi-a zis ca nu-i voie crema cu cortizon. Mi-a zis sa-i dau pe piele Eucerin si pe fata nu mai stiu cum se numeste.

Anca, Dflavia

Clau si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Merci melly, sa speram ca scapa repede...ca trag de 3 saptamani cu chestia asta.

Clau si piticii

Mergi la inceput

mai anca cum ce o sa faca la noapte!!!???o sa te tina pe tine treaza si o sa facetzi prostioare

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

clauco... sa te imbarbatam un pic...si tinem pumnii sa fie madalina bine...

melly...pupacim printesica cu gene de vedeta (stii tu, doar e fiica de diva )

ancaurn... pe dragos cel in grafic...:)
fetele din gasca de la rnf sunt si ele vreo 5...cam din aceeasi zona...par o gasca destul de compacta...

ia uitati-va ce am lucrat eu azi...in album la noi...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

fetelor...uitati-va la "ce minciuna" in albumul meu...da' uitati-va atent de tot... ce ziceti, ii dam in judecata pentru calomnie?
sursa? glasul maramuresului, 11 decembrie...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

poi da asa ceva nu se poate!!!din start!!!dam in judecata glasul maramuresului!!!?????

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca81, ce dragute sunteti imbrcate in snow man.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu baimarencele, ........ce bine de voi ca v-a puteti intalni, speram sa ajungem si noi prin martie si sa va cunoastem.

MARINELA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

Mergi la inceput

Malinka, ce-mi plac botoseii facuti de tine. Cum i-ai tricotat? Cu 5 ace? Poti putin sa-mi explici mai detaliat? Pleeeeease??????
Si calendarul ,e o nebunie, si i-o vreaaaaaaaaau , de unde sa-l iau? Mersi mult, anticipat.

Si nu m-am prins care-i treaba cu glasul mm.

MARINELA

Mergi la inceput