Mamici si burtici de Baia Mare (14)
Raspunsuri - Pagina 6
melly23 spune:
DA DRAGA ILINCA E O FETITZA SUPER CUMINTE!!!
sper ca si fetitza ta sa fie exact asa cum iti doresti!!!dar frumoasa va fi de asta sa fii sigura ca doar va fi a ta, de fapt va fi cea mai frumoasa pentru tine!!!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
ana_mun spune:
salutare
si eu vreau sa ne intalnim o data fara bebici, si sa mai stae si cu tatici, sa vada si ei ce bine este 1-2 ore cu ei
, caci noi suntem 24 din 24 cu ei.
melly23 spune:
Buna dimineatza tuturor!!!poftitzi va rog la o
!!!cu lapte, frisca sau mai stiu eu ce va place!!!
pe unde umblatzi de nu suntetzi asa active pe forum , ha???
ancaurn cum a iesit dragos la bilant???
ariana noi mergem la Hotel Plapumioara
ca altundeva nu vad sa putem merge. Dar de la nu am spers-o!!!
fetele iesim azi?eu as iesi!!!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
anca81 spune:
Salutare!
Nu stiu daca iesim azi, o scoate soacra mea pe Carla pe la 11. Daca e soare poate venim si noi, mai vorbim oricum.
Ariana un
special pentru tine.
Melly, ce frumos sta Amelia pe salteluta 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
ancaurn spune:
Buna dimineataaaaa!
In primul rand vreau sa multumesc inca o data tuturor celor care s-au gandit la noi la aniversarea primului jumatate de an.
La bilant Dragos a iesit ca la carte, in toate cele, mai putin lungimea, care este peste medie. Are 7800gr, 72cm. Trecem pe Nan2 si din cauza alergiei lui, nu mai prea avem ce alimente noi sa introducem deocamdata. Mai asteptam cu galbenusul de ou, cu branzica si iaurtul. Mai incercam la 7 luni, daca e tot asa mai amanam si tooot asa.
Si eu vreau la intalnire. Cu sau fara copilasi, mi-e tot una, numai sa ne intalnim. De iesit, eu nu cred ca ma pot sincroniza azi cu voi, ca maimutoiul meu a dormit tare aiurea, asa ca ne vedem saptamana viitoare. da' pana atunci ne mai "auzim" pe aici, nu?
anca81 spune:
Anca, felicitari lui Dragos pentru bilantul super 
Ce frig e afaraaaa! Eu sigur nu mai ies azi, pe Carla o plimba soacra.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
dflavia spune:
Ce baiat mare s-a facut Dragos, bravo
eu ies dar in parc la RFN, Loredana daca vii o sa fiu la intersectie la tine pe la 13.
pt celelelte fete daca nu ne vedem sa aveti un week-end perfect 
Mami de
Stefania 11.05.2008
melly23 spune:
atunci nu mai ies ca v-ati facut planuri prea departe de mine!weekend fain
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
clauco spune:
Salutari !
Nu reusesc sa ies ca mi-a adormit dupa ce a papat prima data cereale. La inceput a facut circ, apoi a dat de gust si a tot cascat gura si a scos limba.
Sunt foarte suparata... Am vorbit aseara cu doctorita si s-ar putea sa aiva intoleranta la proteina din lapte. Mi-a recomandat Alfare hidrolizat care e vreo 80 ron cutia si din cate am citit are un gust groaznic. Si nici nu se gaseste. De 2 sapt are diaree cate 7-8 pe zi. Dupamasa merg cu ea la spital . Sunt disperata.
Clau si piticii