Mamici si burtici de Baia Mare (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauco

Salutari !
Nu reusesc sa ies ca mi-a adormit dupa ce a papat prima data cereale. La inceput a facut circ, apoi a dat de gust si a tot cascat gura si a scos limba.

Sunt foarte suparata... Am vorbit aseara cu doctorita si s-ar putea sa aiva intoleranta la proteina din lapte. Mi-a recomandat Alfare hidrolizat care e vreo 80 ron cutia si din cate am citit are un gust groaznic. Si nici nu se gaseste. De 2 sapt are diaree cate 7-8 pe zi. Dupamasa merg cu ea la spital . Sunt disperata.

Clau si piticii

Claudia cum e Madalina? Ati fost la spital? Dragos are alergie la proteinele din lapte si am inteles ca trece de la sine pe masura ce copilul creste si dispare pana la max 5 ani. Acum nu stiu daca alergia e in cazul asta acelasi lucru cu intoleranta, ca Dragos nu a facut diaree. El a avut doar bubite ce au format o scoarta urata pe fata lui. Am scapat cu picaturi impotriva alergiilor si cu un unguent pe baza de cortizon. Si acum ii mai ies cateva o data la o saptamana-doua, dar il fac cu crema exact pe bubite imediat ce la observ si dispar in max doua ore. Dar nu i-ai putea da un lapte hipoalergenic? E mai ieftin si din cate stiu eu in ala proteinele sunt izolate nu stiu cum. Abia astept sa-mi spui ce ti-a zis dr. La cine mergi?
de la Dragos pt Madalina.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Mai ce liniste! Se vede ca-i week-end.
Carmen unde ai disparut? Te-am speriat cand ai fost la mine?

Mergi la inceput

Uite ca mai era cineva! Salut Melly Ma duc sa-ti vad pozele!

Mergi la inceput

Mai Melly! spune drept ca aici ai facut-o cu rimel! Asa-mi place cum ii sta parul ca la arici! Cand era Dragos mai mic cand il stergeam cu prosopul pe cap il lasam intentionat sa se usuce ciufulit ca sa-i stea in sus. Acum din pacate nu mai tine. Da' las' ca mai creste el putin si-l tund periuta sa fie micul arici pogonici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

da e week-end....

of clauco ce rau imi pare de piticuta ta, sper sa fie mai bine de la Stefania

azi am iesit vreo 2 ore si a fost destul de bine afara pe la 1 dar deja le 3 se racise bine, gata a venit iarna fetelor

Melly sper ca nu te-ai suparat dar eu am mers la RFN in parculet ca trebuia sa ma intalnesc cu nasa-mea si acolo am dat peste alte 5 mamici si pitici mai pitici ca ai nostri, care mai de care mai dragalasi.

va pupamcim

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Si ce au zis mamicile respective? Marim gasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Anca, am ajuns acasa.
A facut inte timp si scaun cu sange si puroi.(scuze) L-am dus la spital si l-a luat la analize. se faca coprocultura si inca ceva. La Pop Constantina am fost. Foarte draguta.
I-a luat si un pic de pipi pentru analize. Se pare totusi ca e infectos nu intoleranta. Deocamdata....Sper sa nici nu fie. Acum n-o sa-i mai dau pana duminica lapte praf. Ii fac mucilaj de orez si cat pot alaptez.
De duminica o sa reintroduc treptat laptele praf. Si mi-a mai dat niste prafuri. Restul vedem dupa ce ies rezultatele ce a fost de fapt.
Of of

Clau si piticii

Mergi la inceput

Offf Claudia nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Totusi, parca mai bine infectie decat intoleranta. Parca o tratezi mai usor. sa treaca repede, repede. Cu Bogdi tot la Pop Constantina erai? Nu o chemai si tu pe Veronescu? Sau Cristina o chema la Rares?

Mergi la inceput

Ma duc sa-mi trezesc omu' ca doarme de la 5. La noapte ce-o sa faca?

Mergi la inceput